Отговори
# 555
След известно отсъствие в темата да се разпиша с прекрасната Ебру Шахин. Flowers Hibiscus
Макар у нас да е мрачно и дъждовно, да пуснем слънчев лъч в темата с усмихнатата рожденничка, която явно тази година е решила да си направи двоен личният празник. На това слънчево момиче с ведра и топла усмивка желая много щастливи моменти както в личен така и в професионален план. Оставям снимките да говорят....., бъди щастлива Ебруш. Heart

Благодаря на всички момичета в темата, които отделят от времето си и допринасят с инфо и новинки.Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Относно Легенда и Съдбата ще пиша допълнително, когато ми е възможно, следя и двата макар последните няколко серии да не съм ги гледала с превод все още. Относно съдбата и аз срещнах инфо че финалът щял да е на 10.06.22, но май офицялна информация от продуцент няма. Смятам че един сезон си му е напълно достатъчен да си развият и приключат историята прилично.

# 556
Toni Helmy
Администратор
  · 1 ч  ·
❤️ ЛЕГЕНДА, ЕПИЗОД 23 /С АВТОМАТИЧЕН ПРЕВОД/
🎥 Линк 1 - https://ok.ru/video/4044372183794
🎥 Линк 2 - https://uqload.com/uez9j5b2h674.html
🎥 Линк 3 - https://www.vbox7.com/play:84b3613a99
ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ С ПРЕВОД /21/ В САЙТА на Neron Angelov
🎬 https://www.evropabgonline.com/legenda
В Сайта за този сериал НЕ СЕ ДОБАВЯТ АВТОМАТИЧНИ ПРЕВОДИ!
ПРЕВОД И СУБТИТРИ в Сайта от АНЕЛИЯ НИКОЛОВА
Toni Helmy
Администратор
  · 4 ч  ·
"Игра на съдбата "  Озет
Джемал се намира в дълбоки изчисления, тъй като преминава през най голямото изпитание в живота си с болестта на сина си. Мобилизацияра на всички Демирхан за Ахмет да задържи живота, ще доведе до неочаквани последици. Коварният план на Хелин за Асие оставя Асие и децата й в средата на съвсем нова борба.

# 557
Ебру е много красива, както винаги.

# 558
Прекрасната двойка Ебру Шахин и нейният приятел Седи Осман се сгодиха.

# 559
Гладко избръснат Джейди.Рядко турчин без брада да има.Ама нали той не живее там...!?

# 560
Ебру ми изглежда като по малката му сестра... но щом се обичат....нека да са щастливи! Blush

# 561
Ебру ми изглежда като по малката му сестра... но щом се обичат....нека да са щастливи! Blush

Каква любов, какви 5 лева? Това между нея и дългуча ако е любов, аз съм кино звезда.....
Честно, такъв фарс не съм виждала, а уж все сме гледали годежи и сватби на турски звезди.
Обаче знаем и за големи, направо грандиозни раздели, разводи и т.н.
Чета коментари из мрежите и феновете буквално за взривени. Театрото се вихри все едно е за последно.
Едни се смеят, други обвиняват Ебру, че бързала, трети плюят по Акън, че е страхливец, под чехълът на мама и русата вещица, четвърти се чудят какво се случва. Абе, цирк и половина Joy
Сега разбирам, защо и драмите са им такива абсурдни. То живота им е пълен смях, пък аз искам драмите по телевизията да са нормални. Няма как да стане тази, затова сценариите на филмите им са пълни с нечовешки измислици. В цивилизованият свят 90% от това което се случва в живота на турците няма да е възможно.

# 562
Дени, подкрепям те в мнението ти, то затова и са моите многоточия за любовта им съмнителна.

# 563
Момичета да ви усмихна малко. А пък и годежи се развалят, само трябва да се появи основателна причина. А и знае ли човек какво може да се случи във вечерта на къната... момчето може да си вземе момичето и да отпраши за Урфа или където им видят очите...

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 23:59 от cvetansk

# 564
Момичета да ви усмихна малко. А пък и годежи се развалят, само трябва да се появи основателна причина. А и знае ли човек какво може да се случи във вечерта на къната...

