Поне да го бяха направили в комедиен вариант, че да се посмее човек.
Може би само заради характеристиките на децата си заслужава да се гледа, но дори те не са достатъчни да се залепиш два часа и половина пред екрана. Последните 3 епизода не съм ги гледала в нито с превод, нито без превод. Хвърлям по едно око на клипчетата и коментарите в социалните мрежи. Достатъчно е да разбереш, че историята е станала все по идиотска за мен. Акън вече не ми е достатъчен, за да си губя времето с Джемал.
Тази която играе Асие ми е още по-противна. Даже не знам, как е станала актриса. За мен тази жена няма нито външен вид, нито талант, нито харизма, абсолютно нищо няма в нея, което да ме накара да я гледам.
Лично аз гледам други сериали и чакам през есента новия проект на другия ми любимец.
Акън все повече ме ядосва с ролята си и живота си, а Ебру даже не я мисля с глупавия баскетболист и сватбите им.
Едва ли има по-големи идиоти от Акън и Ебру на тази земя.
Ето последната снимка на Акън, която се разпространява в социални мрежи. Не знам дали е участвал в някакво интервю или е бил някъде другаде. Коментарите са свързани с него и русата метла.

За тях лесно намирам време.

И едната орка май се захласна по Аккъз.
Аман, вече втори дивак я хареса!

как да не си мисли човек, че сценаристите. и стари, и нови, правят препратки към съвремието.