Изневерява ли ми?

• 7 603
  • 229
  •   1
Отговори
# 60
Тя ако реши да ти изневерява, не е казано, че ще пита теб за информация, или че ще хареса точно твой приятел. Има мноого други възможности да се среща с хора, да хареса някого и ти няма и да разбереш.
Няма сигурност в тази работа, нали разбираш? Свободен избор е. Разбира се, че ще изглеждаш задръстен, но и ревнив. Не знам дали ако я попиташ, ще си каже - Я колко ме обича! - или - Ооо, ама той ми няма грам доверие!- и ще се разочарова от теб.
Разбираш ли? Това не води наникъде.

# 61
От кога да си кажеш, че нещо те притеснява, те прави задръстен? Хората се държат с теб така, както им позволиш. За жена ти поведението й може да е напълно нормално и ти като се правиш на много незадръстен, за нея всичко е наред. На колко години сте?

# 62
  • София
За теб не знам, но знам тя как ще постъпи.

Като някакъв първолак без домашно си, сори.

# 63
А какво трябва да направи, когато нещо, което се случва му е неприятно? Директно развод? Или да си трае там, докато вече не може да мине през вратата на височина?

# 64
От кога да си кажеш, че нещо те притеснява, те прави задръстен? Хората се държат с теб така, както им позволиш. За жена ти поведението й може да е напълно нормално и ти като се правиш на много незадръстен, за нея всичко е наред. На колко години сте?

Извиняям се, верно, че жените харесваха мъже без самочуфствие. Нещо сам се объркала явно ... въх :О

# 65
Никакво излизане, много ѝ се позволява.

В "Мълчанието на агнетата" много добре е показано как се удържат такива жени Simple Smile

# 66
Не се е прекрачила някаква граница реално затова приех, че просто се социализира и да не преекспонирам.Но я питах защо ме разпитва и то със сериозен тон, каза просто ми е любопитно нищо повече.

# 67
А какво трябва да направи, когато нещо, което се случва му е неприятно? Директно развод? Или да си трае там, докато вече не може да мине през вратата на височина?
Да говори с жена си. Той пред нея се опитва да не изглежда задръстен, а в същото време идва да пита бг мама.
Скрит текст:

Извиняям се, верно, че жените харесваха мъже без самочуфствие. Нещо сам се объркала явно ... въх :О
Не разбирам какво общо има моя пост с твоята констатация?
Скрит текст:
Не се е прекрачила някаква граница реално затова приех, че просто се социализира и да не преекспонирам.Но я питах защо ме разпитва и то със сериозен тон, каза просто ми е любопитно нищо повече.
Не е прекрачила някаква граница, само е на път да я прекрачи. Очевидно нейното поведение те притеснява и е време да го изговориш с половинката си в напълно нормален разговор между възрастни. И те попитах по-назад, но не отговори. Как се е държала преди? Има ли промяна в поведението й? Какво ти казва интуицията?

# 68
  • София
Може да е отчаян опит да ти вкара малко живец, ама май няма дастане.

# 69
Може да е отчаян опит да ти вкара малко живец, ама май няма дастане.
Как да ми вкара живец като ме пита за други мъже не разбирам? Обясни ми като жена?

# 70
  • Terra incognita
Не се хабете, момчето е скучаещ гимназист и фантазира развратна съпруга с разпрани до чатала чорапогащи.
Мадо, в съседната тема има една 17- годишна, вземай я и със здраве .

# 71
Всв едно чета за умника, дето беше с някаква мацка, дето готви, чисти, пере, че и секс правят, а той нищо не правил и една стотинка не давал.
Явно момичето се е осъзнало😁

Добра засилка!

# 72
Бе не знам, ако имам мъж, който ходи да се кълчи с други жени, после да ме разпитва за тях и да не иска да правим секс, не знам дали ще реша веднага, че изневерява, но със сигурност няма да ми е приятно. Не е моето това...
Ето едно адекватно мнение.Трябва да се поставиш на мястото на другия преди да съдиш отстрани и да се подиграваш. Говоря за тези който мислят, че се бъзикам и се смеят!

# 73
  • София
Не говори с нас, говори с нея.

# 74
Авторе, два пъти ти зададох въпроси, не отговори. Ако и на жена ти така избирателно отговаряш и/или слушаш, нищо чудно да си е променила поведението. Постоянното повтаряне от единия, без чуваемост при другия, си е гаранция за разрив във взаимоотношенията.

Общи условия

Активация на акаунт