Какво повече НЯМА да купя - 20

• 104 943
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Според мен всяко мариновано месо у нас е поотминало като дата на консумация. Същото се отнася до пушените пилета. Избягвайте ги.

# 121
  • софия
Незнам в коя тема да пиша. Но месо,  да мирише на месо не съм купувала поне от 2-3 години. Няма значение пилешко , свинско . Има вкус на краставици от 7 лв. Никога няма да забравя нещо.Една еврейка ни дойде на гости през 90-те години.Беше фрашкана с долари.Завидя ни за мира , безплатната вода и вкусната храна. Гледах я като извънземно.Съжалявам , че ми се налага да осъзная истината.

# 122
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Наскоро си припомних от първа ръка вкуса на свинското... Майка ми беше пекла някакво месо за обяд - предполагам плешка. Хора, то мирише различно, вкусно е... Припомни ми детството, когато прасето грухтеше по двора, че и по две сме гледали, понеже си папкахме цялата рода. Чак я питам какви подправки е сложила - каза само сол, черен пипер и чубрица... Ами - вкус на месо, който бях забравила отдавна.
Интересното е, че е от голям магазин - тип хипермаркет, но е единичен обект - зарежда някъде от Свищовско...
Пак във Враца, където се развива и предходния случай - някакви наденички и гърди... Пак се просълзих - наденичките - като на баба домашния суджук, а гърдите - топят се в устата.... Този път - от квартален месарски магазин.

Малко им завиждам, да си кажа честно... Confused в София, и за 20лв/кг не съм намирала такова истинско свинско месо...

# 123
  • София
Ръчно точени кори Медковец-тънки като Фамилията. Взех два пакета едните леко по-дебели,другите като ги отворих-тънкилеж. Какво им е ръчното- не знам.

# 124
Редовно купувам от този микс на Деа. Ама ми писна да махам морковите и май вече окончателно приключих с тях. Всеки път са такива и аз все им давам шанс... Чудя се да им пиша ли един мейл.

# 125
Не е по темата, купувам едни сръбски замразени миксове, които са много хубави.

# 126
Този т. наречен "лак" или горно покритие започна да се лющи след първото намокряне.

# 127
Редовно купувам от този микс на Деа. Ама ми писна да махам морковите и май вече окончателно приключих с тях. Всеки път са такива и аз все им давам шанс... Чудя се да им пиша ли един мейл.

Пиши им разбира се.

# 128
На ISIDA - домати на кубчета в консерва, поне така пише. Не бяха никакви домати на кубчета, а доматено пюре ..... Нямаше нито едно доматче за цвят...

# 129
  • Sofia
Грах в буркан на Фаворит/от т-маркет/,не омеква и след повече от час варене 🤨
Днес реших другият буркан да го сготвя в херметическа.
След 1ч.пак си беше  твърд.Още 40мин.варих и го пасирах,много люспест,трябваше да прецедя супата през гевгир 🤢
Ще им пиша 😤

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 15:57 от Doli

# 130
Този т. наречен "лак" или горно покритие започна да се лющи след първото намокряне.
А какъв беше лакът? Този топ лак и при мен се държи странно. С някои лакове пада на люспа, с други е идеален (дори и с една и съща марка лак, пак се е държал различно), с трети пък става като замъглено по връхчетата...и се налага да слагам още един слой и на другия ден...Като изхабя почти 1/3, вече започва да се държи по-прилично, ама дотогава...Иначе за съхненето е наистина бърз и там грешка няма.
 А, да, с няколко лака ми се напукваше топ лакът. 😃

# 131
Ползвах го като гланц, не сложих лак на плочата. Буквално се къса от нокътя, да съхне много бързо. Даваш ми идея, ще го пробвам отново като топ.

# 132
Ааа, това си е бързосъхнещ топ лак, не мисля, че е добра идея да се използва самостоятелно (понеже няма какво да изсуши, така да се каже). 😉

# 133
  • София
Сандвич от витрината на Фантастико. Бяхме на път, бързахме и единствено от Фантастико можехме да вземем нещо за хапване. Отврат.

# 134

Аз имам матиращия им, същото положение. Чак се изненадах като стана на балончета на втория ден, никога не беше ми се случвало дотогава.

Общи условия

Активация на акаунт