Какво повече НЯМА да купя - 20

• 105 199
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Точно провалени партиди са идеални за пускане на промоция във веригите. Вече видя ли намаление по-високо от 25% се замислям.
От собственик на магазин съм чула
Ще го пуснем на примоция и ще го разграбят веднага, нищо че не е хубава стока!
Хр. стоки на промоционални цени купувам най-вече от Лидъл, но и там два пъти имах неприятни попадения -
 охладена скумрия и сладко от смокини на Родна стряха. Сетих се и за малка питка кашкавал на Pilos.
Та може и да сте прави.

# 196
  • София-в сърцата на моите деца
Шунка свинска слаймс от "КАМ Маркет" в Галакси. Вакуумирана-като я отворих такава воня ме лъхна, че не не можах да проветря стаята!Отиде директно на боклука!

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 19:47 от didiela

# 197
За мен поне е сигурно, че повече кашкавал Елена няма да купя. Щом са готови да жертват години на пазара с негодни партиди, ги зачерквам. И колкото повече потребители им потърсят сметка, ще си помислят дали да си пуснат "на промоция" партидата за брак на пазара.
Ставаме двама, мама–на-нана, харесваха ми продуктите им, но при два неуспешни опита, при положение, че има десетки други фирми - губят ме като клиент. Wink
И за да не е само спам. Ще добавя друг продукт, който по същата причина вече не купувам.
Пак в Кауфланд ги пускаха на промоции. Преди често си вземах по кутия, преди време ми се паднаха няккави със странен дъх на мухлясало, нищо им нямаше на вид, в срок си бяха, но миризмата и вкусът не бяха предишните. Оттогава не съм и купувала.

А и тук, когато мина да прочета нещо с Лоша реклама, ами ако не съм му особен почитател, определено няма да го купя за проба. Simple Smile

# 198
  • оттам, откъдето започва България
Дано е било инцидентен случай със сиренето Елена.
Основно от него купуваме във всичките му варианти - метална кутия, найлонова опаковка, витрина.
За мен има разлика основно в това, че от витрината е по-мокро.
Кашкавал Елена ни беше любим, но отдавна не го купуваме, тъй като го развалиха.

# 199
  • София
Аз пък съм на мнение, че влезе ли дадена марка в хипермаркетите и качеството драстично пада. Сирене "Елена" беше невероятно докато го продаваха във фирмените магазини.

Deluxe шайби в Lidl беше прекрасно. Прекръстиха го на Pilos и за нищо не става. Същото стана и с кашкавала Bluedino.

Маджаров кашкавал "Златна селекция" беше супер първите 2-3 партиди и после ужасен вкус и консистенция.

Всичко е много добро докато не наберат скорост и после пързууул рязко надолу.

И така доста марки ме загубиха като лоялен клиент с годините, мога роман да напиша.

# 200
Маджаров ме загубиха с един кашкавал, който се топеше като масло при печене и имаше кисел вкус. Смениха ми го с друг, но беше същия.
Елена последно време взимам само овче, и то всеки път на промоция. До сега е ОК, да видим до кога. Кашкавала вече не е хубав - скоро нямаше Домлян и взех Елена - беше мек и не се запичаше хубаво.

# 201
Кашкавал Маджаров и аз не взимам вече, последният път беше много солен. Close

# 202
  • Пловдив
Маджаров от много време само името му остана.

# 203
  • София
"Аз пък съм на мнение, че влезе ли дадена марка в хипермаркетите и качеството драстично пада."

Абсолютно е така, а причината е че за да пробият в хипермаркет условията са брутални -първоначална вноска от хиляди лв,наем на място на рафт, връщане на стоката след изтичане на срока, задължителни намаления на някакъв период...
Гледам от различни магазини да пазарувам,защото откривам различни марки и имам попадения.

