Електронни четци - Тема 26

• 48 332
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета,
Изчетох тази тема и почти цялата предишна, ама се оплетох. Simple Smile Бих искала да ви помоля за съвет какъв четец да си купя от България ...
Виж анкетата - избираш единия от първите два и си решаваш "проблема". Няма какво да четеш повече и да се оплиташ.
От мен препоръка за Kindle.
И по-добре не го купувай от Техно-нещо си
Тук са на промоция: https://ardes.bg/tableti/elektronni-chettsi/amazon
А и с Ардес, ако се наложи (а съм сигурна, че няма), няма да имаш проблеми с гаранцията. Комуникацията с техно-веригите е тегава работа

# 196
  • София
Същия Киндъл можеш да вземеш и от ОЛХ чисто нов и неразпечатан за около 250 - 260 лв щом не ти се чака до промоция в Амазон. Това е най-доброто на най- добрата цена, изключвам Великденската промоция в Амазон. Гаранцията е към Амазон и няма да има проблеми с нея. Просто не мога да повярвам какви надценки слагат в магазините в България.

# 197
Здравейте! Новият Киндл отново е намален, сега е на 85 евро. https://www.amazon.de/-/en/New-Kindle-Paperwhite-8GB-advertiseme … p;sr=8-2&th=1

# 198
Охооо, още по-хубава цена ❤️

# 199
  • Varna, Bulgaria

Търся електронен вариант.
Намерих линк от 2019, който вече не е активен

# 200
Някой ползва ли VoiceView на Киндъл?

# 201
  • София
Скрит текст:
Проблемът е, че много малко книги се предлагат в електронен вариант в България и то ако се предлагат, са някакви не особено качествени. Не разбирам защо всички нови книги, които се издават не ги предлагат и в електронен формат?

Това, за съжаление, е много вярно. И аз съм се чудела. Иначе има много интересни издания на български книги и чуждестранни преводи  от различни езици, не само английски. Бих купила.
Кое му е чудното? След като има групи във ФБ където се пускат ел. издания след няма и 2 месеца след пускането на книжното издание...

ПП: Доста приятно се изненадах, че има тълковен БГ речник за Киндъл и то от няколко години!

# 202
  • Варна
Далеч не всички книги излизат електронно по фб групите, за съжаление. И не 2 месеца, а 2 години чакам за последните 4 романа на Луиз Пени, е няма и няма! А на хартия от 11 книга нататък да купувам в безсмислено. Бих платила някаква разумна цена за електронни, но не се предлагат ни официално, ни неофициално. И не са само те, разбира се.

# 203
  • София
Далеч не всички книги излизат електронно по фб групите, за съжаление. И не 2 месеца, а 2 години чакам за последните 4 романа на Луиз Пени, е няма и няма! А на хартия от 11 книга нататък да купувам в безсмислено. Бих платила някаква разумна цена за електронни, но не се предлагат ни официално, ни неофициално. И не са само те, разбира се.
не знам какво чакате, като има и библиотеки.
А на 2 мес. съм виждал книга и то не малка, като обем - и на въпроса защо го правят... получих БАН.

# 204
  • Варна
Чакам, защото не съм опряла точно до тези книги, имам предоволни количество и хартиени, и електронни, които да чета. Просто отбелязвам, че ако издателствата пускаха книгите си и електронно на нормална цена, а не почти колкото хартиените вероятно хората щяха да ги купуват, а не да чакат пиратски копия. Естествено, че при тези заплати и тези цени на книгите пиратските файлове ще процъфтяват.

# 205
Здравейтее
Как безопасно да прехвърля книги от компютър на четеца,понеже когато прехвърлям книги четецът ми започва да се зарежда и когато изкарам USB кабела,а четецът ми не е зареден напълно ми изписва,че така може да се развали
Та възможно ли е да прехвърля книги,без едновременно с това да зареждам четеца

# 206
Преди да издърпаш кабела, трябва да прекъснеш връзката с четеца чрез Eject.

# 207
Преди да издърпаш кабела, трябва да прекъснеш връзката с четеца чрез Eject.
Ами пак нещо не се получава
Натискам там където пише безопасно премахване на USB кабела

# 208
Тогава няма от какво да се притесняваш. Така се изключва връзката с флашки, четци и др. устройства, преди да се издърпат от USB-то.

# 209
Тогава няма от какво да се притесняваш. Така се изключва връзката с флашки, четци и др. устройства, преди да се издърпат от USB-то.
Добре тогава,благодаря ви много 😊

Общи условия

Активация на акаунт