Отговори
# 510

Такава хубава раздумка сте си спретнали, че чак ми е съвестно да се намесвам.
     Ама не мога! Stuck Out Tongue Winking Eye Видях се в малко свободно време и се реших ... Joy
Новото дизи ще е секси ухаещ на мъж и парфюм. Брутален!
Изглежда ще е по НФ и спокойно ще менка манИкенки и подпира до стената.
    Феми, ти сякаш си чела сценария, толкова убедително разказваш. Един съвет от мене - не се настройвай предварително, за да не слагаш лед на челото. Това се случи при мен, след информацията, че Толга ще снима "Ченге". Какво си представях, а ... какво излезе. Халюк попари надеждите ми.
     Еййй, като се сетя за тази снимка и щръкналите напред гърди, тръпки ме побиват. Мира не ми дава този образ, по-отвратително нещо не съм виждала и в реала. Като чуя за "Ченге" и първото нещо, което изплува в съзнанието ми е Халюк. Joy
    Като хокам маминия да знаете, снимката на Халюк е пред мене. Joy То май и тази вечер е така, затова - нещо за разтоварване. Нур срещу албанската пиявица:

# 511
Емка ,права си.  Така пишем все едно сме писали сценария. Не че е невъзможно. По добри сме от турските сценаристи.
Халюк  ни шокира.
Вторият образ ще балансира иначе как ще се гледа...

Нали пуснаха тийзъра видяхме визията. Тия плашила или плашило е загадка с какво са свързани.
Не вярвам главният да е такъв ? Не и този път.
 Да бъде така добър да стане пак красавец. Оф и ново искаме направо не се издържа....

Софи , разсмя ме  декор, стени и легло друго не ни трябва с Казанова няма да се оплакваме.
Може да се стреснала мацката. Добре че нема припаднали или не сме разбрали.
И аз искам да изиграе такава роля. Роден за любов. С Алина ще играе за сефте и предразполага.
Какво толкоз е харесал в нея ? Не ми допада. Любовни сцени трудно си представям.

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 23:35 от femmi2

# 512
Цитат
Emiliya

Ох, тая Аминето как се кара...много е сладка.

# 513

Flowers Bouquet ЕМИ* ако знаеш  колко работа трябва да свърша
ще се хванеш за главата но все съм в Темата ..
дано като свърши добрия* ден
започна и работата която ме чака,

щръкналите гърди на Халюк, украсени със сърчица от албанката,
която се хвали че винаги ще го обича такъв, са направо за Скункс*
Joy

Съпругите на г-н Иит са като буре с барут - винаги оправят настроението,
сетих се как Нур скубеше и налагаше Назан,
забравила съм в кой епизод но много се смях
Joy

Flowers Blossom ФЕМИ* само да не вземе шаманката за ролята
че тогава нищо нЕма да те спаси -
 нито питиета, нито валидол,нито заклинания..
Joy Joy

# 514
Софи ,няма да избяга работата. Ще кажеш на шефа че красавците те разсейват. Joy

Сакън !  Не е изглупял толкова от лИбов да играе с тази която ще му съсипе проекта и кариерата ! Плюс това не смесва тези неща. Кой би си помислил в екшъна ще я намери. Уредена, неуредена....
Да си целува шаманката в реала. Отврат !
Подозирам не е спечена. Страстта и романтиката са важни.Разбира се доверие и т.н.

# 515

Flowers Blossom ФЕМИ* много си подозрителна..страст, романтика
що шаманката да не е по-добра, ами ако така посреща Чаго
 като се прибира в землянката
Joy Joy

.. виц за непоисканото добро*
 ша са задавя от смях

Скрит текст:
Joy Joy

# 516

.. виц за непоисканото добро*
 ша са задавя от смях

Скрит текст:
Joy Joy
    Софи, ти се задави от смях, а аз събудих и съседите. Скоро не бях се смяла така, но вица направо удари десятката.
     За спорна и плодотворна работа:

Скрит текст:

# 517

Two Hearts

Two Hearts

Скрит текст:
Joy

# 518
Здравейте, момичета!

"Когато мислиш за положителни и хубави неща, ти ги привличаш към себе си."
Мислете позитивно и бъдете много щастливи!

Бъдете смели, мечтайте, усмихвайте се!
Прекрасен ден!

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 11:15 от Emiliya

# 519
Следобедно капучино Yum

Емка , това от кое шоу е ?

