Отговори
# 540
# 541
Уааууу, само оръжия дрънчат и глави май ще хвърчат.......Горещооо.......

# 542
Интересен фраг. Ето го и със субтитри. Ще се разкрие и другата тайна, че Гюнсели не е бременна.

https://turkru.tv/legenda-23-seriya.html

Нови снимки от Джем Карджъ. Колкото и да харесвам Акън и Ебру, Джем остава най- впечатляващата и интересна личност от Вятъра, нищо, че е зад кулисите.

Но не мога да не сложа и нашите калпазани. И двамата продължават да са в синхрон...

А ето и прословутото видео с тенис на масата. Само вече не знам кой е на ход... и в чие поле е топката.

А ето и най- новата снимка от италианската сватба.
Имаше скоро и едно видео на С заливаща се от смях с приятелки, но него вече не съм смъквала.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 21:04 от cvetansk

# 543
Наистина интересен фраг. Nature Fire

Накрая в думите на Батуга нали чухте- че са наследници на племе, разтопило планина от желязо, когато вече са ги считали за мъртви. Цитира точно легендата за Ергенкон- направили са го, за да излязат от планината.. Т.е. нашите герои няма да пресъздават тази легенда по някакъв начин, имат собствена. Което на мен много ми харесва. Разбира се, ще има препратки.

Тази линия е колкото странна, толкова и интересна, да видим какво ще стане.

Аккъз отново е с нов имидж и  отново много ми харесва.

Всъщност още не съм гледала предишната серия, може да не е нов имиджът. Grinning

# 544
Нов имидж е, Онче. Многогласовата озвучка я пуснаха отдавна с нея изгледах моментите, за които нямах търпение да чакам субтитри. То с тези руски озвучки, руски субтитри вече започнах и на руски да си разсъждавам. Ама като нямам търпение да чакам БГ превода, а той е чудесен, Ани се справя великолепно.
Вече ще остане само тайната с осакатяването на Батуга при раждането.
Много харесвам тези препратки към легендите, карат ме да търся още и още, за да разбера... Нали така открих "братовчедите" на бараките.

Улу Едже без титлата и короната си - просто Вера.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 23:08 от cvetansk

# 545

Но не мога да не сложа и нашите калпазани. И двамата продължават да са в синхрон...

А ето и прословутото видео с тенис на масата. Само вече не знам кой е на ход... и в чие поле е топката.

[/center]

А ето и най- новата снимка от италианската сватба.
Имаше скоро и едно видео на С заливаща се от смях с приятелки, но него вече не съм смъквала.

Тези двамата и техните продължения много ми омръзнаха с глупостите си.
Ще се женят ли, омъжват ли, няма ли, все ми е едно.
Само нещо да се случва и да се свърши най-накрая.
Театърът им даже вече не е забавен.
Русата метла индиректно се раздвижи и разни профили пускат стари снимки с кодирани коментари.
Нашата амазонка отговаря по нейния си клоунски начин включвайки главния шут.
А разбивачът на женски сърца се прави на философ пред феновете.
Подозирам, че вече гледаме сезон 2 на водевила от миналото лято - Война и мир (Омраза и любов) на А&E

# 546
# 547
Здравейте!
След тази лудо смехотворна седмица, където гафовете ме следваха навсякъде... да раздвижа вечерта с малко музика. Саундтракта на любимите ни сериали

И Онче специално за теб

Скрит текст:

# 548
Цвети, много благодря за специалния поздрав! Hug

Horse Racing Horse Racing

Днес и аз не издържах и изгледах 22 серия с  "озвучка", колкото и да не ми се искаше. Grinning
Личи си, че има нови сценаристи. Аз съм доволна- има повече движение, повече екшън.  Доволна съм от това и от трансформацията на героите. Рускините се тюхкаха много, че Батуга вече убивал, че бил станал различен. Сякаш в 8 век може да оцелееш, ако просто си стоиш и казваш на такива диваци като итбараките "Моля, приберете си меча". Joy Ами така е- в тези жестоки време или ти, или тебе.

