Отговори
# 495
днес ще минем без кафе
  само с коктейл * Усмихната пиявица*
..за наше добро!!
Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Софи, усмихна ме с поста си, а от това по-голямо добро няма! Благодаря ти!
     Днес и аз ще съм добра, отпивам от коктейла  *Усмихната пиявица*  и най-после се впускам в признания - заслугата за известността и таланта на Толга се дължи изцяло и "безкористно" на албанската вселенска красавица. Ако не беше тя ние нямаше да знаем, че някъде там в Истанбул има актьор на име Толгахан Сайъшман. Това е истината! Joy Rage Joy
    Днес съм добра - ще поместя цялата статия от gecce.com, а и Алмеда в цял ръст ще видим, няма да я слагам в скрит текст.
    Да се насладим на мъдрите  мисли и прозрения на най-сплотеното семейство:

Толгахан Сайъшман: Това няма нищо общо с мен!

Алмеда Абази, която спечели конкурса Miss Globe Kâinat Güzeli през 2008 г., даде живот на героинята „Валерия“ от сериала „Великолепният век“ през 2013 г. и представи програмата „Para Bende“ с Murat Ceylan през 2014 г. След сватбата Алмеда не се е появявала на екран. Когато красивото име обяви, че тя се отказва от актьорството, съпругът й Толгахан Сайъшман каза: „Това няма нищо общо с мен“.

17.02.2022 09:59
Selin Ciğerci проведе парти в Nişantaşı за рождения ден на своя любим Gökhan Çıra предишната вечер. Двойката Толгахан Сайъшман и Алмеда Абази бяха сред имената, които присъстваха на вечерта. Разговаряйки с членове на пресата, дуото каза: „Искахме да бъдем с тях в техния щастлив ден и цветята, които имаме, са за тях...“
Говорейки за рекламния проект, който играха заедно за първи път, Сайъшман каза: „За първи път играехме заедно, беше много приятно. Вероятно ще има продължение."
Репортери попитаха Толгахан Сайъшман, който е продуцент: "Бихте ли дали на жена си роля като продуцент?" Известният актьор каза: "Защо не? Ако иска, ще го направи."
30-годишната красавица каза: „Напуснах актьорството, вече участвах в два-три проекта, преди да се омъжа. След като се ожених, го напуснах напълно” - говорейки, тя се засмя.

Колко ли време ще бъда добра, за да подмина с усмивка думите на Толга: "Ако иска, ще го направи"?! Мамин сладък наивник, че как да иска Алмеда да се снима отново, кой ще гледа продукциите й?!
     Не ми остава нищо друго освен да тръпна в очакване на продължението на рекламната сага и вселенската красавица, застанала до любимия съпруг.

Да ни е честит Световния ден на доброто!

# 496
Здравейте, момичета!

Имам един въпрос Hands Point Up
Тази Алмейда на какви години е, че като гледам на тази снимка, ми изглежда по-голяма от Толга, който май е около 40 годишен, въпреки че той е много младолик Stuck Out Tongue Winking Eye

# 497
Джаки , Алмеда навърши 30 год. И на мен ми изглежда по възрастна особено на новото фото .
Лоша снимка . Тя има пластики по лицето . Днес ще сме добри нема с лошо да се изказваме . Като почна и шаманската вещица ....

# 498
Джаки , Алмеда навърши 30 год. И на мен ми изглежда по възрастна особено на новото фото .
Лоша снимка . Тя има пластики по лицето . Днес ще сме добри нема с лошо да се изказваме . Като почна и шаманската вещица ....
femmi2, това сериозно ли? Тоя Толга, къде е блеял. Милата напразно си е дала парите за пластични операции.
Не е случайна поговорката "хубавите ябълки прасетата ги ядат" Sunglasses

# 499

Джаки, днес трябва да бъдем добри! Да почетем Световния ден на доброто, но ти обещавам: - утре ще коментирам с удоволствие и годините на албанската пиявица, и пластиките, за които пише Феми, и оная пишман актриса, която прави несполучливи опити да се добере до роля с Джано.
      Ще пиша тук, в нашата тема, че Грозденце ми е забранила да се заяждам във вашата.
      Не мога да не украся поста си с най-чаровния, най-талантливия, най-харизматичния -
маминият Толга!

# 500
Пиши и за другата пишман актриса, която се добра до живота на Чаго. Тайната е че не мрънка и ходи с него за риболов .
Толга побърза да уточни че не спира Алмеда да се снима и ако иска ще го направи. Пресата  ще пише за ревнивият Толгахан.

