Отговори
# 240
Александър ми е мега антипатичен. И какъв е този избор на песен - Златният Орфей '88.

# 241
Не ме грабна Александър този път.

# 242
Марги Хранова е голям глас. Двамата с Александър пяха балансирано . На мен ми хареса .
Избора на песен емоцианална .

# 243
Александър е много олд скул.

# 244
Последната песен изпята от шестимата,ми допада най-много от днес.

# 245
Александър ми е мега антипатичен. И какъв е този избор на песен - Златният Орфей '88.
Спечелиха аудиторията над 70 години Simple Smile

# 246
А бе хора Соня пее страхотно! Сега с това общото изпълнение се доказа отново пред мен. Язък, че я забиха да пее само в един жанр.

# 247
  • София
Соня пя прекрасно, липсата на емоция беше на лицето й, не в гласа!
Но и аз съм на мнение, че Софка е толкова уникална като глас, че няма кой да се доближи дори наблизо покрай нея.
Александър се позагуби покрай Марги Хранова. Тя се стараеше, жената, да балансира, ама това гласище как се крие.
Виктор на общата песен беше в пъти по-добре, отколкото в дуета. Абе кой им избира песните, някои са крайно неподход1щи за гласовете!
Накрая ще останат Жаклин и Калоян според мен.

# 248
Любима песен на всички ни.
Много добре се справи Калоян с нея.

# 249
Страхотен беше Калоян!

Аз ще се радвам да останат двамата с Жаки на финал. Единият от тях двамата трябва да е победител за мен.

# 250
Кой им избира песните ?
Логично е треньора или самият изпълнител. Стилисти и гримьори тоя сезон ги няма.

# 251
Много вика Александър. И тази песен се пее по-тихо и нежно. Какво е това зяпане?

# 252
Изключителна песен, изпята изключително от Калоян. Разплака ме. Най-емоционалният и  искрен участник тази година за мен. Но не вярвам да спечели. Може би ще е втори.

# 253
Калоян беше страхотен.

В Александър има нещо, което ме дразни, може би, че при всяко изпълнение му броя пломбите. Иначе вокално е безупречен.

# 254
Жаклин пее доста еднотипно, но е много добра. За мен Калоян е Гласът.

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 21:46 от Bernnarda

Общи условия

Активация на акаунт