Пък и в крайна сметка това е част от развитието му- Батуга вече става истински воин.

Итбараките- да си кажа честно, малко са ми смешни. Grinning Да, жестоки, диви, точно орки, но като им видя  омазаните физиономии, ми става смешно. И правят едни физиономии. Joy

Кая- изобщо не ме учуди. Кузбек ме дразни, толкова му е верен, макар че започна да се промъква недоволство и при него. Ибек се осмели в тази серия да каже истината, в следващата, ако съдим по фрага, ще се върне към заводските настройки.

Дожаля ми за Баламир и Кърчичек. Но хубаво го бяха измислили- и двамата склопиха очи в ръцете на тези, с които бяха в особени отношения, но накрая намериха покой при тях.

А ето този момет предполагам е бил като мед за душите на много зрители. Grinning

Хм...  при тази двойка май ни чака нещо ново... Kissing

Аккъз -както винаги готова да се бори за справедливост. Hands Muscle

И- най-красивата сцена в серията. Heart Eyes

Музиката от края на 22 серия. Heart Exl

# 549
Ако Ебру след сватбите остане в Канада или Америка, какъв втори сезон без нея?

# 550
Онче, не знам какво искат рускините, а сигурно има и други като тях, Батуга се готви за хан, а не за собственик на бордей. Те да са благодарни, че не им показват насилието и разврата на онези времена. Да не би да си мислят, че онези "орки" например са били любезни с жените и са ги гледали влюбено... Спомняш ли си една от максимите на Старките - "Който издава присъдата, той изпълнява присъдата", това направи и Алпагу с убийството на Тълсъм. Така че Батуга със сигурност трябва да се научи да убива, за да оцелява, за да бъде приет за хан и предводител на армията.
Ох, стига съм писала за това, че руснаците с тези "нежни" души и възмущение на сцените с насилие до световна война могат да ни докарат (не, че нещо зависи от тия които пишат де)

Ако Ебру след сватбите остане в Канада или Америка, какъв втори сезон без нея?
Чакай първо да минат събитията и тогава ще видим. Но не вярвам това да не се е разисквало между Дж и Ебру. Ще го видим колко толерантен ще е и дали ще бъде по- скоро пречка в краката й. Времето ще покаже...

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 20:53 от cvetansk

# 551
Horse Racing Horse Racing

Хайде на втория фраг на Легендата Nature Fire

Цвети, Тигаса, и аз не мисля, че ще има проблем за кариерата на Ебру.
Цвети, така е, хем съм им свикнала на странностите в руските групи, хем от време на време им се чудя на вълненията. Но пък има информация, превеждат  и в момента мога да влизам във ВК, чета ги. Grinning
Музиката е великолепна! Heart Eyes

# 552
# 553
Здравейте!

Вчера Ебру отпразнува Рождения си ден с приятели. Поздрави получи от много от колегите си - стари и нови.

Ето и малко клипчета от празненството. Там са били е поне тези, които аз "познавам" - Джем Карджъ, Оя и Тансу, Айдън Таш... и Дж естествено

Вчерашния епизод на Легенда бе доста интересен. Гледам, че си е покачил рейтинга.
Голяма част от него се разказваше за Бараките. Има и нова шаманка, която излекува Аккъз от отровната стрела. Лекува в момента и Батуга и май започна да движи пръстите си... Интересно ми е защо го уви целия в глина, прилича ми на някакъв тип второ раждане, но ще се разбере, като го изгледам с превод.
Кая си продължава с кроежите.
Вера започна с отмъщението си и първата й жертва е Ибек (уби я).
Серията завърши, когато Алпагу разбра, че Кая вече е хан и разбра, че е предаден от него.

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 15:24 от cvetansk

# 554
  • София
Дами Flowers Rose,

попаднах на инфо, че Съдбата ще прави финал (ама финал - финал на сериала, а не само на първи сезон) през юни заради лошия рейтинг. Това официална информация ли е или шменти-капели, знаете ли? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт