Отговори
# 120
Здравейте!

Дени, хубаво интервю. Нищо ново и Акън е доста обран по отношение на Съдбата, ако ''Нека не го коментираме....'' може да се нарече обран.
Но това тук ми прави впечатление
''Въпреки това, напоследък в живота си, аз подхождам към това да контролирам процеса на подготовка, но резултата оставям на съдбата. Сега започвам всички мачове в живота си, като мисля как ще стоя на крака и ще продължа да се боря, когато ме ударят, вместо да имам идеалистичен план, в който да не бъда удрян.''

Ще приключа 20 епизод на Вятъра с тези два момента, които според мен заедно с даването на кръв от Миран са най- важните. Моментите, които рисуват истинска любов и загриженост...

-   Не ми говорете неясни неща, г-н докторе! Кажете ми открито, каква е ситуацията?
-   Подгответе жена си за всичко, г-м Миран. Състоянието на г-н Хазар е достатъчно критично. Ако оживее ще е чудо.
-   Сега имам голяма нужда от чудеса. Може би това ще е чудо? И преди вече съм го виждал.

-   Моят мъж не е убиец, майко!

Онче, страхотен разбор на трейлъра. От мен малко средновековно забавление по време на годеж/ сватба

Баламир реши да изпробва възможностите на нашето момиче и загуби...

# 121

Ще приключа 20 епизод на Вятъра с тези два момента, които според мен заедно с даването на кръв от Миран са най- важните. Моментите, които рисуват истинска любов и загриженост...

-   Моят мъж не е убиец, майко![/center]

....и доверие! Онова, което имаме към човек когото обичаме!

# 122
Здравейте!

Дени, хубаво интервю. Нищо ново и Акън е доста обран по отношение на Съдбата, ако ''Нека не го коментираме....'' може да се нарече обран.
Но това тук ми прави впечатление
''Въпреки това, напоследък в живота си, аз подхождам към това да контролирам процеса на подготовка, но резултата оставям на съдбата. Сега започвам всички мачове в живота си, като мисля как ще стоя на крака и ще продължа да се боря, когато ме ударят, вместо да имам идеалистичен план, в който да не бъда удрян.''

Интервюто наистина е хубаво. Няма нова информация за тези, които го следват вече две, три години, но въпреки това всеки път изненадва с нещо ново. Цититираното от теб е много показателно за промяната в Акън през последните години. Очевидно е спрял да приема някои неща и събития за даденост и гледа в дълбочина. От думите разбирам, че е съсредоточен върху нещата, които зависят от него самия, а останалото е част от живота. Започнал е да обръща внимание на живота в себе си, а външните обстоятелства са просто стечение на нещата.
След всяко ново интервю съм впечатлена от философията, мъдростта и интелегентността в изказа му, словореда, метафорите, сравненията използвани за да обрисува нещо в живота си. Този човек е не само адски талантлив артист, но и доста интересна личност, фин и с дълбока душевност. Отговорите за натиска върху мъжете и малцинствените групи, целите за новата година, тайната на дългогодишната връзка за мен са много интересни. Ясни, категорични и всеки с необходимата доза такт, деликатност и въображение.
Като артист Акън е феноменален, като математик не го познавам, но все повече се убеждавам, че може да бъде влиятелен политик.

Sarp Apak даде положителна проба за коронавирус, така че актьорите влязоха в карантина. Той благодари на всички за разбирането и търпението, извинява се на екипа и публиката и пожелава на всички болни бързо оздравяване.

Тази седмица няма да има епизод. Епизод 5 ще се излъчи на 21 януари.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 16:03 от DeniAra

# 123
Horse Racing За Легендата.

Момичета, аз така давам предварителна инфо за кой сериал пиша, нали е ОК. Blush Улеснявам четящите- че знае ли се, може да опъна чаршаф. Blush
Сега само ще добавя още малко снимки. Уф, добре че ни дават повечко кадри, че след тая суша... Smiley

Така... Тази снимка я видяхме вече, но тук е по отблизо и по-светла. Какво го правят този дървен меч, че и ръцете им се една връз друга? Grinning Връща ли и го, взема ли си го Батуга... Thinking Иначе изпозва момента да завоюва постепенно територии. Grinning

Ауууу, голям кеф е тази сцена! Satisfied

Този кадър пък ме озадачи- мислех, че Кърчичек не е видяла лицето на Батуга, нали е в тази наметка с качулка. Обаче тя е срещу тях... Thinking Освен ако пак нашият умник не заеме позата на луд. Но и Чичекчето не е много групава, хм...

