Бях там на един рд и ми направи впечатление, че е огромен, тъкмо като за нас 
Ради, честит рожден ден
на патерици 
Лулу, страхотни снимки, браво
Еци, като заговорихме за странни думи, Дарко е овладял едно "ко", което не мога да разбера какво точно означава, защото го прилага във всякакви ситуации
Онзи ден ме гледаше в очите и проведе цял един монолог, паднах от смях, толкова се стараеше детето и издаваше много смешни звуци
Уф, днес пак на работа
всеки път се заричам, събота или неделя да спя с детето непрекъснато и познайте колко го правя
Съни, не се притеснявай, нормално е, и аз бях така. Дарко беше винаги супер уморен като си го взимах и определено му идваше в повече. За две седмици свикна и сега с голям кеф ходи. Сигурна съм, че имаш 1000 неща, които искаш да свършиш и все не си успявала заради малкия, започни с тях и си мисли само хубави неща.

А Габчо дали е повърнал от това, че е ял, както казваш какво ли не или просто си е похапнал повечко?
От ваксината пък целият беше на ситни пъпчици вчера. Поне вече е без температура. Айде стига лоши писания.
Утре от 11.45 има някаква специална прожекция на звездите за деца под 3 годишна възраст и ще го водя пак да гледа. За четвъртък съм планувала да го водя на четене в библиотеката ни. Една кака чете приказки за 30-тина минутки на дребосите. Едва ли ще слушаме много, но поне разнообразие, че издивява вкъщи само с нас. Т'ва ни е програмата за тази седмица

представям си.
поумняваме .
.....направо и мен ме амбицираш