Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 9

• 68 667
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета Simple Smile
Появявам се с 10/11 кг по-лека от миналата година. Доста се кефя, но все още приличам на лелка. Тоя лаф с "като проходи детето ще отслабнеш" е адски тъп Joy нищо общо с реалността. В средата на юни съм на сватба и много исках да падна под 80, но нещо се задръсти работата на 83-83.900. Иначе в края на януари бях 92, така че все пак съм доволна от прогреса.
Да си призная, при мен за жалост работи само глад, инат и воля. Та така, сега се чудя какво да подхвана, още не съм го измислила напълно.
Хубав ден от мен

# 136
Браво, Дух! Само напред!

Започвам въглехидратна ротация от утре. Явно стандартната рестрикция не дава желани резултати.
За информация, от книгата на Михал Кулщейн:
За жени с чисто тегло 57кг. Аз не съм с такова, но друга примерна жена няма.

# 137
  • Бургас/Пз
Духче, браво на теб. Не се отказвай заради зациклянето. Ще мине. Плато е и ще го бутнеш и него.

Дез, може ли малко да разкажеш, че нищо не разбрах от тези диаграми.

Аз установих, че за да чистя мазнини без да губя мускул и кг-ми единствения вариант е да броя калории и макроси. Пффф, досадно е. Но колкото и да си мисля, че повечето храни ги знам наизуст и ориентировъчно сметките ми са ок, то в действителност не е точно така Sad

# 138
При вгх вълна, единственото движещо са те- в синьо.  "захариди"
Жълто- протеин, "белтък"
Червено- мазнини (28гр)
В грамове всичко.
Дните от седмицата са долу, и са почти същите като на български език, но на латиница.
Седмица 1+2
Седмица 3+4
На страницата в ляво е обяснено, че на стр. в дясно е за жени.
Над обяснението е 1 от таблиците за мъже, нас не ни касае.
Снимах това, което ще правя аз.
Визуализирано е в пъти по-ясно от обяснения.

# 139
  • Бургас/Пз
При вгх вълна, единственото движещо са те- в синьо.  "захариди"
Жълто- протеин, "белтък"
Червено- мазнини (28гр)
В грамове всичко.
Дните от седмицата са долу, и са почти същите като на български език, но на латиница.
Седмица 1+2
Седмица 3+4
На страницата в ляво е обяснено, че на стр. в дясно е за жени.
Над обяснението е 1 от таблиците за мъже, нас не ни касае.
Снимах това, което ще правя аз.
Визуализирано е в пъти по-ясно от обяснения.
Благодаря, Дез, сега като обясни цветовете ми стана ясно. Не можах да увелича снимката и да видя, че те горе в дясно всъщност са дадени. Интересно ми е какво ще ядеш в дните, когато въглехидратите са 0.

# 140
Ani, в дни с 0 вгх ям пиле и яйца. Или само пиле. Simple Smile
Не знаех, че снимката не може да се увеличи. Това е неприятно, и едва ли се вижда добре.

По-скоро днес ще е гадно с 25г. На мен ми е по-лесно с 0, отколкото с малко.

Едит:
Никой не пише, прибавям ново.
Седмица 1/17 Маратонска подготовка (2.10.22)
Въглехидратни вълни 8 седмици. След това ще рекалибрирам според зависи.
Авторът:

Ден 1 - П 68 Вгх 25 М28
Почивен, след 1/2 маратон вчера
"закуска" 16:00 омлет от 3 яйца – 2 белтъка, 200гр ряпа (kohlrabi)
150gr ягоди за десерт - общо 26.2гр вгх
19:00 Вечеря- дъгова пъстърва 170гр, и заковавам макроси идеално.

