Отговори
# 255
  • София
Вика Александър, защото гласът му е слабичък. Красив тембър, но все залита към песни, за които се иска мощен глас. 

Уф, Жаклин все еднотипни песни пее. Супер ги пее, ама да вземе да излезе от матрицата малко.

# 256
Жаклин пее едно и също като стилистика всеки път.

# 257
Има глас Жаклин, но и аз мисля, че е забила в една посока.

# 258
Това изпълнение ме напрегна и не ми въздейства Жаклин.

# 259
  • София
Това е любимата ми песен на Далида и всеки път плача като я слушам, но на Жаки не ми е убедителна като емоция - да, гласище голямо, брилянтна, но не е емоцията, която носи оригиналното изпълнение - там преливането от ниски към високи тонове е толкова плавно, толкова емоционално заредена е (между другото в биографичния филм тази песен е изпълнена на фона на самоубийството на първия и съпруг - просто разтърсващо) Далида я пее със сърце и преживява всеки тон. Тук това ми липсваше наистина!Ноооо България ще избере Жаки за Гласът, така го усещам!
Вечната Далида, никой не може да разказва с гласа си като нея:
https://youtu.be/ZVqSqSc9dgQ

Ето и от филма (препоръчвам ви горещо да го гледате, ако все още не сте):

https://youtu.be/awGIsXe9F_Y

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 22:00 от Velina25

# 260
Жаклин все едно всеки път пее една и съща песен. Калоян беше мнооого добър, ама много! И аз като Галена да кажа - настръхнах като го слушах, то глас, то емоция... супер беше! Александър не ми хареса, лъха ми на нафталин от него. Младо момче, пък такава скука навява...

# 261
Представиха я като песен на Фабиан или бъркам?Знам,че е на Дали да,уникална песен,но някакси викането беше в повече.

# 262
  • София
Изслушай оригинала и ми кажи дали ти въздейства по същия начин, въобще на мен ми прилича на добре вокално изпята песен, но без съдържание и емоция.

# 263
Абсолютно съм съгласна с теб!

# 264
И аз много харесвам Калоян. Като цяло обаче всички са ми някак скучни. Той най-малко. Според мен ще останат Соня и Жаклин накрая и Жаклин ще спечели. И Соня и Александър имах хубави гласове, но той е толкова демоде, а от народно вече ми писна. Петя много ме докосваше, но се изтърка.

# 265
Калоян беше въздействащ, но пак изпусна емоцията. Предпочитам го за победител пред Жаклин.
А ето и Френки Милър с "Jealousy"

# 266
Друга песен трябваше да е за Соня. Тази не й позволи да си извие гласа.
Ами Жаклин, или Калоян.
Ако зависи от мен трябва да е Калоян.

# 267
Само на ме ли ми се струва,че повечето викат,за сметка на това,че липсва топлина,чувство в изпълненията.

# 268
Не е само на теб.

# 269
Стискам палци за Калоян. Единствено в неговото изпълнение имаше емоция. Облачето не беше подходящо за Соня, не можа да покаже таланта си.

Общи условия

Активация на акаунт