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 16:50 от femmi2

# 501
Еми, права си, днес е хубав ден, трябваше да изчакам до утре да попитам,
 ама като ги видях на снимката и не се стърпях. Joy

Но не мога да не похваля Толга за перфектната му външност
за тия години на които е... много поддържан и добре изглеждащ мъж  Sunglasses

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 16:46 от jackie.

# 502
Но не мога да не похваля Толга за перфектната му външност
за тия години на които е... много поддържан и добре изглеждащ мъж  Sunglasses

Джакиии, балсам за ушите ми са тези похвали за маминия сладур!
   Имах нужда от това, че както съм му "набрала" много критики ще отнесе, много ще му се карам ... от утре! Stuck Out Tongue Winking Eye
   Мамин сладък хубавец!

Кенан

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 17:45 от Emiliya

# 503
Хайде мацки на купона Поздрав за нашите Обичливи любимци
 Софиии , ще им пеем ли така в експлозията , хайде давай тон пак зациклихме
People Dancer
https://www.youtube.com/watch?v=6_VcDylvleo&list=RDMM&index=2

Наздраве !

# 504

Феми, благодаря за коктейлите, красавеца Чачо и хубавата музичка.
     Аз да продължа с яростния и изоставен Кенан - готов да мъсти за любимата си.

Скрит текст:

# 505

Flowers Blossom ФЕМИ*  то това ни остава, да им правим серенада,
как ли пък не, да им пеят шаманките и пиявиците,
за теб не знам, но аз започвам да се оглеждам за нещо ново,
какво стана с мачото Алп, не съм го виждала на ново секси фото..
Joy
..

# 506
Софи ,те им пеят, ама така лесно не ги отстъпваме. Поне аз държа рибаря и се моля да го опазя от най лошото.

Сега може и на нас серенада да ни направят.
За мачото Алп покриха се заедно с Айча като се загаджиха. Тренира бокс.
Няма нова секси снимка ако има ще донеса.

Красавци чок и залитаме знаеш че съм ви показвала. Първата любов си остава такава.Heart
Колкото и да се нервя за някой неща.

Ще измисля нещо по сценария . Теб повече те бива в екшъна.

# 507

Flowers Blossom ФЕМИ* любимците на никой не ги отстъпваме
но и за нас си трябва да мислим
че като се покрият, да има с кой да плакнем окото..
на Чаго нормална, хубава, реално изглеждаща фотка
 не съм виждала от години,
последно беше  сниман на яхта отдалече с шаманката и рибите..
като танцуващ продуцент беше готин но за малко и пак в роля,
с Дуда в землянка ли се крият, никъде не се показва/т
само феновете пускат стари истории ,да не го забравим съвсем,
след клошарския вид ми се отщя..
Joy

# 508
Софи , нерде се крият те си знаят. Ще пуснем агенти да го издирват.
Шаманката е странно нищо не пуска. Но са заедно. Гостуват си по съседски и така се разбира.

Чачо пусна в ИГ профила си снимка в навечерието на НГ. След тийзъра на плашилото.
Много хубава вечерна снимка на яхта. Готин е с визията на дизайнер.
Новото дизи ще е секси ухаещ на мъж и парфюм. Брутален!
Изглежда ще е по НФ и спокойно ще менка манИкенки и подпира до стената.
Яд ме е че изпуснахме каста:joy: От раз ще ни хареса и ще му променим вкуса.
Попита ме коя е щастливката в леглото му на една снимка.
От филма Делибал.
Като Баръш Аяз.
Партнира му Лейля Тугутлу. Хубава жена, нежна. В интервю за филма сподели като прочела любовната сцена я заболяло стомаха. Ами сега ?
Но се отпуснала , Казанова умее да предразполага.
Режисьора е помогнал.
Не си ли виждала гифките. Ако не си ще ти покажа.
Като танцуващ продуцент ми хареса.
Задобрял е в танците.

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 21:34 от femmi2

# 509

Flowers Blossom ФЕМИ* не ги разбирам тези актриси,
как може с такива мъже да им се опират любовните сцени,
чак и режисьора да помага..представям си двете с теб на тяхно място,
нЕма да има и нужда от такъв, само повече стени в декора..
сега в Плашилото* Алина ще е късметлийката,
 нали Чаго не за първи път я предразполага..
страхотен е,дали някога ще снима наистина *Казанова*,
роден е за такива романтично/еротични изпълнения..!
Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт