Какво повече НЯМА да купя - 20

• 102 616
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
Собственикът на "Берьозка" осъди остро войната и Путин. Бойкотът на руски продукти е странен избор. На същия принцип трябва да игнорираме турски, американски, английски и македонски продукти.
Бях свидетел на "превземането " на Одрин от бг туристи. Турските продавачи ги псуваха и обиждаха " любезно". Келепирец да има.
Не само осъди войната, ами и част от приходите си дава за украински бежанци. И май самият той е украинец, в това не съм сигурна. Човекът беше един от първите, който изрази ясна позиция и предприе някакви действия. Има неща, които от там са ми много вкусни и понякога купувам. Скъпо е, но е обяснимо. Не бих ги бойкотирала заради войната.

# 331
Много ме радват хора, които са по католици от папата. Изведнъж тази война отключи едни граждански позиции, солидарност, милосърдие...много ми е лицемерно всичко в голям процент у хората в тази ситуация.
Всичко което пандемията скри, лъсна при войната

# 332
Лешников и орехов шоколад на Ройс.
Хареса ми състава и взех и от двата вида. Намерили са си хората как да си оползотворят гранясалите ядки. Добър състав, но ужасен вкус. Заминаха в коша и двата.

# 333
  • София
Нещо не се получи хубав хляб (твърд и като стипчив вътре), а спазвах пропорциите.

# 334
Зависи какво си очаквала. Протеиновият хляб по принцип не е мек и пухкав.

# 335
  • София
Зависи какво си очаквала. Протеиновият хляб по принцип не е мек и пухкав.
Не ям за първи път протеинов хляб. Този едвам се чупеше. Поне при мен експериментът не беше успешен. Взех готова смес за по-бързо, но вече ще си го правя сама.

# 336
  • София
missence явно нещо не ти се е получил, много вкусен става, аз взимам редовно и много го харесваме вкъщи, издържа дълго време и не се втърдява.

# 337
Според мен фурната ти е била прекалено силна. Затова е станал твърд отвън и недоизпечен отвътре. Фурните са различни и в това отношение инструкциите може да не са най-точни.

# 338
  • София
Според мен фурната ти е била прекалено силна. Затова е станал твърд отвън и недоизпечен отвътре. Фурните са различни и в това отношение инструкциите може да не са най-точни.
Не знам. Явно нещо не се разбрахме с този микс. Ще си правя хляба по стандартния начин. Явно бързата работа, срам за майстора.

# 339
Био Пилешки Крилца Maitre CoQ!!!! Ужас просто! Био. Скъпа цена около 11 лв. за 550 гр. На пакета пише, че те са предварително леко бланширани, което означава, че са изчистени! Когато ги отворих видях , че това са някакви крилца със гъсто “ окосмяване„ по тях. Ама то дълги сиво - черни косми! Отне ми около два часа да ги “епилирам„ с пинсети, с ножици със запалка... Не мога да кажа, че не ставаха на вкус, но от вида в който си позволяват да ги продават и то без предупреждение и на такава цена ... Ами да си гледат работата! Няма да ви купя повече “продуктите„!

# 340
  • София
Био Пилешки Крилца Maitre CoQ!!!! Ужас просто! Био. Скъпа цена около 11 лв. за 550 гр. На пакета пише, че те са предварително леко бланширани, което означава, че са изчистени! Когато ги отворих видях , че това са някакви крилца със гъсто “ окосмяване„ по тях. Ама то дълги сиво - черни косми! Отне ми около два часа да ги “епилирам„ с пинсети, с ножици със запалка... Не мога да кажа, че не ставаха на вкус, но от вида в който си позволяват да ги продават и то без предупреждение и на такава цена ... Ами да си гледат работата! Няма да ви купя повече “продуктите„!
Scream

# 341
Бих сложила тук дамските тампони от Кауфланд, Бевола май е марката. Тампоните са ок всъщност, обаче на тези от последната кутийкака много трудно разкъсвам фолиото с което е опаковани всеки тампон, уж пише "Twist it", но всеки път се дразня...Ръцете се хлъзгат по фолиото, всяка бройка я отварям както дойде. Ще купувам вече от Лидъл, че техните тампони поне са "Knick it or Twist it" и се отварят доста по-лесно и не ме заболяват пръстите, докато ги отворя. 🙂

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 00:04 от dolce miele

# 342
Номера е да им хванеш цаката. Отваряне тип все едно си хванал пръчка в двата края и се опитваш да я счупиш през средата върши чудесна работа. Фолиото само се разкъсва.
И да не е спам - замразената пица на Била тяхната си марка- няма такова гадно нещо. Цала нощ болки в стомаха.

# 343
Да, тампоните от Лидъл се отварят така, но в последната опаковка от тампоните от Кауфланд на преобладаващата част не можеше да се разкъса фолиото по този начин...На тях си и пише само "Twist it", бая трябваше да ги прегъвам (защото с "туистване" само ми се пързаляха пръстите, а говорим за съвсем сухи пръсти...).😄 Купувала съм такива тампони и преди, не съм имала чак такива затруднения...🙂

# 344
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Не бих купила пак точно това масло. Неприятен вкус и миризма.

Общи условия

Активация на акаунт