Диетата на Рене Зелуегър - 1 част

• 26 662
  • 274
  •   1
Отговори
# 165
Страхотна диета. Миналата година я прилага за три седмици и свалих 9 кг. Човек не стои гладен, а мазнините се топят.  Grinning

# 166
А запазихте ли си килограмите след това?

# 167
Здравейте момечета,
да ви споделя колко съм тъжна днес Cry
Снощи бяхме на гости и си хапвах салатки и мръвчици като несъзнателно съм изяла и 5/6 хапки картофена салата Embarassed........................много ме е яд,защото несъзнателно съм си взимала от тази салата,като не мога да кажа,че съм имала апетит точно за тази салата smile3511 smile3514 newsm61 smile3514Бясна съм и на мъжо,че като ме е гледал как си хапвам несъзнателно от картофите,защо не ми е казал #Cussing out #2gunfire #Cussing out,оправдава се,че не ме е бил видял #Cussing out.
Страшно съм тъжна,защото в къщи устоявам на всякакви неща като торти,баници и др.,и точно с картофената салата,на която не съм фен,да се изложа...........а знам много добре,че не се позволява,но явно в розговора снощи несъзнателно съм посегнала и към картофите.......................плаче ми се момичета.
Днес продължавам в същия дух,но исках да попитам,дали ще си възвърна свалените до сега 2кг. с това прегрешение Cry?
Дайте ми повече кураж!

# 168
Anni, не се притеснявай толкова, не може от един картоф да върнеш 2 кг newsm53 Все едно нищо не е станало smile3505 Продължавай да си спазваш режима и всичко ще бъде наред Peace Hug

# 169
Anni, не се притеснявай толкова, не може от един картоф да върнеш 2 кг newsm53 Все едно нищо не е станало smile3505 Продължавай да си спазваш режима и всичко ще бъде наред Peace Hug

Много мерси за подкрепата HugВъпреки,че сега трябва да започна от начало 24 дни или продължинето на тази е актуално?Изминали са 8 дни от началото на тази.
Ще полудея от яд. #Cussing out

# 170
Не почвай отначало, продължи си тази. Ако след това не си свалила желаните килограми направи почивка и почвай пак и така до победата Peace

# 171
здравейте момичета и от мен!!!
да се включа с менюто за днес:
закуска-кафенце
обед-друсан кебаб и салатка
вечеряnewsm12

както обикновено не знам какво ще вечерям,защото с тази моя работа никога не съм в къщи за вечеря....  Sad

# 172
здравейте момичета,
вчера хапнах малко шоколад Embarassed
незнам защо така ми се вие свят, преди бях на подобна диета /Саут Бийч/, само че ядях и сирене и мляко, и въобще не ми ставаше така newsm78
май ще я прекратявам, ще изчакам и днес да видя какво ще стане само на белтъчини и утре ще ви пиша
лек ден и успех  Hug

# 173
Запазих килограмите 10 месеца. Не мръднах нито грам, а си ядях всичко, но отказах цигарите и после си върнах 4 кг. Но сега от понеделник строго спазвам режима, така че с вас съм. Peace

# 174
martina33, а след тези 18 дни през които си спазвала режима,веднага ли започна на другия ден  да си хапваш  от другите неща,които не са разрешрени през него-разни сладкиши,хляб и т.н.? Rolling Eyes

# 175
martina33, а след тези 18 дни през които си спазвала режима,веднага ли започна на другия ден  да си хапваш  от другите неща,които не са разрешрени през него-разни сладкиши,хляб и т.н.? Rolling Eyes
и на мен това ми се иска да знам!

# 176
Три седмици са 21 дни. Бях останала доволна от резултата и реших да спра да не правя цикъла от 24. И започнах да си ям всичко, абсолютно всичко, което обичам. Но като отказвах цигарите ми беше нервно трябваше да замествам с нещо и хапвах повечко сладко, ядк кола все неща които страшно обичам и 4 кг. качих. Сега отново спазвам режима и не знам какво ще се получи.
Един колега ми я даде тази диета. Той стана нов човек неузнаваем - беше сигурно над 140 кг. не мога да преценя. Така че не се чудете - действа!!!!!!!

# 177
Anni, Reola няма причина да не започнете да си хапвате това, което обичате. Това не диета с гладуване, за да има нужда от захранване.  Grinning

# 178
martina33 ,ама си мисля,че все пак човек трябва да се съобразява с количествата,които ще хапва след това.Ако се нахвърлим веднага на шоколади и вафли и други въглехидратни неща,ще станем отново Animal Pig Понеже на мен ми е последен 24 ден и исках да си дам малко почивка,та затова питах.Дали ако утре изям 1 кроасан примерно,ще ми се отрази зле Rolling Eyes

# 179
Добро утро момичета smile3525

Днес ми е последен 24-ти ден,мисля след това да направя малка почивка,но се чудя след това на кой режим да минавам smile3506 Дали,да не направя още една серийка от 24 ден Rolling Eyes Нямам намерение през почивката да се отпускам много,щото после да няма  Banghead
_MEGI_ ,казано е че бяло винце може да се пийва,но не че е задължително,и ако не ти харесва въобще не го пий.Аз обаче   снощи изпих една чашка  Wine Glass
noradim успя ли да задържиш свалените килограми след като спря диетата?
 kaffeetrmker_2  atwork  smile3552  eat   typeuu  cook  1dishes   bath1 1dating  luvbed   Sleeping -така ще премине и днешния ми последен ден Simple Smile

Лек безавариен ден Heart Eyes
Здравей те,момичета.
Reola,относно въпроса ти.Аз тръгнах от 70кг.и на 32 ден бях 59кг.
Първият ден след диетата си хапнах пържени картофи,но малко и после всеки следващ ден си вкарвах нещо ново в менято.Но въпреки това продължих да свалям.Стигнах до 57кг.
От Чли месец от както сам я спряла диетата до сега много се поотпуснах в яденето и затова пак я почнах.В момента сам 60кг.Но за тези 4-5 месеца не мисля,че съм качила много.
Приятен ден.

Общи условия

Активация на акаунт