Отговори
# 570
Да им е честито на сгодените! Ебру е прекрасна актриса, но дано с времето не се измори и отегчи от напъните да ни убеди в щастието си. Стели, на мен също ми направи впечатление прическата, която е избрала за тези специални събития и си мисля, че не е случайност. Сякаш иска да каже на Акън, че той не я харесваше така, но ето ,че Джеди я хареса и се взеха. Цялата тази показност ми се струва като детска сръдня от нейна страна. Сякаш се омъжва напук на Акън, но дано това решение не и изиграе лоша шега. Акън ще страда и ще преживява някак, но тя дали ще може да  залъгва и себе си колко е щастлива? Времето ще покаже....И... Стели, моля те продължавай да пишеш! Липсваш в темата на такива като мен, които обичат да четат, а не да пишат! 

# 571
Да им е честито на сгодените! Ебру е прекрасна актриса, но дано с времето не се измори и отегчи от напъните да ни убеди в щастието си. Стели, на мен също ми направи впечатление прическата, която е избрала за тези специални събития и си мисля, че не е случайност. Сякаш иска да каже на Акън, че той не я харесваше така, но ето ,че Джеди я хареса и се взеха. Цялата тази показност ми се струва като детска сръдня от нейна страна. Сякаш се омъжва напук на Акън, но дано това решение не и изиграе лоша шега. Акън ще страда и ще преживява някак, но тя дали ще може да  залъгва и себе си колко е щастлива? Времето ще покаже...

+  1 🌹

Пиша си аз, ама понякога се улавям, че си говоря сама със себе си...👌😀 А, ми е още рано...😅😂,
Радвам се, че мислите ми са единтични и с други момичета от темата!

.................

Много е заслабнал пак.....кахър ми е...😀😅

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 10:27 от Stella2021

# 572

Да си кажа честно по отношение на прическата първоначално и аз си помислих същото, но после като гледах Легендата ми направи впечатление, че прическата на Аккъз е същата. Така че едва ли показва нещо на Акън, а по- скоро на себе си и феновете. Вариантите са няколко - тази прическа й харесва, или че не й пука за годежа, че всичко е само цирк и поза...

Не знам, но на мен всичко ми е толкова комично, че чак е трагично и освен с ирония да погледна на случващото се друго не ми остава.
И ето едно от пожеланията към Ебру, за да не си помислите, че само ние гледаме с ирония на всичко това... а много хора от различни страни.

''Пожелавам ти пътищата, които се обединяват по този път, който наричаш добър живот, никога да не се разминават. Желая ти щастие.''

# 573
Horse Racing Horse Racing

Хайде на новия трейлър на Легендата- първи за 24 серия. Nature Zap

Май ще видим  Джон Сноу в ранносредновековен тюркски вариант. Sunglasses

# 574
# 575
А, добър ден на съфорумките..Nature SunnyNature Sun With Face
Първо почвам с любимите Реймир, които продължават да покорява сърца.

Макар отдавна да приключи, Вятърничъв е получил поредна награда за най добър сериал на наградите "Türkiye Gençlik Ödülleri", Бану като изпълнителен продуцент на продукцията е взела почетната статуетка.

Относно Легенда - актьорите Едип Тепели, Дениз Бейрут и Бурак, също са били наградени с призови статуетки на наградите "Face To Fest". Да ви кажа като пуснаха рекламните плакати за Легенда, Темур ми изглеждаше доста зложещо и оставаше у мен усещането че ще бъде отрицателен персонаж, а то какво излезе. Доста е първосигнален, ръководи се от чувствата си, но много ми допада, че е добросърдечен и лоялен. Сравнявайки го с Кая, ако беше станал свидетел на разговора м/у майка му и акушерката за пъкления план за убийство и осакатяването на Батуга, дали щеше да мълчи - едва ли.....  показаха че от малък е имал чувство за справедливост.

По повод прическата на Ебру забелязала съм, че тя обича да носи косите си предимно изцяло спуснати или с частично кокче отгоре, и това е доста преди сериала и познанството и с Акън. Тази снимка не зная от кога е но Ебру изглежда доста по малка.