# 204
И аз съм забелязала това за супермаркетите. До нас има фирмено магазинче на Елби. Оттам купувам много хубави кашкавал и сирене, пакетирани. По-удобни са ми, защото ги имам в хладилника и отварям, когато ми потрябват. Купувала съм същите опаковки на промоция от Фантастико - нямат нищо общо, много по-зле са. Да не говоря, че последно взех, пак от Фантастико, овче сирене на Съединение, което много харесвам. Не помня в промоция ли беше, но нямаше нищо общо със сиренето, което купувам от малко квартално магазинче. Чак се притеснявам повече са го купувам, толкова не ми хареса, освен всичко беше и много безсолно, с което му се губеше вкуса.

# 205
  • о`майна лунна нощ е
Дано е било инцидентен случай със сиренето Елена.
Основно от него купуваме във всичките му варианти - метална кутия, найлонова опаковка, витрина.
За мен има разлика основно в това, че от витрината е по-мокро.
Кашкавал Елена ни беше любим, но отдавна не го купуваме, тъй като го развалиха.

Много харесвахме и купувахме сиренето на Елена, точно метални кутии. Докато попаднахме на една от промоциите в Кауфланд на малките опаковки. Не знам каква е технологията и какво влагат вътре като стабилизатори и др. помощни неща, но вкусът беше отвратителен. Горчив, химичен остатък накрая. Спряхме да купуваме тези опаковки. От скоро взимам от магазин за млечни продукти от Еленския балкан. Пак тяхно, но в множество варианти - вакуумирано, в кутии, на шайби, трошено, блок, .... В началото ни беше добре. С течение на времето обаче пак започнахме да усещаме онзи неприятен гаден химичен вкус, дори и след термична обработка. За съжаление ще се пренасочим за пореден път към друга марка.

# 206
  • Бургас
Бланширани картофи Белла. Отвратителни. Първо половината не бяха дори обелени. Второ бяха супер дебели . Изобщо не отговарят на снимката на пакета!Пълен ужас,отидоха на боклука! Съжалявам ,че не мога да прикача клип.

# 207

Никога повече това масло, има вкус и консистенция на маргарин, уж е ирландско..
Не се топи на стайна температура, много странно изглежда.
Беше на промоция, прави сте, че пускат калпави партиди.
Пилос и другите масла, особено био- то са много по- хубави.
 Не го очаквах това от Лидл и взех цели две..

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 15:38 от Анонимен

# 208
Бланширани картофи Белла. Отвратителни. Първо половината не бяха дори обелени. Второ бяха супер дебели . Изобщо не отговарят на снимката на пакета!Пълен ужас,отидоха на боклука! Съжалявам ,че не мога да прикача клип.
А защо не им пишете едно плакване с прикачени снимки към производителя?
Аз от години не купувам нищо тяхно, а имат доста продукти.

Вече имам доста сигнали към разни български производители - тарикати.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 15:55 от mama_na_nana

# 209
  • Бургас
А защо не им пишете едно плакване с прикачени снимки към производителя?
Аз от години не купувам нищо тяхно, а имат доста продукти.

Вече имам доста сигнали към разни български производители - тарикати.

Писала съм им .  Това беше отговора:

Уважаема г-жо Маджарова,
Благодарим Ви, че се свързахте с нас! Разбираме, че сте изпитали разочарование от наш продукт. Като отговорен производител за нас обратната връзка от потребителите е изключително важна.
Ангажираме се с незабавна проверка по случая и сме Ви изключително благодарни за сигнала! Молим Ви за информация за срок на годност и партиден момер на продуката (отбелязва се на опаковката с L), както и от къде е закупен продуктът - магазин и населено място.
Ще се радваме да обсъдим детайлно ситуацията с Вас. Можете да се свържете с нас и на безплатната ни потребителска линия 0800 13 000 или да ни дадете Ваш телефон, за да се свържем с Вас в удобно за Вас време.
С уважение,
Екип „Връзки с потребители“

Отговориха ми след няколко дни,а картофите веднага бяха в кофата,затова не мога да помогна с партидата!

Общи условия

Активация на акаунт