Електронни четци - Тема 26

• 48 365
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Нищо му няма на екрана, нали няма да го прелистваш с пирон Grinning Ни една драскотина няма моят.

# 151
Супер! Simple Smile
Аз днес го получих и бързам да го ползвам и оборудвам с всичко необходимо.
Да знаят и другите поръчали го, че пакета е супер, ултра, гига тънък. Аз като го видях си викам: "Мале, тези са ми объркали поръчката, това е тънко като лист". Обаче вътре имаше Киндъл и даже без бибъл е в идеално състояние.
Аз, доволна! Пожелавам на всички да четем още повече и да намерим още нови книжни любови ❤️

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 19:21 от Lale_Lili

# 152
  • София
Aз на телефона си не слагам...пък за четец:grinning:
И без друго е с допълнителен слой, та и трети...

# 153
Днес си чакам калъфчето. Отказах се от протектора, защото мисля че ще ми блести. Не ми пречат да имат протектор и калъфче.

# 154
  • София
И аз да се похваля - пристигна ми днес новият Киндъл от последната промоция, калъфчето от Озон го чакаше тук и вече е окомплектован, сега го зареждам. Много ми хареса и ... кой каквото иска да си говори, но размерът има значение. Satisfied  - с малко е по-голям екранът, но се усеща разликата, поне според мен де...
Надявам се този път да имам късмет и да не покаже дефекти, че с последния Киндъл брах много ядове. Рядко се случва да имат дефекти тези електронни книги, ама като съм си Марко Тотев - моят се оказа такъв, рестартираше се когато му хрумне и ми късаше нервите. Сега се надявам да си чета спокойно на новия. Yum

# 155

И моето калъфче простигна днес и е супер сладурско ❤️

# 156
  • София
Честито за новите придобивки, момичета. Усеща се доста по-големия екран определено. Прекрасни моменти и интересни книги с новите Киндъли.

# 157
Новия kindle paperwhite отново е на промоция в амазон

# 158

А може ли да се поръча с директна доставка до адрес в България, без да се използва някаква допълнителна услуга от транспортна фирма?

# 159
  • София

А може ли да се поръча с директна доставка до адрес в България, без да се използва някаква допълнителна услуга от транспортна фирма?
Доколкото знам не, но с посредник става супер лесно и бързо. Аз туку що пуснах два киндъла.

# 160
Може, но е много по-скъпо С посредническа фирма е 3-4 лв., ако помня добре.. на кг.

# 161
Може, но е много по-скъпо С посредническа фирма е 3-4 лв., ако помня добре.. на кг.

Благодаря на всички за бързите отговори. А кой превозвач използвате? И още нещо: първо правя поръчката в амазон и после се свързвам с посредник, така ли?

# 162
  • София
Благодаря на всички за бързите отговори. А кой превозвач използвате? И още нещо: първо правя поръчката в амазон и после се свързвам с посредник, така ли?

Не. Като правиш поръчката в Амазон трябва да дадеш адрес за доставка, който е на превозвача. Освен това трябва да имаш идентификационен номер, който също да бъде вписан, за да знае превозвача като получи пратката за кого е. Така че първо си правиш регистрация при превозвач и след това поръчката към Амазон.
Аз ползвам https://www.gabco.org

# 163
Един тъп въпрос -на български ли пишете в Амазон?

# 164
Един тъп въпрос -на български ли пишете в Амазон?
Ти сериозно ли?

Rainbow VT, за доставка на четец от Amazon.de преди седмица платих 7,13 лв - oбщо за превозвача и доставка до офис на Еконт. Ползвам https://gabieli.com/bg/
Има тема за превозвачи, там можеш да получиш повече информация, ако на сайта на този, който избереш не намериш каквото търсиш

Общи условия

Активация на акаунт