Борба с рака - духовно оцеляване, физическо преодоляване - 74

• 53 221
  • 757
  •   1
Отговори
# 660

В добавка доктор Жбантов и предписа едни хапчета. Само едно от тях веднага променя кръвните показатели и ги вкарва в норма
Може ли името на тези хапчета 🤗

# 661
В понеделник съм на операция и ми искат бележка   от 1 кръводарител. Нямам от къде да го намеря, ама хич. Всичките ми близки са с противопоказания за кръводаряване. На предишните операции никой нищо не ми е искал, но сега не знам защо искат. Ще взема да им подпиша отказ от кръвопреливане по религиозни причини. Друго не измислям. Няма и време да ходя да се пазаря с циганите, днес ми казаха от болницата. Вие как се справихте?
Лейди, ако става да е сканирана бележката, утре мога да изстрелян мъже да даде малко кръвчица. Казвам сканирана, защото сме от София. Къде ще те оперират?

# 662
  • София /Абсурдистан
Благодаря, но намерих вече. За следващият път си имам едно на ум да помоля да не пише, че трябва кръв. Много е трудно това нещо. И е бизнес на циганите.
Ще ме оперират в болница Надежда. Стиснете ми едни палци моля! / щото ако за трети път е неуспешно, вече ще се гръмна/.

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 00:20 от The Iron Lady

# 663
Ще стиснем разбира се. Всичко ще мине, като по учебник.

# 664
  • София /Абсурдистан
Ще стиснем разбира се. Всичко ще мине, като по учебник.
Чул те Господ.

# 665
  • София
Лейди, стискам палци! Спокойно, всичко ще е успешно - все пак си при много добър специалист, даже бих казала - най-добрия в БГ в тази област.

# 666
  • София /Абсурдистан
Нали имам печален опит и такъв страх ме е хванал…

# 667
  • на20 километра от Бургас
Hands PrayЛейди, успешна операция и да е последна.Стискам палци за много късмет.Аз недоразбрала,бях подранила от предния месец още.

# 668
Успех, Лейди! Трети път за щастие! 🍀

# 669
Стискам палци, Лейди.
Ще чакам да пишеш 🤗

# 670
  • София
Lady, всичко ще ОК този път! 🙏
Прегръдки 🤗 И да пишеш!

# 671
  • София /Абсурдистан
Благодаря, момичета! През октомври ще има още една операция, за да сложи накрая имплантите. Надявам се това вече да е за последно.

# 672
Лейди, желая ти късмет.

# 673
И аз ти стискам палци, Лейди🍀

# 674
  • Русе
Лейди, и от мен стиснати палци. Да пишеш после Hug

Общи условия

Активация на акаунт