Променя ли се мъжът женкар?

• 13 745
  • 333
  •   1
Отговори
# 195
Споко не съм от банкя гейтс тиквичка или ШИШИнско 😉🥳 😂 и да обожавам да работя! От 18 годишна работя! Знам какво е трудова книжка, стаж….дори получих и писмо от пенсионен фонд хахаха 😂 така, че -винаги са ме учили на труд и, че няма нищо даром. Искаш-труди се!! Междудругото дори исках и аз да съм кандидат за депутат на предните избори, но баща ми-НЕ МЕ СЛОЖИХА ЗАЩОТО за всяко нещо трябва да се докажеш, ако искаш позиция!!!  Иначе обожавам политика и уча и политология😊😉 Така че не ме слагайте и заклеймявайте като глезла и лигла…
Ох, тук с глас се смея. Работна калинка си ни ти!

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 23:48 от qgodka1212

# 196
Ох, тук с глас се смея.
Само ти да си.
А, авторке, той въобще знае ли че съществуваш? Или те е погледнал два пъти и ти вече припадна. За мераците ти, едва ли.

# 197
Четете ли предните стеаници? Blush ДА! Излизаме, за сега няколко пъти!
Ох, тук с глас се смея.
Само ти да си.
А, авторке, той въобще знае ли че съществуваш? Или те е погледнал два пъти и ти вече припадна. За мераците ти, едва ли.

# 198
И докато излизате, той си вика каки в офиса?

# 199
Успокоих се от последния пост на авторката. Имам си колежка, която ми опява по същия начин, ама оня е от партиите на статуквото. Този явно от новите партии, по-млад. Но пък всички, с един мерак явно.
Казвам ти запознай го с баща ти, за да има страх той какво ще ти направи. Опитвам се да ти помогна, да му се незнае. И без да ми се сърдиш, може да си много трудолюбива и с добро образование, но всички работни позиции, които си имала и ще имаш, са благодарение на това чия щерка си.
Нарциса, абе и аз друг фърст имах предвид, но сметнах, че няма да и понесе хумора ми.

# 200
Четете ли предните стеаници? Blush ДА! Излизаме, за сега няколко пъти!
Тук-там ...
И значи той женкар, ама си излизате и се държите за ръчичка само ... няколко пъти? Странен женкар.

# 201
Излизали сме на кафе 2 пъти и 2 на вечеря. Тогава след вечерята ме понатисна в колата но казах НЕ и тн и така… скоро пак ще излезнем сега е в Бали. Като се върне….а аз  гледам понякога в социалните мрежи дали някой не го е тагнал в хотела му и хората дето са се тагвали от там  особено жените…гледам им сторитата в инстаграма..дали са се запознали с него и са заедно…
 Много ревнувам….
И докато излизате, той си вика каки в офиса?

# 202
Не съм челa всички мнения , но дa искаш да променяш човек в безсмислено и освен дa си губиш времето и нервите нищо нямa дa стане . От две срещи очаквания или претенции нямa как дa имаш (освен нормалните -дa е кавалер , да има съответното отношение към теб и дa прексрваш приятно ).

# 203
Аз съм сериозно притеснена за женкарите, на които им се налага да плащат за курви. Съсипаха я тая държава!

# 204
Ако почна при него работа ще се побърквам от ревност…и ако го отблъсквам грубо ме е страх да не ме друпне по-така..той не е от най-нежните..смисъл нежен е но понякога ако му откажат и е груб и налита, удрял е дори жена знам и то не 1 пър която му се е правила на велика..а аз не съм израстнала в такова семейство и не знам нормално ли е…нашите винаги са били мега сплотени и никога почти не е имало скандали или ако е имало е било за битовизми-чинии,чорапи и тн…

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 20:12 от bubanka

# 205
Шансовете се увеличават, тате е политик. Може пък да се продаде, ако си по-богата.

Крушата не пада по-далеч от дървото...

# 206
Мами освен да си направим общ чат във фейсбука?🤣😂😂 Тема- ……… се чуди как да разгадае курвар и да не е наеб*на и заеб*на и да го укроти…😃😀😅😂😂🤣
Значи вече няма проблем да ти научим името, нищо че татко е политик и за това го криеш Grinning

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 00:04 от Minnie.Mouse

# 207
Ама той и бияч и изнасилвач ли се оказа?

# 208
Бабоебецът раздавал и шамари, а ягодка се чуди дали е достатъчно узряла за него! FFS отивай си в тийн темите, моля.

# 209
Това с бияча и изнасилвача от къде дойде?

Общи условия

Активация на акаунт