Изневерява ли ми?

• 7 652
  • 229
  •   1
Отговори
# 150
Това в прав текст ли ти го каза или е плод крехкото ти съзнание?
То кой ще откаже на такава оферта, май ще приема.Какво ще ме посъветваш?

# 151
  • Далечният изток
Ама каза ли ти го, не разбрахме.
Каза ти примерно, ти не ме задоволяваш, искам с други?!

# 152
Ама каза ли ти го, не разбрахме.
Каза ти примерно, ти не ме задоволяваш, искам с други?!
Да, но каза, че иначе я задоволявам добре! Затова пускам темата и се чудя къде е проблема тогава? 🤔

# 153
  • София
Виждал съм, но няма.
Почвам да се смея, бате Joy

# 154
  • София
Прибрал се Кумчо Вълчо вкъщи мъртво пиян и казал на Кума Лиса:
- Ку*во рижава, с кого пак си спала, че си ми народила прасенца?
А Кума Лиса отговаря:
- Първо - не съм ку*ва, а общителна! Второ - не съм рижава, а светъл махагон!
И трето - как няма да ти народя прасенца, като всяка нощ ме чукаш пиян като свиня!

Жената на автора просто е общителна Joy

(на един мъж налага ли се да му кажат дали е задоволил партньорката си, обикновено не е)

# 155
  • София
Ма, виж, че за всичко пита, леле, леле…

# 156
  • Далечният изток
Добре де, аз наближавам 50-те. Къде се крият тези перфектни мъже, та един не видях за целия си половинвековен живот?!
То мезета носи, сервира, то не е ревнив, пуска жената през вечер я с приятели, я с колеги, то масажи прави, то задоволява във всеки един смисъл, то дава пълна свобода на жената.... Айде изпълзете бе, перфектни, да ви видя и аз в тоз живот!

Лъвица права както винаги.... Сега защо му разваляш на човека самозаблудата?

# 157
Добре де, аз наближавам 50-те. Къде се крият тези перфектни мъже, та един не видях за целия си половинвековен живот?!
То мезета носи, сервира, то не е ревнив, пуска жената през вечер я с приятели, я с колеги, то масажи прави, то задоволява във всеки един смисъл, то дава пълна свобода на жената.... Айде изпълзете бе, перфектни, да ви видя и аз в тоз живот!

Лъвица права както винаги.... Сега защо му разваляш на човека самозаблудата?
Ами какво остава само да кажа ок прави си кефа с други, ако искаш и пред мен?👍😂

# 158
  • София
О, ще го кажеш.

# 159
Скрит текст:
Няма проблем ако иска да пробва нещо ново или с друг но да ми каже, не да го прави зад гърба ми това е проблема.
Скрит текст:
Звучи ми като да си търси друг, и то не само за секс. Съжалявам авторе, но също така ми звучи доста куха. Чак толкова неуважение към партньора, че да си търси друг пред него... Но някои просто си падат по лоши момчета.
Да то остана и вкъщи да ми го доведе.В кофти позиция съм.
Да ти го доведе увас ще е най-открито и няма да е зад гърба ти Grinning
Скрит текст:
Той ако има такава неувереност вероятно я подтиква да търси друг, ако продължава така, накрая ще намери по-добър от него и ще го зареже.
Чудя се дали винаги се е държала така?
Аз вече трети път му задавам този въпрос. Още не е отговорил.
Не в началото се държеше много влюбено и много добре. А напоследък ме третира повече като приятел ми се струва, което е абсурдно за мен!
Добре, от колко време те третира повече като приятел? И по кои нейни действия го констатираш? Изключваме вече споменатите. Въпреки че под състояние на афект може да представяш ситуацията в по-негативен аспект, от колкото е в действителност. Не казвам, че е правилно. За това попитах какво ти казва интуицията.
Разговор трябва да проведете ASAP и да се изясните помежду си. И бъди честен, като си кажеш всичко което те притеснява. Говори открито, не с намеци.
Ти си се поставил в тази позиция, мислейки се за готин като прикриваш нещата, които те нараняват, унижават и те карат да се съмняваш.
Ами постепенно започна лека по лека.Констатирам от това, че почти не правим секс първо.Второ като и скимне излиза в късен час уж с познат,колега уж нещо по-работа говорели или да се видели приятелски.Като съм го правил на въпрос излиза,че я ограничавам и ми вдига скандал.И се прибира късно вечер със скъсания чорапогащник.А някой път не ми и вдига като е навън и казва-ами не съм го чула мило. Ти кажи как ти се струва?
Туй с излизането посред нощ в началото си го спести. Но както и други отбелязаха, изневярата ти е най-малкия проблем. Във вашите взаимоотношения нещо много сериозно куца. И докато не бъдете и двамата честни и не комуникирате помежду си, ще се отдалечавате все повече един от друг.

