Отговори
# 210
Жаклин пее добре, ама залага много хитро на френскоезична музика. Имам чувството, че и магаре да изпее Лара Фабиан ще се хареса  защото френския леко се превъзнася и винаги впечатлява. По тези формати Лара Фабиан е много често изпълнявана.
А пък Воала беше твърде много извикана. Малко пренапряга изпълненията си Жаклин с цел да придаде драматизъм. С изпълнението на Ищар пак залага на драматизма. Ще ми се да изпее съвремена динамична песен.

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 06:10 от bonbonka6

# 211
За мен, най - добрият Гласът на България беше първият, продуциран от Станислав Трифонов с Ку-ку бенд! От тогава нещата вървят към по - зле!

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 07:26 от Benichka56

# 212
За мен, най - добрият Гласът на България беше първият, продуциран от Станислав Трифон с Ку-ку бенд! От тогава нещата вървят към по - зле!
Абсолютно вярно! И други формати,като сървайвър сезон първи,например правени от него бяха перфектни . Всъщност,независимо от глупостите които сътвори сега,това което правеше в шоубизнеса, беше изпипано.

# 213
  • София
Ами всеки формат се изхабява с времето си и затова след определен период се свваля от екран и се измисля нови.

# 214
  • с трима мъже :)
А на мен ми харесаха много от гласовете. Повечето. И се радвам, че имаме такива талантливи хора в държавата. Аз като не мога да пея така, се възхищавам на всички можещи Simple Smile . И съм благодарна, че това предаване ни дава възможност да ги видим тези таланти. Но понеже е състезание, винаги ще сме недоволни, защото всеки има различни любимци.

Започнах да се замислям вчера за Жаклин: много любмци отпадат, а тя безкомпромисно върви напред. Докато дойде реда и да я оценяват на финала, ще има повече "неприятели" м/у зрителите, отколкото поддръжници. Да не отпадне накрая?

А относно грима: последната вечер беше като на мумии, страшно бял и мазен, все едно с твърдия крем ЗДРАВЕ са мазани. Като вар им бяха лицата. Нещо не беше помислено за бялата светлина, която блестеше в изпълнителите и беше много ужасно в близък кадър.

# 215
Само Соня изглеждаше много добре.

# 216
Аз си мисля,че Жаклин ще е новата Лидия Ганева. Тийн девойка, считана за фаворит, но не печелеща сезона .

# 217
  • София
Не знам кой избира песните, с които да се представят, начина, по който да ги изпеят….
На повечето всяко следващо изпълнение е по-зле от първото, с което се беше явил на кастинга.
Някои се развиват, други се обезличават и загубват.

# 218
  • Ню Йорк
Жаклин пее добре, ама залага много хитро на френскоезична музика. Имам чувството, че и магаре да изпее Лара Фабиан ще се хареса  защото френския леко се превъзнася и винаги впечатлява. По тези формати Лара Фабиан е много често изпълнявана.
А пък Воала беше твърде много извикана. Малко пренапряга изпълненията си Жаклин с цел да придаде драматизъм. С изпълнението на Ищар пак залага на драматизма. Ще ми се да изпее съвремена динамична песен.

То хубаво да впечатляваш с френски или с иврит , ама поне малко старание да наподобяваш езика. Изпълнението на חורשת האקליפטוס (Евкалиптовата гора) беше на потресаващо странен език.

# 219
На мен изпълнението на Voila не ми хареса, много изкрещяно ми беше. Сега второто изпълнение беше по-добре. Мисля си обаче, че ще спечели Соня, като цяло я и намирам за по-добър глас от Жаклин, но да видим гласовете за кого ще отидат.

# 220
  • София
Аз също харесвам Соня повече от Жаклин. Но след победата на Петя миналата година, не ми се вярва да спечели изпълнител, който пее народни песни.

# 221
Много ми харесаха Поли и Калоян, имаше много хубава енергия и бяха равностойни.

# 222
Добре започна надпреварата. Поли малко се престара, но айде нищо.

# 223
Чалга time 😭🤣

# 224
Много ми харесва как пее Соня!

Общи условия

Активация на акаунт