Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 9

• 68 725
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Ами според май фитнес пал има даже над 1300-1400
450 грама ябълки 200 калории
Обяд 586 калории
80 грама сготвено месо свинско -184 калории
200 грама постно зеле -220 калории
200 грама туршия -50 калории
50 грама хляб - 127 калории

Соленки купих на детето 100 грама и 2 безглутенови хлебчета с моцарела. Той хлебчетата не ги яде, аз ги изядох, но те са като соленки по големина. И понеже изобщо не знаех колко грама са, но са тежки, просто сложих 100 грама соленки с кашкавал - 446 калории.

Две - три кафета с малко мляко
И станаха 1260 калории. Но все пак изядох за вечеря една чиния супа от броколи. Бях си я изчислила още като я направих 128 калории. Та така

200 грама туршия - 50 калории

# 406
Гледай как ми излиза на мен ...няма някаква фрапираща разлика ,де ..

# 407
Да, просто лятото бях говорила с Коцето от Strong by science и говорихме за стратегии за изчисляване на калории, като тогава бях много стриктна. Той ми каза, че щом не свалям и следя стриктно всичко, значи има проглем с реално приетите и с калкулирани калории и посъветва възможно най-консервативно да въвеждам калории като взимам ако не най-високата стойност, то поне малко над средното. И аз вече така правя, гледам да е възможно по- близо до по-високите калории, за да не преливам от пусто в празно и да се тормозя защо няма ефект.

# 408
Ще си в дефицит така, вярно е. Ама как ще ги задържиш после тези кг. На мен това ми е проблема с тези резки дефицити, после какво да правя Simple Smile Нямам как да сме вечно гладни, не ни е в природата.
За поддръжка влизаш после в един кръг на  моно диети и фаст, което може много лоша шега да ти изиграе.

# 409
Тука съм съгласна с глоси чери прекалено голяма рестрикция ми се струва  и ще избие на голям глад ,ако е за дълго,де...и другото го разбирам-човек да се отчае ,че умереният режим не дава резултат и да мине в голям дефицит ...честно казано нямам представа кой е правилният подход ,просто за някои хора ( аз вкл.Sad ) свалянето е по-трудно по ред причини...
Големият глад при мен продължава ...( няма представа на какво се дължи...) но не се ограничавам количестено , ям колкото ми се яде ,но не пия алкохол и не ям сладко почти ,хляб само черен...

-закуска- две препечени филии вита с две поширани яйца,шопска салата ,чисто кафе
-обяд печена пуйка със сос боровинки и картофено пюре
- за вечеря имам кюфтета и салата .може и хляб...

# 410
Ще си в дефицит така, вярно е. Ама как ще ги задържиш после тези кг. На мен това ми е проблема с тези резки дефицити, после какво да правя Simple Smile Нямам как да сме вечно гладни, не ни е в природата.
За поддръжка влизаш после в един кръг на  моно диети и фаст, което може много лоша шега да ти изиграе.

Аз съм сваляла 50 кг, които си държах успешно свалени 10 години, преди да забременея и да стана хипопотам. Така че поддържането на килограми не е проблем. Аз и сега не качвам, от началото на годината сйм свалила 10 с повече глад и не ги качвам. Проблемът ми е да смъкна. Поддържането го умея.

Закуска - нямам.
Обяд - панирана бяла риба, на която успях да изчопля криво ляво панировката, голяма купа зелева салата и малка купичка варени картофи с лук.
Вечерята ще е пилешко месо със салата.

# 411
Дух, браво, че вече имаш 10кг свалени. Колко още ти остават докато си върнеш предишните килограми? Щом и преди си качвала много предполагам, че имаш някаква предразположеност към напълняване. Но съм сигурна, че с подходящо хранене и тренировки, резултатите могат да се задържат завинаги.

# 412
Ами според мен малко са хората, които могат да си позволят да си хапват каквото искат и когато искат без да качват. Концепцията за склонност към напълняване за мен се основава по-скоро на психическо предразположение да си хапваш повече в определени ситуации, от колкото как тялото ти реагира на храните.

Наскоро задълбах в свои си неща и започнах да получавам отговори защо се случи това, което се случи докато бях бременна. Вярвам, че на човек му се случват едни и същи неща в живота, докато не намери как да премине през тях и да промени нещо. Гледах си ръста на теглото и как съм качвала по 2 кг за два дни по време на бременността и то още в края на първия триместър, когато ходех и на работа и там атмосферата беше доста връждебна. Та така, за мен когато един човек има силно наднормено тегло, а не просто няколко килограма, които иска да махне или преструктурира в мазнини, винаги, винаги е намесена психиката и какъв компенсаторен механизъм се явява храната.