Отново амазонката ни в действие. Nature Fire

А това е потресаващ кадър от великолепния Селим Байрактар. Heart Eyes

За първи път го гледах във "Великолепният век"- първият ми турски сериал. И там много го харесах, незабравим Сюмбюл ага. Grinning Има невероятен комедиен талант.  Очевидно и драматичния не отстъпва. Ролята на Алпагу хан мисля, че е неговата звездна роля- все едно винаги е бил владетел. Wear Crown

Както и  Ебру- блестящо играе силно, борбено и смело момиче- воин.Nature Fire Да, тя тепърва ще показва много и различни героини, но историческите роли мисля, че изключително много и пасват. Не всеки може да представи блестящо исторически герой, както и облатното- има актьори, родени да показват хора от различни епохи.

Цвети, отново ме зарадва с чудни гифове! Hands Clap
Да, първият е точно от сцената с майсторството на стрелба с лък от кон на Яман! Nature Sparkles

Малеееее, пак опънах чаршафа! Smiley

# 124

Здравейте, знам, че сме на други вълни и следим новите проекти на Ебру и Акън, но този красив гиф не може да остане незабелязан. Освен това сме в очакване на някаква новина от Акън. Вървят предположения каква ще е новината. Има няколко опции от сорта на участие в реклама, ток шоу, нов проект след Съдбата и още една, но я забравих каква беше Grinning

Нашето "откритото море", което в един момент е спокойно и примамливо, а в следващия бурно и опасно.
Хубавото е, че в открито море пътища много и само от нас зависи накъде ще потеглим.

# 125
Идвам да се отчета Grinning

В момента съм на 17 епизод от Вятърничав. Сега да не се окаже, че Фърат е синът на Султан? Grinning Леле, а тя така лошо се отнасяше с него. Ако е така, нищо чудно, че на него приписаха наследството, все пак той ще продължи рода Асланбей.

Азад почва да ми лази по нервите, направо не го понасям като почне с неговите любовни излеяния и мъки. Дори Гьонюл вече не ми е толкова неприятна колкото той. Жалко за Елиф, тя много го хареса, но той има очи само за Рейян Grinning

Също така вече разбрах, че отмъщението не е заради сина, а нещо спрямо самият Насух. Чакам да се разплете тук интригата. Радвам се, че Миран малко почна да проглежда и разбра, че Азизе послъгва Grinning

Смятам след като приключа с Вятъра да почна Легенда. Но засега имам още какво да гледам Blush

# 126
Здравейте!

Ани, радвам се, че ти е интересно. Тук малко или много всеки герой в даден момент, влиза в ''обувките'' на другия и успява да разбере мотивите в дадена ситуация.

Добре дошли в 21 епизод... Едни от най- красивите сцени с Рейян и Миран са в тази серия, особено момента в пещерата...
Благодарности за превода!

-   По- добре ли си сега?
-   Никак не съм добре. Сякаш не мога да си намеря място Миран.
-   Разкажи тогава. Не го дръж в себе си… Знам по себе си. Сърцето се втвърдява така, че нищо не можеш да направиш. Но, ако споделиш, това ще помогне. Особено, ако пред теб е този, който вижда раните ти. Знае колко те боли.

Онче, обичам ''чаршафите'' ти. Винаги ги чета с голямо удоволствие и дори не ми стига... Прочетох някъде, че режисьора май си е взел отпуск и този новия Метин щял да е само по заместване, но няма нищо официално казано, всичко е само в сферата на ''конспирацията''. Аз не съм гледала никой от актьорите преди това с изключение на Ебру, но съм впечатлена от играта им. А снимката на Селим Байрактар е Уау, страхотен актьор, все едно е роден хан.