Жалко, че няма смеещи се иконки за реакция Joy Joy Joy

Няма значение А и Е дали са заедно, така или иначе явно не са се разбрали навремето, може би няма да се разберат, а сигурно и не трябва. Няма значение какво мислим аз или други фенове, факт е, че разиграват грандиозни циркове от всички страни. Цялата им след снимачна, виртуална и един Господ знае каква история в социалните мрежи си е жив сериал, реалити шоу в действие. Превърнаха живота си в истински панаир.
Направо не е за вярване, че цели 12 месеца и още много месеци преди края на общия им проект,  играят в това реалити. Все сме виждали екранни и реални двойки сред турските звезди със сложни взаимоотношения, шумни събирания и раздели, но като тези двамата втори няма. Направо са за съжаление....Обаче не може да не им се признае, артисти са пред камера, артисти са и зад камера. Турция има други много по-големи, известни и утвърдени имена сред артистичните среди от Акън и Ебру, но за никого от тях не съм чела подобни циркове в личните им животи.

# 565
Дени, аз не само за турски, за никакви не съм чела такова чудо. Или малко сме чели, или тези са първите. Но определено им се получава да не слизат от устите на фенове и преса. Ако са първите трябва да очакваме такова нещо и от други вече, формулата е успешна...

# 566
Да ви пожелая добро утро с любимите, неповторими уникални Реймирчета Flowers HibiscusSparkling HeartRevolving Hearts
Между другото семейството на Ебру, ми изглеждат народни скромни хора,
поне от малкото което се споделя с тях като снимки. Ясно е че не обичат да се показват.

Относно Легенда
Изключително интересен и увлекателен сериал. Много бързо се развива действието, няма протакане и разтягане на локуми.
Значи Улу едже - Вера - изключително отрицателен персонаж, колко народ пожертва в името на егоистичната си любов, с пъклените и планове и кроежи, и все безнаказана си остана. Всъщност като се замисля май нейното наказание е че така и не получи обичта на Алпагу, макар да му е жена през всичките тези години. Е как не изпита грам угризение, гледайки оцелелият малък Батуга и последиците с които е трябвало да живее това дете, от раждането си както и другите гадории които му е причинявала. Другото й наказание е Кая, достоен неин наследник, който обаче я надмина по лошотия, този не признава ни кръвна връзки, ни брат, ни баща, ни майка, само за да седне на трона би продал и майчиното си мляко, би прегазил всеки. Хайде че не обича Батуга разбирам, но как с лека ръка предаде на сигурна смърт първо Темур /с когото заедно са расли/ пред съвета, а сега и баща си. Хареса ми разговорът м/у него и Темур, когато беше затворен в стаята си, и Темур му разказваше за лоялността и верните приятели. Чак родната му майка остана потресена от постъпките му, ама право й се каза че той това е видял от нея и явно през годините е надграждал.

Цитат
cvetansk
Вчерашния епизод на Легенда бе доста интересен. Гледам, че си е покачил рейтинга.
Голяма част от него се разказваше за Бараките. Има и нова шаманка, която излекува Аккъз от отровната стрела. Лекува в момента и Батуга и май започна да движи пръстите си... Интересно ми е защо го уви целия в глина, прилича ми на някакъв тип второ раждане, но ще се разбере, като го изгледам с превод.
Кая си продължава с кроежите.
Вера започна с отмъщението си и първата й жертва е Ибек (уби я).
Серията завърши, когато Алпагу разбра, че Кая вече е хан и разбра, че е предаден от него.
Подозирам че Кая отново ще се измъкне от ситуация, ще види падналата лента и ще се усети че може да се подслушва разговора му с дивака. И пак ще намери начин да се реабилитира пред баща си. Честно странно ми беше решението на Алпагу да постави като негов заместник Кая, въпреки че Кая за да се оправдае предаде родната си майка, но това беше индикация че не може съвсем да му се има чак такова доверия. Може би пък затова повери на Лапата охраната на двореца. Както казах не съм гледала последните 4 серии с превод и не разбрах, защо орките търсят тази корона дето Кая криеше, а за него защо беше важна.....

