Диетата на Рене Зелуегър - 1 част

• 26 667
  • 274
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро момичета Simple Smile

Ай да ви се похваля 500гр минус newsm44
Вече и хората около мен започнаха да забелязват,че съм се повталила coolcool Ама има още доста,така че продължавам  Rolling Eyes
Изпих си горчивото кафе и сега мисля да започвам да работя  atwork За обяд ще хапвам   Animal Tropical Fish , която ми остана от снощната вечеря . С водата нещо изоставам,ама то времето едно такова студено  cold

Айде лек диетичен ден и да си спазвате режима,че да посрещнем  santa2 ,като слаби финни мацки  4470

# 136
Добро утро момичета Simple Smile

Ай да ви се похваля 500гр минус newsm44

Айде лек диетичен ден и да си спазвате режима,че да посрещнем  santa2 ,като слаби финни мацки  4470

Отново да ти кажа Браво за постижението,дано по-често започнем да се включваме всички с намаляването на килцата Praynig Praynig Praynig
А относно Коледа и аз искам до тогава да съм фина мацка Laughing,за да очаровам Дядо Коледа Laughing и да види колко съм стрикна и послушна.
Късмет на всички.

Относно вчерашното ми меню:
Закуска кафе
Обяд риба от консерва,диетичин шоколад
Следобяд кюфте с лютеница
Вечеря супа топчета и зелева салата+шоколад Embarassed

# 137
Аз вчера се провалих Embarassed, така че днес мога да започна отново...съгреших с истински шоколад отново, просто ме домързя да ходя в студеното да си търся диетичен, а нещо се депресирах по едно време и имах нужда от шоколадче да ми оправи настроението Blush
След като ходих на вегетариански ресторант вечерта, се замислих дали и аз да не попостя малко, и дали въобще мога да ям месото, което се препоръчва в тази диета, макар че обичам пилешко и риба тон, и от време на време някое саламче, но много рядко...като цяло не ям много плодове, сега се насилвам да ям грейпфрут, защото го виждам да присъства във всяка диета дори и тези които изключват повечето плодове. Как мислите-при положение, че прясното мляко със сутрешното кафе и шоколада са ми най-големите слабости, и успявам да отида 2 пъти седмично на фитнес, което далеч не е достатъчно (м/у др. никоя от вас май не споменава какви упражнения прави съвместно с диетата си), ще издържа ли 24 дни на тази диета? Rolling Eyes

# 138
здравейте момичета от мен,от вчера сам изяла не знам колко салатки,снощи за вечеря-пържоли
изпила сам мноооогооо чай без подладители-ужас   Sunglasses
вчера явно като за първи дни ми се ядеше всичко,дори и това което не ям по принцип  Twisted Evil,но ще издържа като знам че имам ГОЛЯМА подкрепа тук  Hug Heart Eyes

лек и успешен ден   bouquet

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 13:32 от VIBORA_

# 139
здравейте и от мен,
малкия спи, аз си седя на компа и хрупкам зеле Laughing
(м/у др. никоя от вас май не споменава какви упражнения прави съвместно с диетата си),
аз правя два вида, свалени от торентите, едните за цялото тяло, другите за ханша.
да се отчета за яденето
вчера, зелева салата, кюфтета с лютеница и телешки пържолки с домати.
днес зеле с пилешко филе, зеле с джолан и много вода
само да питам грейпфурта не е ли към плодовете newsm78
успех на всички и да издържим до края Peace

# 140
аз само пък да попитам,соковете не са ли позволени,защото никoй не пише да пие(или поне аз не съм намерила)  или и те ли са към плодовете-производни на тях   newsm12

и още нещо не са позволени кито захарта,нито меда,ами как стои въпроса със захарина
 newsm78

# 141
Здравей, VIBORA_

Така...соковете не са позволени, понеже съдържат захар, може да си направиш само фреш от моркови, примерно WinkРазтворими сокчета също не са позволени, така че както виждаш може да пиеш само вода, кафе и чай без захар, безалкохолни пък абсурд Laughing
За захарина нищо не мога да ти кажа, нека някой по-компетентен от мен да ти каже newsm08

Момичета как са нещата при вас, има ли резултати?
Аз да се похваля-вече съм минус 2кг. newsm44 newsm44Браво, за 8 дни, мисля че е добре!Дано да продължавам все в същия дух

Tanyta25, грейпфрут и лимон са към плодовете, но няма да има проблем да ги консумираш разумно, разбира се Hugвсе пак спомагат за по-лесното усвояване на мазнините
Това е от мен, довечера ще се включа за менюто  bouquet

# 142
Здравейте Hug
Да кажа аз за захарина - може, но не прекалявайте Naughty
Аз голяма почивка си ударих няма що, цял ден на кисело мляко и ябълки..... Tired Ама като прекалих онзи ден и исках от всичко да ям Embarassed Резултата не ми хареса.....сега ще погладувам 4-5 дена пък после ще видим какво ще става.....
Стискам палци на всички да достигнете до желаните килограмчета  bouquet

# 143
Ама Миленка...защо ще гладуваш бе жена ShockedНедей така, не е полезно, ама хич Naughtyще си докараш само ядове така...след време.Опитай разделно хранене или нещо друго, яж ядки или нещо от сорта Hug

# 144
E не е глад Embarassed Изяла съм 1 килограм ябълки и 3  кофички кисело мляко Embarassed Не чувствам глад Peace Кантара не ме обича и докато не покаже това, което искам така ще е......няма нищо да ми стане, утре ще ям и някакви белтъчни храни

# 145
ммм ясно,аз исках да кажа сокове без захар и такива с фибра(нали и тя помага за стопяване на мазнините)
а за захарина супер   newsm44

# 146
Всички готови сокове независимо дали са плодови /което е забранено/ или зеленчукови съдържат много въглехидрати, захар или фруктоза и НЕ стават за тази диета, а и за която и да било - изкуствени са Peace Ако искаш сок най-добре е да си направиш сама от моркови или от домати, за друго не се сещам - абе от всякакъв зеленчук Peace

# 147
с една дума всичко що е плодово вън smile3513 smile3506

# 148
пак започвам с моите въпроси ,много се извинявам предварително Blush
има ли значение по колко пъти се яде на ден(т.е. аз ям към 3-4)
и другия въпрос е като седним да се храним може ли да си сложим и салатката и пържолка,или салатка и яйца,или каквато и да е комбинация-или трябва да се яде на закуска салата,на обед пържола и вечер яйца(примерно нещо такова)

сигурно съм една от най-досадните диетуващи  Embarassed Embarassed Embarassed

# 149
Момичета, ще ви мотивирам ли допълнително, като ви кажа, че с тази диета (всъщност, изобщо не знаеше, че е на Рене Зелуегър Simple Smile майка ми свали 10 кг за около месец... Heart Eyes Само ще допълня, че майка ми е на 45 г. и като цяло трудно сваля с диети, но явно тази беше точната за нея. Пожелавам ви да е точната и за всички вас, които я спазвате. Wink

Общи условия

Активация на акаунт