Намаления – Зима / Пролет 2022 г.

• 117 534
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Здравейте, има ли някакъв код за Спорт депот, който може да се приложи за вече намалени артикули или пък, който дава безплатна доставка? За първи път ще поръчвам през сайта и нямам идея дали има такива кодове .

# 662
Здравейте,
Да се сеща някой кога е Черен Петък в Хиполенд? Май месец ще е, но коя дата…?!? Кога беше миналата година?

# 663
Здравейте,
Да се сеща някой кога е Черен Петък в Хиполенд? Май месец ще е, но коя дата…?!? Кога беше миналата година?
Черен петък е ноември месец.
Намалението май месец е по случай 1-ви юни.
Миналата година беше 14-16май.
Тази година вероятно пак ще е средата на май.

# 664
Някой Има ли код за Емаг, категория Бебешки и детски стоки. Бих се радвала да ми пише на ЛС.
Аз имам ваучер за -5лв на витамини Джеймисън, ако някой желае.

# 665
Втори път пиша, имам, но е със скрити цифри, само последните се виждат. Как ги подарявате тези кодове?

# 666
Втори път пиша, имам, но е със скрити цифри, само последните се виждат. Как ги подарявате тези кодове?
В пощата, с която е направена регистрацията трябва да се вижда.

# 667
В пощата, с която е направена регистрацията трябва да се вижда.

Няма, проверих, иначе си е заложен в акаунта.

# 668
Някой Има ли код за Емаг, категория Бебешки и детски стоки. Бих се радвала да ми пише на ЛС.
Аз имам ваучер за -5лв на витамини Джеймисън, ако някой желае.

Заповядайте Simple Smile

# 669
И аз на опашката, ако някой има свободен ваучер за Емаг за детски стоки.  Simple Smile

# 670
# 671
Моля, ако някой все още има код за Емаг, да ми го пусне на лични. И един не успях да ползвам, всички са грабнати преди мен!

# 672
Моля, ако някой все още има код за Емаг, да ми го пусне на лични. И един не успях да ползвам, всички са грабнати преди мен!
Сега ти пращам на ЛС тук.

# 673
Moмичета,
има ли код за намаление от ANSWEAR.bg или ABOUT You

# 674
  • София
Moмичета,
има ли код за намаление от ANSWEAR.bg или ABOUT You
Имам за answear, но е за ненамалени ако Ви устройва?

Общи условия

Активация на акаунт