# 567
Здравейте! ☀️🍀🌹
Да си изпием първо  чайчето, преди да подстъпим към по-сериозните ни теми....😀😂

Наистина, бях спряла всякакво участие в темата и......воалла  появиха се пишещи от време оно...
Сега - за "бляскавият" панаир, който така старателно ....Ебруш ни навира в лицата.....Наистина, не съм очаквала това от нея...Дълго време не можах да изляза от магията "Вятърничав", но Точно тя ми срина всичко хубаво, което градих във времето към тази прекрасна двойка, която изиграха любовта си, всеотдаденността  си пред нас! То не беше любов, то беше нещо свише!
И те, така.....мина време нещата явно се разсъхнаха....има и такива моменти в живота, но .....и продължението си е достойно за описване..
За Акън - на този етап имам чувството,че се е оставил течението да го носи......русата щука си се върти неистово около него, въпреки, че не е отразявана подобаващо....
За Ебру - не знам дали да пиша нещо.....Очаквах с малко повече разум да подходи, но явно не се получава...
Ноооо,.....моля Ви....желая й най-вече здраве и наистина да намери Щастието си в живота!.Тя се докосна до него, но сега прави неадекватни номера, за да избие нещо си, вместо да спретне сили, за да го поправи!
Вие, наистина ли вярвате в безметежната й Любов към това момче, расло на ръст, но с детско изражение в лицето и ....като кученце следващо я......Наистина я съжалявам Ебру за избора й...
Тук изключвам Акън - не са се разбрали......ОК....но, тя е в момента в  еуфорията си, във вихърът  си, нито е престаряла, нито бременна...и да се хвърли, така с главата надолу......това за мен си е необяснимо....
Нито роклята й харесвам, нито поведението, което демонстрира, след раздялата си с Акън! Има едно предизвикателство, което е грозно!
Вижте и прическата й от годежа....това да Ви напомня за нещо????
Много се мъчех да се откъсна от Вятърничавият, защото чувствах, че преминавам и някаква граница на нормалното....но Ебру ме върна в релсите!

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 10:40 от Stella2021

# 568
не разбрах, защо орките търсят тази корона дето Кая криеше, а за него защо беше важна.....

Даниела, наистина тази серия не може да се коментира без да се гледа с превод. Не харесвам автоматичните преводи, но поне може да се разбере за какво долу горе са си говорили. Така че изгледах някои моменти с него и разбрах защо толкова много я търсят тази корона.

Бараките вярват, че с помощта на тази корона родът им ще се роди наново.

Новата шаманка, при която заведоха Аккъз, за да я излекува и която явно лекува и Батуга им разказа историята на бараките. Това е била короната на хана на бараките, или по- точно на дядото на главната орка. С тази корона на главата е бил, когато дядото на Алпагу му е отрязал главата и с нея е погребан на мястото на смъртта си. Западното ханство е била тяхната родна земя и затова държат именно на него. Те не знаят къде е точно гроба на хана им, затова накараха техните си шамани да го търсят, но така и не го намериха, затова и главната орка игра онази игра с камъчетата с Алпагу.

Кая от друга страна нали беше япгу точно на Западното ханство и той е намерил гробницата, след сделката си с бараките той е отворил гроба и е взел и скрил тази корона в покоите си.
След разказа на вещицата, Аккъз се досети какво е станало и затова отидоха тайно в двореца да вземат короната и с нея да откупят свободата на Алпагу, Темур и Салтук.

Това е в общи линии.

# 569
Стели, Heart Exl  Лично на мен ми харесва стила ти на писане, реда на мислите ти, чувствата дълбоко в теб за това как преживяваш РейМир.

Вие, наистина ли вярвате в безметежната й Любов към това момче, расло на ръст, но с детско изражение в лицето и ....като кученце следващо я......Наистина я съжалявам Ебру за жалкият й избор...
Мисля, че по голямата част от останалите в темата не вярваме в тази либоФ, а я иронизираме.
Аз първо не ги одобрявам по външност, но кой ме пита мене?!

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 11:18 от Pink Dress

Общи условия

Активация на акаунт