Иначе ми остават още 20 кг до предишното тегло. Абсолютно уверена съм, че съм на правилния път.

# 413
За днес протеин след тренировка ,два тоста черен хляб ,две яйца и шопска салата .
Мисля да не ям до довечера и за вечеря гъби,яйца ,салата и хляб -ще обирам хладилника демек 😅

# 414
Привет, момичета, опитвам се да държа нещата под контрол преди предстоящото тридневно обикаляне по немски коледни базари и сравнение на глювайна в Мюнхен и Нюрнберг Grinning

Вчера почивах от тренировки и менюто беше:
З: протеинови палачинки с брашно от елда, гарнирани със скир и домашно сладко от вишни (с малко захар)
О: Омлет от 1 яйце и 3 белтъка, 30 г полумаслено сирене, половин домат и филийка пълнозърнест хляб "Живена".
В: сьомгова пъстърва на фурна и салата айсберг, краставица, домат, каперси. Чаша розе.

Днес:
След тренировката: протеин.
З: Сладкиш с овесени ядки, бадемово брашно, извара и вишни. Скир.
О: Печено пиле (гърди), ориз басмати, царска туршия.
След обяд: Към кафето - протеинова палачинка с елда, мацната с малко мед.
В: Телешки кюфтета и салата.

# 415
Привет!
Менюто общо взето този уикенд, но със снимки само на фотогеничната храна.
(Влюбена съм в ориз басмати с бъркани яйца. ❤ Не броих калории.)
Събота:
13км на гладно, BCAA
Късна закуска:
Оризови палачинки с боровинки и протеин.

Обяд в 15:00 - ориз с яйца и капки соев сос

Вечеря:
Салата с козе сирене 100гр, орехи и медова горчица.

Тренеровка гърди/гръб
Протеин, глутамин

Неделя:
Същото, но без тренировка.

И двата дни хапнах пуканки с децата и Wednesday Adams 🍿.

Днес без закуска.
Обяд ще е ориз с яйца, вечерята ще я реша след пазаруването.

Vetrena, весело изкарване!

# 416
Дез рецепта за палачинките и ориза с яйца? Heart Eyes
Аз да ви се оплача, че пих водка и ядох салата с ролца от раци, царевица и майонеза. Такова нещо не бях дори кусвала от години.
Главен виновник , мъжът ми!
Да заминава, че много пъти прегреших вече.
Днес:
З: Протеин, Солени палачинки
О:Дробчета и воденички с ориз, ябълка
С:Протеинов пудинг
В:Пържола със салата, плод

Изтеглих си приложение за бележки и си записвам определени тренировки.
Вече имам две много добри комбинации Blush , след които имах доста мускулна треска на долна част и най -вече на глутеуса Simple Smile

# 417
Дез рецепта за палачинките и ориза с яйца? Heart Eyes

Нона, за ориза с яйца няма рецепта. Бъркани яйца си смесваш със сварен ориз, нищо специално не правя.
Палачинките са по класическата рецепта за американски палачинки, само заместваш брашното и млякото по желание. С оризово са като картон. Ужасни са, и повече няма да правя.
120-150гр брашно
4-5л. захар/еритритол
100мл мяко/протеин
1-2 яйца
1 с.л. бакпулвер
боровинки директно в тестото на око.
Печеш на ср.температура, не като френските плоски палачинки. Зависи от котлона.

Направих една йога в ранния следобед,
хапнах шоколад с лешници Close Избило ме е на сладко.

Вечерята ще е пилешка пържола на фурна (печеш, гледаш да не забравиш....Joy), доматки.
От мен интересни и засукани рецепти не чакайте. Blush Мразя да се занимавам с храна, но пък обичам да ям. Joy

# 418
  • Перник
Днес няма да е много чиста храната, но ставам на 22х2 Joy
Черпя ви виртуално със снимка на реалната почерпка - кекс с червено вино и портокал за колегите и торта "Червено кадифе" за вкъщи

# 419
  • Бургас/Пз
Честита да си, Светле! Много здрава и изпитваща удоволствие от всичко, което правиш! Весел празник Simple Smile

Аз днес съм основно на протеини през деня. Вечерята ще е варени картофи, запечени с яйце, извара и шунка.

Общи условия

Активация на акаунт