Какво повече НЯМА да купя - 20

• 102 510
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
  • София
В момента има доста намалени в Нотино
+безплатна доставка

# 571
Масло за лице на Икаров. Уж за чувствителна кожа, био, еко, не знам, лицето ми пламна и около слепоочията и по бузите се поду и сърби, досега съм ровила за алергозан да не ходим по нощите до аптеката. Директно заминава в коша. 🤬😡

# 572
  • оттам, откъдето започва България
Преди години аз брах ядове с Икаров пшеничен зародиш
Скрит текст:

Възможно е да е проблем на кожата ми, но от тогава не повторих.

ПП Да допълня, че поне засега минавам на услугите на Спиди, Еконт ме изгубиха като клиент.

# 573
ПП Да допълня, че поне засега минавам на услугите на Спиди, Еконт ме изгубиха като клиент.
Може ли да попитам защо? Аз от спиди имам многокатно горчив опит.. ползвам ги само, когато наистона няма какво друго.

# 574
От 01.06. вдигнаха всички пратки с 20%. Кръстиха го Такса пътни условия. Да ни е честито.

# 575
Хайде да четем с разбиране.
20% не е на цялата услуга, а само на една компонента.
За юни месец беше 15%
Такса пътни условия си имат отдавна. Другите имат Такса гориво (при Спиди е 15%, например) -> https://www.speedy.bg/bg/fuel-surcharge
UPS, TNT, DHL, Европът... всички имат подобна надбавка, за да могат да презичисляват на база актуалните цени на горивата. Всяка фирма за себе си - няма как да имат всички еднакви цени.

Ето от миналата година за Еконт -> пак са имали такава такса, по-ниска - и горивата бяха на половина тогава..
https://www.econt.com/news/promyana-v-taksa-patni-usloviya

# 576
От 01.06. вдигнаха всички пратки с 20%. Кръстиха го Такса пътни условия. Да ни е честито.

Това е по-малкият проблем лично за мен. По-големият са неадекватните часови диапазони, които дават. Днес например чаках пратка и диапазонът беше 9-17 ч., все едно аз си нямам друга работа и по цял ден техните куриери ще чакам. Със същия успех можеха да кажат и 7-22 ч. Спиди винаги дават интервал от 1 час, например 9:30-10:30 и ти си знаеш с точност кога да ги очакваш.

По темата, много харесвам вейповете ICE, но не всички вкусове са им сполучливи. Например динята е много сполучлива, мача и ванилия, манго и праскова не особено. Вкусът на манго явно трудно се докарва по изкуствен начин, защото съм пробвала и други марки и вкусът е бил много зле, при ICE не е в десятката, но става.

# 577
  • оттам, откъдето започва България
Точно от това се разочаровах. Пратка, изпратена на 31.5., пристига с нова цена на 01.6.
Определено това няма да е моят куриер, поне засега.

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 20:26 от D&A

# 578
  • софия
Лошото е ,че повечето магазини работят с Еконт, и нямаш дори опцията да избереш Спийди, които са в пъти по-добрият вариант.
И аз на 28 май си поръчах артикул с крайна сума 44.04 - на касата в еконт на 31 май - 44.44 .  Не е до 40-те стотинки.
Да не говорим че самите им такси са вече просто абсурдни.
Аз за лични пратки ползвам само бг пощи. Не знам защо толкова много ги критикуват, но за пратки в рамките на страната са най-евтиния вариант и учудващо бързи.

# 579

Това е по-малкият проблем лично за мен. По-големият са неадекватните часови диапазони, които дават. Днес например чаках пратка и диапазонът беше 9-17 ч., все едно аз си нямам друга работа и по цял ден техните куриери ще чакам. Със същия успех можеха да кажат и 7-22 ч. Спиди винаги дават интервал от 1 час, например 9:30-10:30 и ти си знаеш с точност кога да ги очакваш.

По темата, много харесвам вейповете ICE, но не всички вкусове са им сполучливи. Например динята е много сполучлива, мача и ванилия, манго и праскова не особено. Вкусът на манго явно трудно се докарва по изкуствен начин, защото съм пробвала и други марки и вкусът е бил много зле, при ICE не е в десятката, но става.

Аз съм пробвал всички мангота от тези вейпита - най-доброто на пазара с вкус манго е Vape pro.

# 580
  • Sofia
Не е лош,но изобщо не люти 🌶 🤨 👎

# 581
  • София
Да,този шоколад е точно за тук,пълен провал на Линд. Преди имаше един шоколад в Лидъл в пъти по-добър от този на Линд, но изчезна.

# 582
Еконт винаги са ми били пълен смях. Ползвала съм в два града- София и провинцията и тотално разочарование. Колежка в София също бра яд с тях ( а тогава тя работеше в Спиди и имаше добра база за сравнение).
Спиди, откакто въведоха час на доставка са направо златни ( с дете съм и това ми е доста важно). Цените винаги са им били по- ниски от Еконт, особено до офис ( което също много ползвам).
Еконт ме връзват по цял ден, не спазват обещания за доставка в удобно за мен време, не се качват до етаж. Плюсовете им са нищожни. Но по- голям ужас от Европът не съществува. Това е пълно безхаберие и безотговорност, никакво спазване на договорки, никакво разбиране. Нямат и отдел рекламации! Тотална излагация, тая фирма да се закрива и това е.

# 583
  • Sofia
Сега видях,че Спиди са ги вдигнали с 2+лв. 😤
На Синсей до преди дни беше с безплатна доставка,сега пише 6,90лв до офис 🤨

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 00:49 от Doli

# 584
Значи не сте използвали ЛеоЕксперт. Дойдоха с явно личната си кола, без табела, без абсолютно нищо ,за да разбера , че са те изобщо. Накрая ме гледаха лошо представи си😀😀
Еконт винаги са ми били пълен смях. Ползвала съм в два града- София и провинцията и тотално разочарование. Колежка в София също бра яд с тях ( а тогава тя работеше в Спиди и имаше добра база за сравнение).
Спиди, откакто въведоха час на доставка са направо златни ( с дете съм и това ми е доста важно). Цените винаги са им били по- ниски от Еконт, особено до офис ( което също много ползвам).
Еконт ме връзват по цял ден, не спазват обещания за доставка в удобно за мен време, не се качват до етаж. Плюсовете им са нищожни. Но по- голям ужас от Европът не съществува. Това е пълно безхаберие и безотговорност, никакво спазване на договорки, никакво разбиране. Нямат и отдел рекламации! Тотална излагация, тая фирма да се закрива и това е.

Общи условия

Активация на акаунт