Какво повече НЯМА да купя - 20

• 102 418
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Аз съм си накупила от  втора употреба 10 торби различни размери , различни дръжки и различна форма, всякакви цветове. Струват левче. Страшно удобни, никъде не излзиам без една-две в чантата. Не просто че не са грозни, а са пъти по-добре изглеждащи от проскубани найлонки.
Може ли снимчица?
Благодаря

# 511
  • софия

е сега няма да снимам всички торбички Simple Smile

# 512
Много са сладурски, но са малки. Ползвам икейска среден размер. Малко като ци*анка от димитровградския пазар, но  важното да ми е удобно.

# 513
  • софия
О аз имам и по-големи , но аз самата физически не мога да нося много, защото съм 40кг с мокри дрехи Simple Smile така че една торба на всяко рамо ми е екстра

# 514
Драги "еколози" и "спасители на планетата", ако имате вкъщи поне едно нещо от пластмаса, не ни губете времето с вашите платнени торбички. Толкова ли е трудно просто да спазвате темата на темата и да не я пълните със "зелена" плява? 

# 515
  • Sofia
Сладолед Фамилия роза и бял шоколад...розовата част има аромат на роза,бялата на нищо-обикновен сметанов 🤨 ,а и цената като на вносните 😤

# 516
Новия сладолед на Черноморец - даже не му видях цената в кварталния магазин. Просто реших, че искам да го пробвам. Шоколадов сладолед с фъстъци и малко портокалови кори поне за мен не бие на бонбоните, които обожавам или пък вафличките Grinning . Накрая като бих чертата д/г 6 лева е, което е абсурдно. Simple Smile

P.S. Ако ми беше харесал нямаше да се мъча да сметна колко беше, пък и сега се сетих, че го мернах в Кауфланд на промоция - от 6 и нещо на 5 лева.

# 517
И аз не харесах черномореца. И аз очаквах да наподобява бонбоните, ама греда. Не особено добър шоколадов сладолед с малко портокалови корички и фъстък. Стандартен сладолед с не много добро качество. Скъп при това.

# 518
И аз го видях и мислех да купя, но после се разсеях и взех на Делта ябълков пай. Също не мога да го
похваля.

# 519
Някакви ореховки Амарети от Лидъл донесе мъжът, от италианската серия - е по-захарно и парфюмирано нещо не бях яла - директно отиват в боклука, по-добре да си купя пакет захар и да го ям с лъжицата.

# 520
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Някакви ореховки Амарети от Лидъл донесе мъжът, от италианската серия - е по-захарно и парфюмирано нещо не бях яла - директно отиват в боклука, по-добре да си купя пакет захар и да го ям с лъжицата.
Ние пък много ги харесваме Grinning

# 521
  • Sofia
Тези бадемови бисквитки май всички са такива ужасно сладки и ароматизирани 🤔
Взимала съм и от Италия,не се ядат от сладост...май са за добавка в сладоледи,кремове и други подобни 🤔 или по 1-2 с кафенцето 😋

# 522
  • Пловдив
Много еко хора тук, а всички майки днес ползват памперси/дамски превръзки и подобни.

# 523
Все повече майки ползват класически пелени за многократна употреба, и менструални чашки за “онези дни”.
Но все пак темата е друга - повече няма да купя кашкавал Родна Стряха от Лидъл. Само за 2-3 дни в хладилника (неотваряна, видимо вакуумирана опаковка) се покри така плътно със зелена плесен от всички страни…изхвърли се целия неразопакован.

# 524
Пак от Лидъл,не бих повторила розово лимончело...имаше обещаваща външност с нетърпение очаквах да вкуся свеж цитрусов алкохол.Вместо това все едно отпих горчива и неприятно сладка глътка одеколон тройной....ужасен ужас,не правете и вие тази грешка.

Общи условия

Активация на акаунт