тази снимка съм забравила дали е споделяна . Не пречи да я сложим.
Ефехан и Алина

Спешъл за Софи  от Делибал любовната сцена.
Колежката забрави за болките и се наслаждава . С лекота му се отдават такива сцени . Спокойствие и увереност . Hands Clap

Kiss:KissStuck Out Tongue Winking EyeNature Fire

Шаманката се блажи ние пием по студена вода и всяко копче си мечтае да се разкопчае .
За роля на зомби и плаши хората става .  За главна да играе с него Абсурд !
Феновете ще си загуби .

# 520
Емка, това от кое шоу е ?

Феми, в желанието си да ти отговоря изчерпателно порових из сайтовете, намерих статия, която дава отговор на въпроса ти, пък и аз самата научих още подробности от живота на нашия любимец. Пускам цялата статия, дълга е, но който има желание ще я прочете. А аз ще се наслаждавам на капучиното.

Толгахан Сайъшман: "Алмеда планира, аз го изпълнявам"

Gündem, 19 декември 2017 г
Толгахан Сайъшман, генералният мениджър на Amadeus Country Ерик Вилемс, генералният мениджър на Renault Mais и главен изпълнителен директор д-р, 30 международни лектори, включително Берк Чагдаш, интернет феномените Кафалар Билал Ханджи и Атакан Йозюрт, комуникатор Селма Семиз, мениджър новини на списание HT Мехмет Чалъшкан, член на борда на Асоциацията на кореспондентите и журналистите в списанията Омер Карахан и журналистът Сейхан Ерджик участват в Ankara Marka Festivali.
В деня на закриването на 3-ия фестивал на марката в Анкара, която беше домакин, хиляди жители на Анкара присъстваха на ATO Congresium.
Повече от 21 хиляди посетители влязоха в 3-ия Brand Festival за 3 дни и изпълниха 15-те зали, които приеха 190 лектори и панелисти.

КАРИЕРНО ПЪТУВАНЕ ОТ 1998 ДО 2017 С ТОЛГАХАН САЙЪШМАН
Успешният актьор Толгахан Сайъшман сподели с феновете си своя професионален път, който се оформя от 1998 г. Сайъшман разказа за кариерата си, която започва със „Сбогом, Румелия”и продължи с Aşk Geliyorum Demez, Lale Devri, Bizans Oyunları, Esir Kalpler, Maçolar, Asla Vazgeçmem, а сега и проекта „Siyah İnci”/”Черната перла. Публиката слушаше внимателно забавния разказ на актьора.

АЛМЕДА ПЛАНИРА, АЗ ИЗПЪЛНЯВАМ
На срещата с пресата Толгахан Сайъшман, с присъщото си чувство за хумор, отговори на репортерски въпрос: „Имате ли планове за Нова година 2018 с г-жа Алмеда?“ „Нашите планове не свършват с г-жа Алмеда. Никога не свършват, защото тя е човек, който обича да пътува по света. Обикновено тя сама прави плановете, а аз просто ги изпълнявам."

ЗАПОЧНАХ ДА ДЕЙСТВАМ КАТО ШОУРУМ
Толгахан Сайъшман, който отново покори сърцата на феновете със своята симпатия, обобщи процеса със следните изречения: „През 1998 г. телевизионната общност не беше толкова напреднала, имаше само ограничен брой филми, пуснати дори в киноиндустрията , и аз започнах като статист по това време. След това, в една реклама, когато приятелят, избран да заснеме рекламата, не дойде, рекламният режисьор ме накара да го заснема. Тогава започна кариерата ми на модел. Занимавах се с моделиране в чужбина в продължение на 5-6 години, а след това се върнах в Турция и се заех с актьорството, с което наистина исках да се занимавам, което наистина исках да правя, което много ми хареса и с което наистина ми беше приятно да се занимавам. Най-важният ми проект беше „Сбогом, Румелия”. Но, разбира се, началото ми в „Сбогом Румелия“ беше много интересно. Тъй като в нашия период имаше ограничен брой телевизионни сериали, беше много трудно да влезем в актьорския състав на този сериал.
Имах много интересни преживявания, реших да замина отново в чужбина и да продължа да се занимавам с моделиране и в ума си спрях да мисля за актьорство. Точно по това време, докато сърфирах в Алачати и се шегувах с брат ми, морските таралежи на Алачати са известни, стъпиха ми на крака и ме взеха за операция. И не можех да ходя 10 дни, куцах. Планът ми за отиване в чужбина беше забавен. По това време Alican Yaraş, сценаристът на „Сбогом, Румелия”, ми се обади по телефона: „Ще започне един проект, искаш ли да играеш?“ Така започнах.

