Какво повече НЯМА да купя - 20

• 104 958
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Толкова бях доволна от Omron като марка. Е, с две разочарования съм.

Omron Gentle Temp 720 - дефектна партида
Omron Flex Temp Smart - вероятно същата работа, защото показва някакви безмислици.

# 136
Повече няма да купя печено телешко Харман. Отначало беше много добро, но вече са го наблъскали с някакви отвратителни пушечни ароматизанти, не се понася миризмата. Жалко, беше ми любимо за сандвичи и принцеси.

# 137
Толкова бях доволна от Omron като марка. Е, с две разочарования съм.

Omron Gentle Temp 720 - дефектна партида
Omron Flex Temp Smart - вероятно същата работа, защото показва някакви безмислици.
Купих инхалатор Omron Nami Cat, идеално си работи. Лесно се сглабя, от Марви е.
Жалко, че не сте случили.
Аз не съм доволна от едно кафе в зелена опаковка, не е известна марка. Отвратително, с тежък аромат на прегоряло и вкус на прегоряла в печката орехова ядка.

# 138
Така описано кафето е "лесно" да се сети всеки. Сложи снимка, иначе коментара ти е спам. Извинявам се.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 21:11 от Пролетно цвете

# 139
Не знам коя марка е кафето, изхвърлих отдавна опаковката. Търсих го, но не му помня името. Не съм сигурна дали се продава в България, подарък ми е. Мога да снимам само буркана, Grinning
Illy ми бяха давали, но то е за другата тема.

# 140
  • Бургас

Не знам дали става въпрос за същото, но това определено е ужасно според мен.

# 141
  • Sofia
Пo-гадна вафла не бях яла 🤮
Кафявата заливка е всичко друго,но не и шоколад...маже се по зъбите и езика като гадния марципан от детството ми 🤐

Това “лечебно”нещо трябва да е пълно с някакви костилки,а вътре има жито 🤔

В упътването за употреба пише преди загряване в микровълнова или на радиатор ,че трябва да се намокри 😳 ... то ще покълне така 🤣

# 142
  • до най-прекрасния мъж
Това “лечебно”нещо трябва да е пълно с някакви костилки,а вътре има жито 🤔

В упътването за употреба пише преди загряване в микровълнова или на радиатор ,че трябва да се намокри 😳 ... то ще покълне така 🤣
Имам същата, трябва да проверя с какво е и ако е с жито, да я върна, докато има време. Благодаря, че писахте.

# 143
Доли, а към Лидъл обърна ли се за коментар? 😄

# 144
  • Sofia
Доли, а към Лидъл обърна ли се за коментар? 😄
Не.

Подарък ми беше от преди 2-3год.
Днес реших да го видя това чудо,тъй като моя близка спомена , че въпросните възглавнички с костилки помагали за бебешки колики...срязах го/представлява парче плат разделено на три части с шев и във всяка от това жито/...щом пак са го пуснали в Лидл ,имайте го предвид,че може да не е това което пише.

# 145
Хм, че то това жито може и някакви гадинки да завъди...При костилките май няма такава опасност. А ти чак сега ли забеляза, че на пипане е различно от костилки /или пък не си е лично през плата, знам ли/? И аз видях, че скоро ги имаше в лидълската брошура тези възглавнички...

# 146
Аз имам възглавничка от ДМ с някакви костилки, не знам дали са череши.
За година и половина е читаво и нищо не е завъдило. Че не помага при колики грам, това е отделен въпрос.
Не бих я купила повторно, не бе евтина.
Кафето не е Сантос, никога не съм го виждала в магазините. Загубих един час да го търся в Гугъл и не ми излиза, май е най-гадното кафе за не повече от 2-3 лева, което съществува.
Аз мразя и Нова Бразилия, но това беше потресаващо( за друг път ще знам да ви снимам).

# 147
Моята възглавничка е с костилки от вишни или череши. И на мен ми е подарък. Проверих я, още когато ми я подариха.
Но такава сол на Крина, няма да купя повече. Никак не е фина.
Скрит текст:

# 148
За солта направо може да отворим цяла тема. Не знам каква сол купувате, на мен ми писна всяка сол да соли различно. Редовно ям пресолени манджи, и то заради несолената сол. Понеже колкото и да сложа, все е безсолна, накрая изпускам контрола и пресолявам.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 14:47 от Poni69

# 149
Обикновено купувам една йодирана, пакетирана от Фавилекс. Но не я намерих последния път. И на мен ми се намира една солница от Лидъл, в която солта не е никак солена.

Общи условия

Активация на акаунт