Какво повече НЯМА да купя - 20

• 104 782
  • 754
  •   1
Отговори
# 90

От тази серия има с мед,също с алое. Не е милиони,но не помага,а и миризмата е на бабешки крем от едно време 😂

Но за сметка на това тъмносиният им крем за ръце е в десятката лично за мен. Подхранва добре, попива бързо, мирише приятно. Ползвам го от много време вече и не мога да му се нарадвам, дано не го развалят 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

# 91
Аз пък почти всичко купувам онлайн, без храна. Откакто е пандемията, близките ми ме ограничават силно в излизанията, ходя един път на десетина дни да купувам храна с колата или пазарувам от малки магазинчета в квартала. Страшно ми се ходи по магазини, ако вляза в Мол, сигурно няма да изляза до затварянето. Вярно, че не всичко е както си го представям, някои неща връщам, с други се примирявам. Истината обаче е, че онлайн има много по-голямо разнообразие и по-добри цени. Лошото е, че се разпускаш и заминават доста пари.

# 92
  • софия
И аз много пазарувам он лайн от- Бг и от чужбина. В повечето случаи връщането е лесно. Имам удобни офиси на куриерите и не ми тежи. Категорично са по-ниски цените, отколкото в магазини. Ходя и по молове, така че имам поглед. Даже понякога оглеждам нещо в магазин, а после го купувам он лайн. Предимно  с козметика така процедирам, защото надценките са безбожни.
Понеже стана дума за спално бельо, от години пазарувам от нани. бг.

# 93
  • Бургас
боб Родна стряха- пълен с боклуци(някакви пръчки ,слънчогледови семки и камъчета)

# 94
  • Г. О.
Повече няма да купя този шампоан и балсам на марката. Косата ми изглежда ужасно след като я измия, а на втория ден е все едно не съм я къпала със седмици. Изобщо не съм доволна.

# 95
Аз бях доволна от серията, до момента до който не направих реакция на боя за коса на Л'Ореал, а в последствие и към всички техни продукти, кремове за лице, шампоани, балсами. С огромно разочарование скоро изхвърлих и тяхна спирала, защото въпреки, че беше на два месеца отворена, започнаха да ме сърбят и да ми се подуват очите от нея. Но всичко е много индивидуално.

# 96
От кремове на Лореал получавам обриви.

# 97
  • София
Аз от посочения шампоан съм доволна. Явно зависи с каква коса си. Аз съм със суха и боядисана.

# 98
Моята кожа също не понася добре кремовете на Лореал, и то открай време. Поне 20 години правя опити с техни кремове, но резултата винаги е лош.

# 99
  • Пловдив
7 секундната маска на Глис. Нищо уау няма при мен...даже не ми е мека косата. НИ-що за 10лв.

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 12:07 от mystic woman

# 100
  • Пловдив

Дори малко не омекоти напукани устни.

# 101
  • Sofia
Ужасен е този гел 😤
След мазане вчера по краката,тази сутрин от мен се ръси ситен прах,целия под побеля...чудих се от къде/какво е,като махнах пижамата-снеговалеж...и едвам се чисти с мопа,размазва се 😤

# 102
Ужасен е този гел 😤
След мазане вчера по краката,тази сутрин от мен се ръси ситен прах,целия под побеля...чудих се от къде/какво е,като махнах пижамата-снеговалеж...и едвам се чисти с мопа,размазва се 😤

Аз съм доволна от този гел. Лятото го ползвах след плаж и ми подейства много добре. Бях чела, че боядисвал. Нищо подобно не се случи при мен. Не се е и ронил. Може би сте сложили голямо количества.

# 103
И аз имам този гел, подарък ми беше. И при мен не е имало "снеговалеж", но аз по принцип се мажа пестеливо с всякакви продукти.

# 104
Куинс Зелена ябълка. Докарали са го като нектар. Има вкус на кисел.

Общи условия

Активация на акаунт