Какво повече НЯМА да купя - 20

• 104 904
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
  • София

Прекалено меко за нашия вкус.

# 106
Месо от Кауфланд

# 107
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Така се случва, че събота сутрин имам ангажимент близо до един от Кауфланд-ите, и след това пазарувам някои неща, специално месото там, още като го вадят да го подредят, изглежда гадно и лигаво, и ми е гнусно.

# 108
В Кауфланд си пишат, че месото е вносно. При тия ниски цени и вносно месо е ясно, че е кой знае как и колко пъти е замразявано и размразявано.

# 109
  • София
В Кауфланд си пишат, че месото е вносно. При тия ниски цени и вносно месо е ясно, че е кой знае как и колко пъти е замразявано и размразявано.
+1

# 110
Трябваше ми лютеница, а в магазинчето до блока имаше само Олинеза. Грешка. Голяма грешка. Вкус на белина. Не се шегувам. Повдига ми се, докато пиша даже.

# 111
  • София
Силвето, преди година две и аз така взех една червена смес наречена лютеница от олинеза, директно в кофата замина, явно няма промяна в сместа им.

# 112
  • ...живея на последния етаж...
Не си купувайте сирене на Братя Пееви, ако изобщо сте попадали на такова. Трудно се реже с нож, толкова твърдо и тричаво. На цена като за хубаво, обаче не е.

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 15:15 от Не се сърди, човече

# 113
  • оттам, откъдето започва България
Не бих си купила повече свински ребра, мариновани от Лидл: https://www.lidl.bg/p/pryasno-meso/svinski-rebra-spare-ribs-marinovani/p37139 .
Защо ли реших, че щом са ми харесали в Англия, такива ще бъдат и в БГ. Тук са стари и жилави - явно от "възрастна свиня".
Изненадващо е също, че в БГ липсва барбекю сосът към ребрата. Thinking

# 114
  • Sofia
Грах в буркан на Фаворит/от т-маркет/,не омеква и след повече от час варене 🤨

# 115
Нашите ребра с медено-люта марината бяха хубави. Е, доста лютички, но бях предупредена за това. 🙂 Не знам в България да предлагат маринован продукт и с отделно пликче със сос...
От Т-маркет много малко неща харесвам...🤐

# 116
Нашите ребра с медено-люта марината бяха хубави. Е, доста лютички, но бях предупредена за това. 🙂 Не знам в България да предлагат маринован продукт и с отделно пликче със сос...
От Т-маркет много малко неща харесвам...🤐
категорично не се продава маринован продукт  с отделен сос.
От посочените ребра и аз съм доволна 🤪😍

# 117
  • оттам, откъдето започва България
Явно е въпрос на вкус за ребрата.
У дома, след като сме яли мариновани ребърца от UK Лидл, на които месото беше повече и беше по-крехко, със сигурност няма да повторим покупката от БГ Лидл.
Да, явно в БГ не се предлага нищо допълнително. Там също са мариновани, но 15 мин. преди да се изкарат от фурната се запичат със соса, който е сложен в опаковката.
Няма да коментирам и цената, която разбира се е различна. Въпросът е, че качеството не е същото. Smirk

# 118
Е, в тамошния Лидъл има и сметана 50% (double cream), но в нашия няма...🙁

# 119
Мм, сметана 50 %- звучи съблазнително.
Избягвам мариновани продукти, освен пилешки пържоли.
В тая връзка, никога повече няма да купя пържоли от Била Враца.
Най редовно щандът за месо смърди на мърша, все по рядко има пилешки пържоли от бут.. А обслужването е кошмар !
От Кауфланд взех някакъв грах, за увиране- увира, но люспите му се разпадат. И някак безвкусен, не е сладък.
Грах Родна стряха от Лидл е чудесен, сладък, фин.

Общи условия

Активация на акаунт