Диетата на Рене Зелуегър - 1 част

• 26 675
  • 274
  •   1
Отговори
# 180
martina33 ,ама си мисля,че все пак човек трябва да се съобразява с количествата,които ще хапва след това.Ако се нахвърлим веднага на шоколади и вафли и други въглехидратни неща,ще станем отново Animal Pig Понеже на мен ми е последен 24 ден и исках да си дам малко почивка,та затова питах.Дали ако утре изям 1 кроасан примерно,ще ми се отрази зле Rolling Eyes
Reola,колко кг. беше когато започна диетата и колко си сега след края на диетата.Питам те ,защото ми се струва че аз съм свалила малко.

# 181
martina33 ,ама си мисля,че все пак човек трябва да се съобразява с количествата,които ще хапва след това.Ако се нахвърлим веднага на шоколади и вафли и други въглехидратни неща,ще станем отново Animal Pig Понеже на мен ми е последен 24 ден и исках да си дам малко почивка,та затова питах.Дали ако утре изям 1 кроасан примерно,ще ми се отрази зле Rolling Eyes
Reola,колко кг. беше когато започна диетата и колко си сега след края на диетата.Питам те ,защото ми се струва че аз съм свалила малко.

Значи,когато започнах да спазвам въобще някакъв режим бях 94 кг.,това беше някъде към началото на юли.Спазвах "Страхотната диета",с нея за 14 дни свалих 6-7 кг.Не мога да им хвана края,кои кг с кой режим,щото аз ги сменях,правих си някви мои режими,после почивах,хапвайки си всичко и така.Пробвах и режима на Дюкан,и оттам имам някое друго килце минус,и така общо взето.Когато започнах Диетата на Ренето,бях към 80 кг,или 81,с то4ност незням Rolling Eyes.Сега съм 74.5кг.Днес ми беше последния 24-ти ден.Зна4и 6 -7 кг някъде от този режим,може би ако преди това не бях спазвала друг режим и бях тръгнала веднага с този щяха да бъдат повече свалени килограми. newsm78
Утре ще почивам,т.е. ще хапна забранени нещица и за после вече не3нам newsm78 Чудя се дали да не направя още една фаза от 24 дена или да пробвам друг режим Rolling Eyes
От общо 32 кг,които исках да сваля вече около 20 са в миналото,остават още 12кг,айде и 10 да бъдат ще съм супер доволна Joy
Мисля,че ще се справя,но тези последните се свалят най-трудно Confused Cry smile3507

Успех и на вас,и повечко свалени килца smile3521

# 182
Reola, ще успееш, вярвам в теб Hug Щом си свалила 20, не вярвам да ти се опрат някакви си 12 Party
Аз днес нали съм още повичка и ядох китайски ориз със зеленчуци и пилешко с бамбук и гъби /това мисля, че няма причини поради които да не може да се яде по време на диетата Crazy/ и шоколад Embarassed Ама нали съм почивка, ще си хапвам Blush От понеделник съм пак с вас и дано преборя 7-те килограма дето ми остават Whistling

# 183
  • Пловдив
Момичета аз май ще започвам от начало.Нали помихте че замених 3 в1 с 2 в 1.Обаче и пустото 2 в 1 имало 11 г въглехидрати(сигурно заради сметаната) Sad

# 184
_MEGI_, има.....да, няй-добре си е чистото кафе.....свиква се да си пие без захар Peace А може да му слагаш захарин

# 185
Здравейте момичета,
виждам,че не съм единствената,която съгреши,но продължавам в същия дух и визуално ми личи вече. Grinning .Кантара го зарязах и тази сутрин умишлено,за да ме изненада когато се кача след няколко дни goodscale.
Меги не с ядосвай,ами аз като си позволих да ям картофена салата и то при условие,че пределно ми е ясно,че не може bambam  341uu smile3537 smile3538
Продължавй си диетата и не се притеснявай.

# 186
  • Пловдив
Ани Hug
Ще си продължавам-а и на мен ми личи вече.Почнах да се харесвам а това не ми се случвало.
milenna21  може и да не ти се наложи да спазваш диети в бизките 9 месеца Mr. Green

# 187
_MEGI_, дано Praynig Ще се радвам ако стане така, ама така като гледам няма да го бъде Rolling Eyes
Продължавай си с диетата не се плаши, че си съгрешила Peace Да ви кажа от тази диета се свалят повече сантиметри отколкото килограми, така че не се притеснявайте, че кантара не иска да мърда след като повчат да ви стават хлабави дрешките Peace

# 188
  • София
Момичета аз май ще започвам от начало.Нали помихте че замених 3 в1 с 2 в 1.Обаче и пустото 2 в 1 имало 11 г въглехидрати(сигурно заради сметаната) Sad

нямам при себе си пакетче, за да погледна, но все ми се струва, че тези 11 г. въглехидрати ще са за 100 г. от продукта. то цялото пакетче едва ли е повече от 15-20 г.

# 189
Аз имам пакетче и погледнах много добре Shocked
За 100 гр са въглехидратите.На 3 в 1 са 74.7 Shocked Shocked

# 190
Здравейте момичета Simple Smile

Аз се оттеглям от хоризонта до понелник Peace
24-те дена минаха,сега ще си почина малко и ще похапна малко от нещата,които бяха забранени до сега Stuck Out Tongue Winking Eye
От понеделник пак съм на линия,да изкарам още една серийка от този режим newsm10
 Успех на всички и повечко свалени килца goodscale

# 191
Привет момичета. Чета ви от няколко дни и ви се възхищавам. А аз се настройвам психически и не само за диетата. Сега се оглеждам за ел.кантар; събрах си на едно листче меню за няколко дни, копирайки от вашите доклади Mr. Green и т.н . Много се страхувам да започна, защото лятото правех една диета и после си върнах килограмите двойно. Другият ми проблем е, че спрях и цигарите и имам невероятен апетит...абе вечно съм гладна с две думи и сега вече се търкалям. Та имам спешна нужда от диета и от Вас и вашата подкрепа. Та живи и здрави мисля понеделник да стартирам. Мога ли да разчитам на вас? Ще имам голяма нужда Blush

# 192
 welcome камелия

Айде настройвай се до понеделник и започваме newsm10
Разбира,се че ще получиш нашата подкрепа,нали затова сме тук всички Hug Диетата не е никак трудна,а и не стоиш гладна,а щом не ти липсва и апетит-поне можеш да похапваш колкото искаш от разрешените неща -   Animal Tropical Fish newsm57 Animal Pig Animal Cow kyllmg Animal Chicken + зеленчуци newsm22

Ще се срещнем в понеделник на старта   friendship

# 193
Благодаря Reola Hug
Аз точно за това избрах тази диета, щото мога да хапвам повечко, но само от разрешените неща.
до понеделник

# 194
  • София
Искам и аз да се присъединя. Имам 10-тина кг. в повече, които ми останаха след 2-рата бременост.
Надявам се да ми давате кураж и да ме подкрепяте.
Камелия, подкрепям те. Аз ще се опитам да започна от утре, така че ще вървим горе-долу паралелно.

Общи условия

Активация на акаунт