Ащанга йога първа серия, отивам на постелката след малко. Рибата е след нея.
Готово.
Рапорт даден. Grinning Hands Muscle

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 19:50 от Dez

# 141
  • Бургас/Пз
Дези, как върви ротацията?? Успяваш ли да я спазваш?
Аз снощи излизах с приятелки. В началото всичко беше наред - зелени салатки с пушена сьомга, калмар на плоча, микс от морски дарове, няколко хапки ризото само да го опитам и 2-3 чаши вино. И както си виках - супер, всичко е точно, така дойде един комплимент от собствениците на заведението под формата на уникален шоколадов десерт с пресни ягоди и всичко отиде по дяволите 😂😂😂 Много са ми слаби ангелите, особено насреща ми, ако има бутиков десерт, приготвен с хубави продукти Simple Smile От друга страна обаче не съжалявам, беше божествен, а и цяла седмица макросите ми бяха стриктни, та този лек чийт си го простих Simple Smile

Днес късна закуска с 2 печени филийки от лимец с яйце и сирене. Късен обяд - салата спанак с чери домати и краставици, 150г печени пресни картофки с розмарин и мариновани свински ребърца. Ще трябва още едно хранене да измисля, обаче май ще ми стане късно и ще изпия само един протеин Simple Smile

# 142
Ani, нищо не спазвам. От понеделник съм на линия, и ще се старая повече.
Държа Скорпион все по-дълго, обаче, и се отдалечавам от стената. 💪
Днес:

# 143
Точно днес докато се разхождахме с мъжа ми в Морската градина, пак ми замириса на пържена цаца 😄 Та коментирахме, на какво ни е най- трудно да устоим. И че на мен примерно не може да ме съблазни сладко, но виж риба и картофи със сирене, всеки път като ми замирише и ми се приява 😁

# 144
Пуканки ям аз. Солени. Flushed Laughing И като треснеш отгоре 500кал, отиде коня на .....кино.

# 145
Офффф аз днес купих гофретник ,че малкият мнооого мрънкаше и Нутела 🥞Малееее ми те мнооого вкусни беее 🤣

# 146
Като ви чета се чувствам гузно. Аз всяка/почти всяка седмица ритуално омитам по едно парче торта и/ или каквото ми се яде. Понякога дори сама ги правя изкушенията. Вчера ядох  сладолед Joy Моето слабо място наред с меко бяло тесто са тортички с плодове. С мъжа ми дори пътуваме специално до други градове за едното парче торта... Grinning Обаче се ограничавам до макс веднъж седмично и след прегрешаването спирам.

# 147
  • Бургас/Пз
Много хубаво си го написала Снежинке, точно така е най-добре. Хем да не се лишаваме, хем да е с мярка. Аз също смятам, че веднъж седмично може да му се отпуска колана. Като нямам предвид да се уливаме цял ден в ядене но глупости, а просто да си задоволим желанието за нещо, което наистина обичаме и ще ни достави удоволствие на сетивата Simple Smile

Днес за закуска Палачинки с извара и оризово брашно. Обяд пилешки бутчета с ориз. Вечеря салата със спанак и печена пъстърва Simple Smile
Имам ужасна мт на д..то от вчерашната тренировка. Днес ще е само горна част Simple Smile
Хубава неделя, момичета 😘

# 148
Събудих се болна, а в събота съм на половин маратон.
Трябва да се свестя възможно най-бързо, късно е да отменя резервацията в хотела.
Времето е отвратително и ненормално, доста хора са болни. Ту е 9, ту 20°С.
Поне с храната съм отличничка, но няма да тренирам сега.

З- 200гр ягоди
О- пилешка кълка, варен басмати ориз, няколко доматчета
Сл. З. - ябълка
В- пилешка супа със зеленчуци

Боли ме главата. 🤕😨 Пия Парален Грип и Вит. Ц. Дано помогнат.

# 149
  • Бургас/Пз
Дези, дано бързо да отмине и да не се влошиш. По-добре се пази ден-два поне.

Днес
З: скир с овесени ядки и ягоди
О: булгур със спанак и 2 яйца
Сл. З: брауни с оризово брашно
В: зелена салата с домати и краставици, пилешко филе и ориз със зеленчуци

Общи условия

Активация на акаунт