Дени, хубаво интервю. Нищо ново и Акън е доста обран по отношение на Съдбата, ако ''Нека не го коментираме....'' може да се нарече обран.
Но това тук ми прави впечатление
''Въпреки това, напоследък в живота си, аз подхождам към това да контролирам процеса на подготовка, но резултата оставям на съдбата. Сега започвам всички мачове в живота си, като мисля как ще стоя на крака и ще продължа да се боря, когато ме ударят, вместо да имам идеалистичен план, в който да не бъда удрян.''
Ще приключа 20 епизод на Вятъра с тези два момента, които според мен заедно с даването на кръв от Миран са най- важните. Моментите, които рисуват истинска любов и загриженост...

- Не ми говорете неясни неща, г-н докторе! Кажете ми открито, каква е ситуацията?
- Подгответе жена си за всичко, г-м Миран. Състоянието на г-н Хазар е достатъчно критично. Ако оживее ще е чудо.
- Сега имам голяма нужда от чудеса. Може би това ще е чудо? И преди вече съм го виждал.

- Моят мъж не е убиец, майко!
Онче, страхотен разбор на трейлъра. От мен малко средновековно забавление по време на годеж/ сватба

Баламир реши да изпробва възможностите на нашето момиче и загуби...