# 160
Скрит текст:
Няма проблем ако иска да пробва нещо ново или с друг но да ми каже, не да го прави зад гърба ми това е проблема.
Скрит текст:
Звучи ми като да си търси друг, и то не само за секс. Съжалявам авторе, но също така ми звучи доста куха. Чак толкова неуважение към партньора, че да си търси друг пред него... Но някои просто си падат по лоши момчета.
Да то остана и вкъщи да ми го доведе.В кофти позиция съм.
Да ти го доведе увас ще е най-открито и няма да е зад гърба ти Grinning
Скрит текст:
Той ако има такава неувереност вероятно я подтиква да търси друг, ако продължава така, накрая ще намери по-добър от него и ще го зареже.
Чудя се дали винаги се е държала така?
Аз вече трети път му задавам този въпрос. Още не е отговорил.
Не в началото се държеше много влюбено и много добре. А напоследък ме третира повече като приятел ми се струва, което е абсурдно за мен!
Добре, от колко време те третира повече като приятел? И по кои нейни действия го констатираш? Изключваме вече споменатите. Въпреки че под състояние на афект може да представяш ситуацията в по-негативен аспект, от колкото е в действителност. Не казвам, че е правилно. За това попитах какво ти казва интуицията.
Разговор трябва да проведете ASAP и да се изясните помежду си. И бъди честен, като си кажеш всичко което те притеснява. Говори открито, не с намеци.
Ти си се поставил в тази позиция, мислейки се за готин като прикриваш нещата, които те нараняват, унижават и те карат да се съмняваш.
Ами постепенно започна лека по лека.Констатирам от това, че почти не правим секс първо.Второ като и скимне излиза в късен час уж с познат,колега уж нещо по-работа говорели или да се видели приятелски.Като съм го правил на въпрос излиза,че я ограничавам и ми вдига скандал.И се прибира късно вечер със скъсания чорапогащник.А някой път не ми и вдига като е навън и казва-ами не съм го чула мило. Ти кажи как ти се струва?
Туй с излизането посред нощ в началото си го спести. Но както и други отбелязаха, изневярата ти е най-малкия проблем. Във вашите взаимоотношения нещо много сериозно куца. И докато не бъдете и двамата честни и не комуникирате помежду си, ще се отдалечавате все повече един от друг.
То това, че излиза с познат не значи, че е правила нещо де.Не искам да я изкарвам долна🙂🙂
Както съм тръгналл......

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 21:51 от mado

# 161
  • Далечният изток
Не знам.... Аз в това твое поведение, авторе, нищо мъжко не видях.

Айде да заповядат РФ и другите там, да напомнят, че мъжът не е мъж, ако не тропне по масата.... Или да я набие....

Мъдо, мъж под чехъл си, ама традиционен. Да не използвам друга дума, че да не те обидя.
Както винаги казвам - ако питаме жената, какво ли ще ни каже за теб?! То така анонимно да се изкарваме перфектни в някакъв форум, всеки може. Ти се замисли за своето поведение. Няма нужда да ми отговаряш.

# 162
  • Terra incognita
Мадо, голямо си мекотело.
Единствената причина, поради която жена ти те държи е финансова изгода  За друга не се сещам.
Няма какво да се бистри тука.

# 163
И той, и жена му са мекотели. Ама не го знаят.

# 164
  • Terra incognita
Жена му е обикновена ковра и муфтаджийка. А той е мекотело, с което дори секс не правят.
Щеше да е тъжно, ако тази история беше истина.

Общи условия

Активация на акаунт