Да не пренебрегваме и Акън, нещо зад кадър.

# 576
Здравейте в ранното  утро! Не ми остава друго време!
На хаирлия да е и денят - почивен, слънчев и добронамерен Да е за всички!
☀️🌺

Благодаря за насърчаването от момичетата в темата! 👍🍀🌺
Pink Dress, Cheky 89 🌹🌹

Тази сутрин ще зачекна "Съдбата"....😀😅
Тук е моментът да споделя искрено и лично, че загледах сериалът, точно заради Акън....но, определено ми харесва и жанра, де.…
Много от момичетата тук се оттеглиха и не го гледат, други го загледаха и се отчаяха, но аз си стоя зад Акън и думите му - "Включвам се в този проект  "НЕ, заради рейтинга".....има си и подтекст...и въпреки всичко,  момчето ни се вписва , ....просто нямам думи! Раздава се  на макс, та и пушек се издига.....
За тези, които го следят :
Тази вечер, едва изчаках дублажа на руски....Не, че вече не долавям и турската реч, ама явно още доста ми трябва...😀😅
И сега сериозно :
Невероятно тежка серия, направо покъртителна.....Джемал попадна за пореден път под ударите на съдбата си... Тази история със заболяването на Ахмет го съсипва! Култова беше сцената в колата със Асието, плача му и откровението, че " Аз съм виновен за болестта на Ахмет" ..и " Синът ми, когото не посрещнах  при изписването от Родилния дом, сега ще спаси другият ми син!"
Извинявам се, но това са толкова силни моменти!
Невероятно изиграни сцени от Акън.....и в частност и с децата-сладкиши.....
Бил нисък рейтингът....ами, да си гледат работата в Турция....международният отзвук е невероятен...ще пусна допълнително и изследване..

И сега накратко за всеки персонаж,  явно ще се разпростра....във времето и пейзажа....
Всеки един образ си е достоен за описване и не знам откъмто, кой да започна....
Естествено, че Джемал ми е първосигнално на устата, най-вече на перото😅......ще го разкоствам....Горкият ни той 😀😅.....три тояги са му малко, ноооо момчето си е готово да си ги поеме....
Сега без майтап....много изстрада Джемал от тази си глупава постъпка, която в младите си и буйни години направи...сега бере плодовете й!
Жалко е, че в случая децата страдат и поемат толкова много негативи. Нелепо е! Но, той стоически се бори, за да поправи тази своя грешка!
Асието, просто не искам да я коментирам.....да, в малките моменти от спомените - поддава на някакъв заряд актрисата, но в целият пейзаж е жалка картина, независимо от персонажа, който играе.
Хелин, като общо бих казала, че актрисата се вписва добре!
Много злобна и лоша по душа! За мен, тя е с психични отклонения от малка възраст....и най-лошото в случая е, че най-вероятно майка й Недрет знае този факт, но не прави нищо за лечението й, а върви по нейната угода.....но, в последната серия явно започва да се усеща. И двете според мен ще си получат необходимото...
Раджи - ооооо, това е невероятен образ. Как една обикновена жена, от провинциално градче успя да го префасонира във влюбен до безпаметност 45 годишен младеж😀....Да, горкият - в младостта си не е имал възможността да си се развихри....натресли са му Захидето на главата и да се спасява.....Да, ама Не...идва и моментът....Много ми са татлъ и двамата с Мерал!
Махир.....много излъскан образ в началото....и продължава, въпреки, че се появяват сегиз-тогиз и черни петънца. Много ще ми е интересно какво ще направи, след като разбере, че е на път да се роди и негово собствено дете!
Ейвваалах на Джемал, че съпроводи Зухал на прегледа...по негово желание.....
Абе, момчето си ни  е топ, ноооо...
Най-здраво мислещ в това гнездо на оси ми е Фикрет!  Наистина, възпитан е в здрави устои от толкова благородна жена......Неговата възлюбена е доста "вър, вър, вър, вър"....ама, са много сладки и двамата!
Захидето, пореден гаден образ изгражда Есра,  но шапка й свалям за артистичността й!
Аз, май прекалих...😀 ама, имам и още много за споделяне...😔😀🤩
От вън се зазорява,....Приятен почивен ден на всички в темата!

.....................

И естествено и малко снимков мат'риал....😀😅😂

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 21:04 от Stella2021

# 577
Здравейте, момичета Hug

Първо да си кажа, че съм много ядосана на БГ мамата- писах, писах, след което опитах да срожа някоя снимка, за илюстрация и като заби- край! Rage
Сега ще напиша наново, но по-кратко, естествено. И без снимки, че трети път няма да започвам. Worried Аман, да му се отще на човек да прави нещо тук! Head Band

Последната серия на Легендата за мен бе  интересна, енергична, наситена. Личи се помощта на новите сценаристи. Да, някои герои ги занулиха- 3 броя в тази серия. Така е в края на сезона.
Помощничката на Чолпан беше много готина, за нея ми е мъчно. Ибек, вярното куче на Вера, никога не е събуждала добри чувства в мен и няма да ми липсва. Лъжливата майка на Аккъз- сестра на Вера- също, нито актрисата ми хареса, нито образа. Но някак там остана недовършено- предисторията и, тайните и, очевидно имаше някакви свои мотиви и т.н. Но също няма да ми липсва.
Новата шаманка много ми допада- точно така си представям хората в миналото, които наистина са познавали силите на природата и са действали чрез тях. Nature Dash Малко са прекалили с грима, но нищо.

Между другото, сериалът вече официално е добавил към описанието си и жанр „фентъзи“. Това също ми харесва. "Легенда" вече  е историческа драма с елементи на фентъзи.

Итбараките са отвратителни, разбира се, но на мен продължават да са ми и смешни. В някои източници точно като полумитологични същества са ги определяли, та фентъзито си е съвсем на място.

Превъплъщението на Батуга бе колкото желано от всички фенове, толкова и неочаквано. Много интересно са го замислили- глината се явява нещо като утроба, неслучайно в първия фрагман имаше съсирек кръв на дланта си, какъвто имаше при раждането си и който означава че се родил бъдещ силен владетел. Батуга все едно се прероди, все едно се роди отново без злокобната намеса на акушерката, която го осакати по нареждане на Вера. Пиша вече истинското и име, нали вече не е Улу Едже, а просто Вера хатун- принцеса от племето на руските варяги. Satisfied

Какво ми хареса при Аккъз- освен смелостта и борбеността, които са част от нея, в тази серия наблегнаха на ума и съобразителността и. Ето това е бъдещата владетелка- смела, войнствена, но и интелигентна! Добре развиват образа. Hands Clap
Златният лък със сребърните стрели в ръцете на Батуга в първия фрагман бяха много показателни- върнаха ни в съня на Аккъз от първа серия. И още повече ги обвързват. Two Hearts

Алпагу узрява за истината, ще го заболи много, но предполагам Кая някак ще се оправдае.

Да видим какво ще ни покаже втория трейлър, дано го пуснат тази вечер.

# 578
Здравейте отново..🌺

oncee и на мен ми се е случвало това и наистина е доста досадно повторното писане! Но, при мен проблемът си е мой, тъй, като пиша от телефон или таблет....И, когато успея да си пусна поста и като си го огледам тогава.....малииии, стой, та гледай 😍. И започвам едно триене, брисане, поправки....и чудо!

......
Момичета, бях обещала и едни други рейтинги за "Съдбата"

Щом и сървайвъра им е задминал......

.................
Акън в стихията си...

Не ми се мисли, какво ще бъде, след, като разбере истинската причина за убийството......Е, как и не му казаха досега.......иначе нямаше и да разтягат толкова.....

И най- малкият сладкиш....

..................

