Диетата на Рене Зелуегър - 1 част

• 26 676
  • 274
  •   1
Отговори
# 90
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Тази диета съвпада моя режим на хранене. Така, че пишете и мен.
Имам един въпрос за виното: бяло или червено да е? Аз много обичам червено и диетата ще ми стане много   приятна.

# 91
Добре дошла при нас  bouquet
Относно виното - бяло Peace

# 92
  • Пловдив
Да се отчета
Сутринта закусих малко шунка.
На обед половин консерва Русенско варено.
И сега вечерях яхнийката с малко трушийка и няколко резанчета шунка.
Пих многоооо вода.Ходих да пшкам през 30 ми чак урината ми беше бяла все едено е вода Embarassed
Първите дни са ми най трудни и имам някакво страно усештане все едно усештам процесите които се извършват в тялото ми.

# 93
Да дам и аз вечерния отчет Party
Сутринта кафе
На обяд пилешко вретено, пълнено с гъбки и домати
Следобяд диетичен шоколад Embarassed Embarassed Embarassed
През целия ден вода - 2 литра /нищо работа, но повече не можах/ Embarassed
Май няма да вечерям, нещо ми е тежко от шоколада Whistling

# 94
Добър вечер и от мен Simple Smile
Щом ще даваме отчети..ето го и моя
Сутринта закусих малко диетични бисквити, на обед едно пилешко филенце WinkСледобед-пак бисквити и пак кафе.Сега мисля да вечерям салата със яхнийка от свинско месо.Ами това е засега.Лека вечер  bouquet

# 95
Белла, бисквитите колкото и да са диетични имат мноооогооо въглехидрати Sick По-добре яж шоколадче, то има от 2 до 4 гр зависи на коя фирма е Flutter

# 96
  • Добрич
Здравейте,момичета Hug
Не съм се включвала,но нямах време.Продължавам с диетата,свалила съм 1кг и нещо,а съм на диетата от 13/понеделник/,сега нещо сшря да се движи тоя кантар.
Иначе гледам да не прегрешавам и не го правя,е само кафето ми е голям проблем,че немога да го пия горчиво,ще взема подсладител.Започнах да пия малко повече вода,лека-полека ще я увеличавам.Ама 1кило за пет дена не е ли малко newsm78?
Радвам се искренно на всички постигнали резултати,успех на всички   bouquet
До после Peace
пс.Млечна салата,неможе,нали,защото снощи хапнах малкоSad

# 97
Здравейте момичета Simple Smile
Идвам и аз да се отчета как вървят килограмите след изминалата седмица  Wink
 goodscale goodscale goodscale -1 кг още newsm44 Вече при мен започват по-бавно да падат,като бях тръгнала от многото лесно ставаше,не че сега са малко,ама в сравнение с старта,от който започнах Animal Pig
SISOLITA 1 кг не е малко,даже така е по-добре да се свалят килограмите,а и ти нямаш кой знай колко много за сваляне,така че ще става по-бавно при теб,ноо сега да не се отчаеш,продължавай,той резултата няма да закъснее,щото иначе - bash
Аз за днес се 4удя вс още какво да хапвам,но сигурно  newsm57 ще да е.Болна съм и не ми се яде и много,а се тъпча с Ferveks и разни други гнусотии cry

milenna21  с теб какво става?Къде се губиш през почивните дни? #Puppy dog
Я идвай да се отчиташ бързо smile3512

Лек неделен ден на слабеещите smile3525

# 98
Здравейте, тук съм аз, наблюдавам ви Twisted Evil, но нямам време да пиша, че много работа #Crazy
Няма с какво да се хваля в процес на дълго задържане съм Cry Няма начин обаче, останали са ми някакви 6 кг и на фона на 14-те коит имах да свалям са много малко и става бавно вече, както казва Реола Crazy
Лек и воден ден без прегрешения  bouquet

# 99
Привет и от мен, момичета Hug
Ами аз какво да ви кажа-вчера бяхме на прасе и си хапнах няколко пържолки+зеле, а вечерта пържени яйца и шопска салата без сирене.Пия си витаминчетата....обаче малко прегреших-хапнах си две-три хапки баклавичка Embarassed Embarassed EmbarassedмМного гузно ми стана.Вече пети ден съм на тази диета и да ви кажа не съм смъкнала нито грам-вчера се теглих, пак съм си 62кг.Защо така..почвам вече да се отчайвам Cry
Reola, бързо оздравяване  bouquet

# 100

ВНИМАНИЕ! Ако само един ден изядете едно малко парче хляб, чаша мляко или каквато и да е дреболия от забранените, която съдържа въглехидрат ще стопирате топенето на мазнините. Тогава независимо от вашето желание ще се наложи да започнете диетата отначало.

може би заради това........ако си имала прегрешения всеки път като направиш такова все едно почваш то начало, трябва повече воля Peace

# 101
Ми то само това  ми беше прегрешението, откакто съм започнала диетата.Иначе съм много строга към себе си PeaceЕй сега се теглих, но този път кантара показа 63 ooooh!Ужассс!!що така Tired

# 102
Това мерене сега не се брои, само сутрин при ставане е истинско Naughty После ядеш, пиеш вода....не важи това мерене

# 103
Оххх, добре, успокои ме  bouquetАз иначе днес съм на луканка и на една краставичка.Още не съм мислила какво да е за довечера.Сега отивам да пия вода, че се сетих че днес съм пила много малко.А дали евентуално ще има резултати при мен другата седмица, защото на някои момичета четох че при тях промяната е настъпила след първата седмица newsm78

# 104
При всеки е различно, аз първите 6 кг ги свалих много бързо, после като се почна едно задържане.......после още 1 кг и сега вече незнам колко време задържам, но не съм се отчаяла Peace

Общи условия

Активация на акаунт