само с коктейл * Усмихната пиявица*
..за наше добро!!

Софи,
усмихна ме с поста си, а от това по-голямо добро няма! Благодаря ти!Днес и аз ще съм добра, отпивам от коктейла *Усмихната пиявица* и най-после се впускам в признания - заслугата за известността и таланта на Толга се дължи изцяло и "безкористно" на албанската вселенска красавица.

Днес съм добра - ще поместя цялата статия от gecce.com, а и Алмеда в цял ръст ще видим, няма да я слагам в скрит текст.
Да се насладим на мъдрите мисли и прозрения на най-сплотеното семейство:

Алмеда Абази, която спечели конкурса Miss Globe Kâinat Güzeli през 2008 г., даде живот на героинята „Валерия“ от сериала „Великолепният век“ през 2013 г. и представи програмата „Para Bende“ с Murat Ceylan през 2014 г. След сватбата Алмеда не се е появявала на екран. Когато красивото име обяви, че тя се отказва от актьорството, съпругът й Толгахан Сайъшман каза: „Това няма нищо общо с мен“.
17.02.2022 09:59
Selin Ciğerci проведе парти в Nişantaşı за рождения ден на своя любим Gökhan Çıra предишната вечер. Двойката Толгахан Сайъшман и Алмеда Абази бяха сред имената, които присъстваха на вечерта. Разговаряйки с членове на пресата, дуото каза: „Искахме да бъдем с тях в техния щастлив ден и цветята, които имаме, са за тях...“
Говорейки за рекламния проект, който играха заедно за първи път, Сайъшман каза: „За първи път играехме заедно, беше много приятно. Вероятно ще има продължение."
Репортери попитаха Толгахан Сайъшман, който е продуцент: "Бихте ли дали на жена си роля като продуцент?" Известният актьор каза: "Защо не? Ако иска, ще го направи."
30-годишната красавица каза: „Напуснах актьорството, вече участвах в два-три проекта, преди да се омъжа. След като се ожених, го напуснах напълно” - говорейки, тя се засмя.

Колко ли време ще бъда добра, за да подмина с усмивка думите на Толга: "Ако иска, ще го направи"?!
Мамин сладък наивник, че как да иска Алмеда да се снима отново, кой ще гледа продукциите й?! Не ми остава нищо друго освен да тръпна в очакване на продължението на рекламната сага и вселенската красавица, застанала до любимия съпруг.