Да Ви попитам......някои фенове / само някои/ се надяват това девойче да бъдела следващата му колежка. Аз не съм я гледала, дори името не й знам.....😀

.............
Иначе, Акън непрекъснато е забиколен с фенове, на които не отказва да се снима с тях

И едно споделяне от фенка -   Provi Rodriguez    от фенската група Akin Akinozu :
"Акън е невероятен, интригуващ артист, който е пленил сърцата на всички свои фенове в международен план с невероятно завладяваща реалност. Считам го за краля на драмата, защото не съм виждала някой да играе драма по-добре от него и защото влага толкова експлозивна енергия в цялата си емоционална игра / не остава сухо око в къщата/.
Акън, освен, че е високопоставен човек / може, би има пред вид семейството му - б.р./, е много скромен, е много отговорен, отнася се към всички еднакво, е много внимателен и любящ към феновете си, също и много образован. Отново и никога не ми омръзва да го казвам, той е реалист и красив човек отвътре и отвън. Ето защо е силно обичан от феновете си!"
Превода е автоматичен.

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 20:22 от Stella2021

# 579
# 580
  • София
Стелааа, ама как не я знаеш, това е Ханде Ерчел. Просто снимката е стара. Сега изглежда доста по-различно, отслбнала е, по-женствена и красива е. Не съм сигурна дали с Акън ще си подхождат, тя е доста височка, а той е по-дребен. Нооо кой знае. Може пък да са хубава екранна двойка. Ще поживеем, ще видим. Тя още не е обявила нов проект официално. Но и той не е свободен - май все още няма официално потвърждение за край на Съдбата. Simple Smile

# 581
Стелааа, ама как не я знаеш, това е Ханде Ерчел. Просто снимката е стара. Сега изглежда доста по-различно, отслбнала е, по-женствена и красива е. Не съм сигурна дали с Акън ще си подхождат, тя е доста височка, а той е по-дребен. Нооо кой знае. Може пък да са хубава екранна двойка. Ще поживеем, ще видим. Тя още не е обявила нов проект официално. Но и той не е свободен - май все още няма официално потвърждение за край на Съдбата. Simple Smile
Ооо, нима?

Всеки ден ми излизат клюки за нея, но наистина не я познах!
Да, височка се явява..../ 😅, ох, започнах, като сватя от маалата....😅😂/
За Акън - вече официално е обявено - Финал.....то, няма и за къде да разтягат локуми......всеки ще си намери Еша....Само Захидето не я виждам ....

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 22:52 от Stella2021

# 582

Ооо, какъв хубав фрагман 2!  Тигаса , благодаря! Hug

Силен Батуга, излекуван с древното знание на предците си. Nature Stars Лидер,  истински обединител и спасител на своето племе. Wear Crown

Алпагу, Кая и Темур за ошашавени, шаманката е супер доволна от себе си.Grinning

Имаме и признание! Heart

# 583
  • София
Кой епизод ще е финален? Интересно ми е как ще се наредят нещата. Надявах се на втори сезон, защото много зациклиха и не развиха нещата. А имаше хляб за развитие на персонажите. Те обаче тъпчеха на едно място и само дълбаеха, може би и затова рейтингът падна. Просто не успяха да развият добре сюжета. Simple Smile

# 584
До колкото разбрах на 10.06. ще е финалът!
Да, много зациклиха в това имение - конак.
И аз се надявах на втори сезон, ама нейсе...може да е за добре!
Според моите "звезди"😀.....виждам ги така на финала - Джемал със семейството си и Ахмет, Махир - на изхода на Родилното - очакващ с вълнение съкровеното пакетче, Раджи с Мерал  в Амасия - защо Не, той й призна, че заради нея и там ще отиде....
За съжаление - очаквам Хелин в болница /специализирана/ , крайно време й е, майка й на свиждане....
Най - вероятно, Харун ще го прежалят, едва ли ще издържи на тази тотална катастрофа в семейството си....а, най-вече, като разбере, че това, което е поддържал години наред - съвсем не е било и нормално семейство!
Алиджан да изпълни желанието си да учи в Лондон и да е близо до любимото си момиче....
Фикрет с неговата розичка и с любимата му майка ще наглеждат Конака......Ама, как ги подредих, само! Нали????
Оооох, дерт ми остана Захидето - къде ще я попилеят - толкова шармантна дама....😀😅😂
Това е от мен - за спокойна вечер....👍👌🤩🌹

.....................
Съвсем нови......на излизане от фитнеса :

Оох, и с картинката на фланелката си, казва нещо......

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 11:34 от Stella2021

Общи условия

Активация на акаунт