Поредния победен Тегин от Аккъз

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 15:02 от cvetansk

# 127
Здравейте, дами Heart Eyes

Голяма тишина в тази тема.
Вирусните частици изядоха думите, разболяха артистите и ние съвсем замлъкнахме.
Споко хора, всичко ще е наред, болните ще оздравеят и отново ще започне шоуто.
Остава ни само да чакаме търпеливо и да се пазим от вируса.
Ако има болни в темата им пожелавам бързо и безпроблемно оздравяване Hug 

За настроение ви пускам един много красив гиф.
Беше малко тежък и се наложи да го олекотя, та загуби малко от качеството, но пак се вижда чудесно.

# 128
DeniAra, тихичко е, ама като ни започнат сериалите ще стане шумно. Grinning

Хайде и аз да пораздвижа малко темата- с каквото има. Blush

За Легендата Horse Racing

Ето това сладурче, което играе малкия Темур, е споделил снимка с Ебру от времето на подготовката им за сериала.

Символът на преплетените съдби на Аккъз и Батуга- дървеният меч.

Невероятният стил на стрелба с лък на Аккъз- с две огнени стрели едновременно.

И накрая- да послушаме малко от музиката на Легендата. Notes

Чакам с нетърпение втория трейлър утре или в неделя.

# 129

http://www.fragmanlarim.com/destan-7-bolum-2-fragmani/

# 130

tigasa1 Hug, добре, че пусна втория трейлър, нямах търпение, пък не мога да пиша 24 ч. след моя пост. Grinning

Страхотен! Misc Bomb Ето го с руски субтитри засега:

https://vk.com/video-46308288_456248065

Толкова е динамично всичко! Направо свят ми се зави!

Алпагу иска да убие Аккъз след като спаси двамата си сина.

Обаче нашата пиратка успява да преодолее засадата на завистливия му и жаден за власт брат, обединявайки се със същите тези два принца! Nature Fire Доколкото разбрах, Баламир устрои засада, когато Аккъз връщаше принцовете от Планинското ханство към Небесното. Обаче нашите хора разбраха и виждаме как воюват рамо до рамо. Hands Muscle

Бойната четворка прави съвещание как да надхитри Баламир и да го победи въпреки номерата му. Това кога е, не става ясно- дали е нещо ново, различно от засадата, защото говорят за някакъв турнир... Ще видим.

И какво поиска Аккъз от хана в замяна на ума и храбростта си и че спаси честта на Небесните и на принцовете им- да остане с Батуга! Nature Zap Най-вероятно ще остане като негова охрана, но това просто на този етап е супер! Nature Fire

Реакцията на Батуга Joy Раздялата им беше твърде кратка Smiley И да иска да я спаси, като я изгони от двореца, не може. Joy

Ами този момент! Heart Eyes В тази серия много напредва Батуга- първо ръката, после косата. Grinning Не знам всъщност дали я докосна,  но как искаше! Nature Fire

Страхотна серия ни очаква! Heart Eyes Nature Fire

# 131

Излязоха промо снимки към дългоочакваната нова серия, ето някои.

# 132
Ехе, дами, темата направо си потъна сред останалите в групата.
Та си казах да пусна малко гифчета за лека нощ.
Този път избрах за начало Легендата, защото макар и да не го гледам, признавам чистосърдечно, че Ебру е възхитителна в тази роля.
Не знам до каква степен е използвана женствеността и красотата й в ролята, но ако не го правят пропускат много.
Жената е перфектна откъдето и да го погледнеш.

После малко от моята слабост и красота....

Просто за разкож и наслада малко от Джемал Sparkling Heart

И вече, съвсем накрая и за лека нощ с прегръдки за всички Hug

# 133
Добро утро, момичета! Нов ден, нова седмица!

Аз, леко забегнах..  ..😉, но вече съм на линия....

Чакаме......с голямо нетърпение...., но си имаме и кадри,  де.....дето да си.....и съзерцаваме
.😀😅

...........

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 06:12 от Stella2021

# 134
В тази суша за новини не ни остава нищо друго освен да се наслаждаваме на невероятните Рейян и Миран. Боже, как ми липсват точно тези двамата и любовта им....

Успешна нова седмица на всички!
Пазете се, Бог ви пази отгоре и обичайте с цялото си сърце и душа, защото само истинската любов ни прави живи, истински и щастливи хора Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт