Намаления – Зима / Пролет 2022 г.

• 118 009
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • Сливен
Ако някой иска карта за Софармаси мога да и дам кода на ЛС

# 601
Благодаря, ще успея да поръчам и тук е на намаление това, което искам! Благодаря още веднъж! Hearts
Ако притежавате карта на Софармаси, този месец има възможност за безплатна доставка, независимо от сумата на поръчката и теглото й.

# 602
Някой да ми обясни каква е тая нова "лоялна" боза в ХМ? За два дни всичко до -60% се изпари. Днеска реших да взема последното нещо, което харесах и тръгнах да пълня до 50 лв за безплатна доставка и какво да видя - доставка 6,90. Сложих до 100 пак няма, сложих до 200 и пак няма. Накрая мернах под описаниетонна артикул тази малка "лоялна" подробност за да има безплатна доставка, трябвало да стана "лоялен" клиент. А, аз какъв съм? Викам ок, следвам стъпките да стана "лоялен", е да ама още щом въведох имейла си ми върна съобщение, че имейла ми е вече регистриран. (?) Rolling Eyes

# 603
Някой да ми обясни каква е тая нова "лоялна" боза в ХМ? За два дни всичко до -60% се изпари. Днеска реших да взема последното нещо, което харесах и тръгнах да пълня до 50 лв за безплатна доставка и какво да видя - доставка 6,90. Сложих до 100 пак няма, сложих до 200 и пак няма. Накрая мернах под описаниетонна артикул тази малка "лоялна" подробност за да има безплатна доставка, трябвало да стана "лоялен" клиент. А, аз какъв съм? Викам ок, следвам стъпките да стана "лоялен", е да ама още щом въведох имейла си ми върна съобщение, че имейла ми е вече регистриран. (?) Rolling Eyes
Някаква страшна глупост е, и аз измрънках в една група по същите параграфи и една мацка ми каза да пробвам с код. Обаче... Какъв беше... Пробвайте 9040 или 4090, на мен ми изписа, че е невалиден, обаче като погледнах доставката беше изчезнала. За над 50 лв важи, мисля.

# 604

0405 за БД.

# 605
  • Пловдив
Чакам от вчера код за нова регистрация от Бершка и не и не...

# 606
  • София
Същата работа и в mohito

# 607
Погледна ли в Спам, при мен все там ходят.

# 608

Имат код за отстъпка ли?
Преди нямаха.

# 609
  • Пловдив
Няма в спам.
Марина, нали имат код за първоначална регистрация...

10% e.

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 14:19 от mystic woman

# 610
Няма в спам.

10% e.
Къде пише, че имат?

# 611
  • Пловдив
Няма в спам.

10% e.
Къде пише, че имат?
Преди го имаше някъде...сега си писах със съпорта. Имат, но ще ми го пратят чак утре...въпреки, че писах че от вчера чакам...

# 612
Здравейте, дали някой има код за отстъпка  за reserved ? Благодаря.

# 613
  • София
Някой има ли код за отстъпка в Практикер?
Също така как се получават кодовете за отстъпка в Практикер?

# 614
Някой има ли код за отстъпка в Практикер?
Също така как се получават кодовете за отстъпка в Практикер?
Няма кодове за Практикер.
Има за Praktis -15% май беше последно(преди беше 20%). Получават се от приложението на Yettel(Telenor).

Общи условия

Активация на акаунт