Диетата на Рене Зелуегър - 1 част

• 26 665
  • 274
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, да ви се похваля, купих си въже за скачане и ще почвам да подскачам, изгаряла много калории  animal085
Браво Hug
Момичета пожелавам ви приятен диетичен уикенд,да устискаме фронта,че при мен както се очертава ще е доста тежко.Отиваме на гости на родителите ми и ще падне яко папкане,като се има в предвид,че баща ми е готвач,ноооооооооооооо аз ще издържа! Grinning
Здравей те,момичета.Много се радвам че има този форум  bouquet.Помага те ми много.Да знаете.Въпреки,че съм я правила тази диета през Юни месец и издържах 32 дни.Не ми беше лесно пак да я почна.Anni щом си издържала 9 дни вярвам,че няма да изневериш на принципи те си.Поткрепям всички,защото и вие без да съзнавате ми дава те поткрепа и воля.
                       ЕДНО ГОЛЯМО,БЛАГОДАРЯ.

# 211
milenna21  уф олекна ми на душичката   newsm03

_MEGI_  ммм да спадад към забранените 

хихих кой го казва човека със захаросаната луканка   smile3555    Mr. Green

# 212
  • Пловдив
Аз предлагам да се кандидатираме за Сървайвър.Видяхете ли за 40 дни колко са улабили Joy Joy Joy
Май пак ще съм на варени яйца за вечеря.

# 213
За следващия може Party Да ни уморят от глад Joy hahaha а ние да се радваме hahaha След третия ден глад вече не ти прави впечатление Crazy

# 214
аз нещо не съм запозната с това предване  Embarassed  Rolling Eyes

# 215
Привет момичета и от мен  love001
Нямах време тия дни да се включа, тъй като бях по задачи и по разни пътувания
Привет казвам и на Ками и на Герчо smile3525Разбира се, че ще ви помагаме, нали за това сме се събрали тука, за това не се и съмнявайте WinkКами, по моите изчисления, след като започнеш в понеделник на 27.11. трябва да свършиш на 20.12 първият цикъл на диетата, което е много хубаво, имайки предвид че започват много празници и вероятността да се "освиним" е огромна JoyПоздравления!
Момичетааааааа, аз да ви се "оплача"-всичките ми дрехи са ми са ми станали големи и ми висят coolcoolСега трябва да ходя и по магазините и да си търся нови-пак ще се харчат пари, няма начин newsm08Незнам дали съм отслабнала още, ама не мисля скоро и да се тегля, може би по-нататък.
Приятен и воден   sport027 уикенд ви пожелавам  bouquet

# 216
здравейте и от мен днес   newsm51
да се отчета за днес закуската мина с кафенце,а обеда с  една салата придружена с мъничко месце

лек следобед ви пожелава    Kissing Heart

# 217
  • Пловдив
Малко късно но да се отчерта
закуска кафенце
обяд омлет с луканка
вечеря свински мръвки с гъби
Мама имаше рожден ден и пийнах дв чаши шампанско-то нали пак си е винце.
Не се бяхме виждали 1 седмица и каза че видимо съм отслабнала Sunglasses
Тя милата е 40 кг и аз бях като нея но след побертета напълнях Confused

# 218
здравейте и от мен:)и аз се включвам към тази диета...лятото я спазвах и за седмица бях свалила 4 кг:)))...но после се разболях и напълнях...от понеделник и аз смятам да я почвам...бях 54, а сега 62

# 219
много искам пак да си върна старите кг...целта ми е 50,но мисля че няма никога да ги стигна...

# 220
Здравей vilid Hug
Добре дошла в нашия отбор Hug
С много воля и търпение ще стигнеш желаните килограми smile3521 12 килограма не са чак толкова, аз в началото имах да свалям 14 Crazy
От утре съм пак с вас newsm44 Имам още 8 кг ooooh! Бяха 6 ама от почивката малко се увеличиха Whistling

# 221
добре дошла vilid и от мен   Hug

добър вечер   bouquet  пак както обикновено имам въпрос и то е може да се пие чай,а студен чай от рода на без захар позволени ли са

# 222
а този студен чай от готовите в кутиите ли е newsm78 Ако да, мисля че не може Peace

# 223
  • Пловдив
Днес отчета ми е кратък само кафе и пилишко бутче.
Иначе днес ми е 10 ден има чувствиелно отслабване но все още не достатъчно за да си вляза в миналогодишните дънки.

# 224
Меги, това за цял ден ли #Crazy Трябва да ядеш повече

Общи условия

Активация на акаунт