ПО ВРЕМЕ НА СНИМКИТЕ - ОНУР БУТЛУ НЕ ЗНАЕЛ ДА ПЛУВА, ДАВЕХМЕ СЕ
Сайъшман сподели интересен спомен, който е преживял: „Спомням си за Onur Buldu във филма “Aşk Geliyorum Demez”. Имаше сцена на удавяне в Kireçburnu и той трябваше да дойде и да ме спаси, докато се давим в морето. Но се оказва, че Онур не знае как да плува. И той извика това по време на записа, когато влезе в снимките в последния момент. А аз по това време скачах във водата. И двамата имахме опасност да се удавим, глътнах много вода. Тогава, разбира се, ни спасиха”, а цялата зала избухна в смях.

МАСЛОТО ОТ ЗЕХТИН НЕ ВЛИЯЕ НА ТЕГЛОТО
Толгахан Сайъшман отговори на въпроса на публиката как се храните, когато не снимате филми и телевизионни предавания: „Когато няма филми и телевизионни предавания и когато има филми и телевизионни предавания, аз се грижа да ям почти едни и същи неща. Позволете ми да кажа това; Не съм диетолог, но научих много за това. Опитвам се да ям 2 хранения на ден. Сутрин закусвам, вечерям също, не предпочитам много обяд. Ако ще ям, определено слагам 5 часа между две хранения. Не консумирам въглехидрати, маслото е от зехтин. Не купувам друго масло. Не ям ориз, предпочитам булгур и съм на протеинова диета. Не знам дали мога да бъда описателен? Маслото не ви кара да напълнявате. С какво ядете масло? Ако разчупите хляба и го ядете с масло, ще напълнеете, но го яжте с орехи, нищо няма да стане, маслото е полезно.

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 19:49 от Emiliya

# 521

Flowers Bouquet ЕМИ* има ли инфо за комисар Халюк*..
кога ще го видим и с другата визия,
предполагам днешната дата е променена
в стил *очаквайте скоро..*
Joy

..за плановете на г-жа Алмеда
и тяхното изпълнение е
 като вица за *Важните неща*
Joy

Скрит текст:
От едно списание правят анкета - кой командва вкъщи, мъжът или жената?
 Разпитват една жена: - Кой взима важните решения у вас?
 - Ами как, мъжът ми... Всичко важно той го решава, аз се занимавам само с дреболиите.
 - Например?
 - Ами той решава глобалните неща, а аз се занимавам с дребните в ежедневието..
 - По-конкретно?
 - Ами по-конкретно... Аз например решавам какво ще има за обяд,
 къде да излезем вечерта, каква рокля да си купя, какви тапети да сложим в спалнята,
 къде да си купим къща, къде да почиваме през отпуската, каква кола да си купим,
мъжът ми каква работа да си търси..
 - А какви са важните неща, които той решава?
 - О, ама нали ви казах - глобалните неща..
 Дали подкрепяме разширяването на Европейския съюз,
 дали сме за ядрено разоръжаване..
как да спрем замърсяването на Световния океан
и топенето на ледниците..
Joy

Flowers Blossom ФЕМИ* палавник е Чаго,
еротичните му сцени са класика,
трябва да снима продължението на *Кама Сутра*
Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

# 522

Софи, никъде нищо не се споменава за "Ченгето Халюк". Вероятно още не може да се разреши спора около заглавието и премиерата е отложена за неопределено време. Толга каза за сериала и филма: "Очаквайте в близките месеци", но аз определено нищо не очаквам. Омръзна ми това очакване ...
    От Instagram-а на Толга:

Цитат
tolgahansayisman
Той е малко шоколадово чудовище 🍫🧿

И от моите архиви - зад кулисите на "Шампион".

# 523
# 524
Здравейте, момичета!

"Да сме здрави е най-големият дар,
да сме доволни - най-голямото богатство, да сме искрени - най-доброто отношение..."

Желая ви ведър и усмихнат почивен ден, пълен с изненади и приятни емоции!

Общи условия

Активация на акаунт