Диетата на Рене Зелуегър - 1 част

• 26 669
  • 274
  •   1
Отговори
# 105
Добър вечер от мен Peace Идвам и аз  Blush Впишете ме Simple Smile

# 106
Добре дошла при нас msbilt   bouquet
Кажи нещо повече за килограмите които имаш да сваляш Whistling

# 107
# 108
msblit ние с теб имаме горе-долу еднакви килограми за сваляне - ще си правим компания до финала Party
Така, сега да дам отчета за днес
закуска  - кафе
обяд - свинско със кисело зеле
веречя - пържен дроб с лук и чушки, малко кисели краставички
Малко се поизложих с водата, около литър Embarassed

# 109
  • Пловдив
msbilt Добре дошла Hug
И аз да се отчета
закуска- кафе
обяд- 3 яица и лютеница
вечеря- свинско с кисело зале

# 110
Здравейте момичета,как сте днес?
Аз да се отчета,че още държа фронта въпреки,че уикенда ми беше доста тежък.Да кажа с какво ме дразника всички..неумишлено разбира се,че незнаят.........та свеки беше направила любимия ми лучник и доста се зачуди,защо не го опитах...,а на мен ми идваше да изям цялата тава.Родителите ми................понеже пратих малката при родителите ми през уикенда и те винаги ми пращат ядене за цяла седмица,защото мислят за мен Wink,да имам повече време за малката и мъжо,та тате беше ми направил пилешка супа........отпада от менюто,защото е с фиде,пълнени чушки отпадат,защото са с ориз,плодове и сладкиши и направо не се издържа момичета.
Иначе аз през уикенда си хапвах,кюфтенца,яйця,направих си супа топчета без ориз и фиде,зактроена само с яйца и стана много вкусна.Ще си готвя тези дни и аз кисело зеле със някакво месо,но порделено ми писва да ям месо и салати само,тъй като съм фен на мляко,сирена и въобще на млечни продукти.
Искам само да питам,проблем ли е,че хапнах една туршийка,но се оказа,че са слагали захар като са я приготвяли и малко се притеснявам?Отпадат и кис.краставички,защото и в тях има захар при приготвянето им.
Изядох 2 и половина шоколада от диетичните за 2 дни Embarassed....................много ли е?Не мога без сладко,а в предвид домашните дразнители само това ми е спасението.
Иначе изпивам по най-малко 2литра вода.Чайче пия и си взех и ябълков оцет,сутрин на гладно по 1л.
Кажете ми сега как трябва да се храня размерно след диетата....ако устискам до края.
Разбрах сега как се съчетават храни без въглехидрати.Дайте линк за разделно хранене,за да видя дали ще се справя в бъдеще,да запазя килограмите.
Също така не споделих,че съм свалила за 4 дни 1 кг.,но искам да сваля още поне 6.Сега тежа 68кг.,а искам да стана поне 62.....................както си бях и преди. Rolling Eyes
В офиса определно ми е доста лесно,че нямам дразнители и се радвам,че дойде понеделник. Hug

# 111
И на мен най-много ще ми липсват млечните продукти, и да си призная-сутрин без да си сложа малко мляко в кафенцето не мога Blush, защото аз по принип не го пия със захар...за сметка на това пък обожавам шоколада във всичките му разновидности и ще се наложи да го търся този диетичния (дали ще намеря такъв в Hалите?). Официално започнах закуската си с половин грейпфрут и кафе с малко мляко. На обяд съм на пиле но не знам с каква гарнитура още,защото го правих с ориз, но...не трябва Rolling Eyes не мога да си представя обаче как ще отслабна ако ям свинско със зеле, това за мен е много тежка храна и въобще червеното месо не ме влече чак толкова, сигурно ще карам на пилешко и риба тон.

# 112
Anni, добре си се справила Peace За шоколада не се притеснявай, и аз ям доста сладко Embarassed
ето нещо за разделното хранене http://www.bb-team.org/nutrition/000619.php, аз още не мога да го проумея Embarassed много ми се струва сложно.
И аз искам да стана 60-62 кг, но за сега съм 67кг Tired
msblit, може да се отслабне със свинско със зеле, нищо че изглежда тежка храна, но няма въглехидрати Peace
В Халите има щанд на ф-ма Милмекс, която прави диетични шоколади

# 113
  • Пловдив
Момичета аз не се тегля докато не видя някакъв осезаем резултат-и да ви кажа днес си сложих якето от миналата година което ми беше отесняло малко-и вече не го чувствам така тясно9съвсем удобно мие) Mr. Green
И нещо друго щях да споделям но го забравих-дано да се сетя по късно Blush

# 114
  • Пловдив
Сетих се  LaughingСвалих си от нета Пилатес и почнах да правя упражненията.От 30 мин програма вчера издържах само половината но пак е нещо де.Мисля всеки ден да я правя.

# 115
Anni, добре си се справила Peace За шоколада не се притеснявай, и аз ям доста сладко Embarassed
ето нещо за разделното хранене http://www.bb-team.org/nutrition/000619.php, аз още не мога да го проумея Embarassed много ми се струва сложно.
И аз искам да стана 60-62 кг, но за сега съм 67кг Tired
и аз не мога да го проумея все още разделното хранене,но ще се справим.
Значи и двете сме горе-долу на едни килограми и се борим за едно и също. Peace

# 116
исках да питам дали може да си хапвам туршия,ако в нея има малко захар? :oops:Sorry за тъпия въпрос Embarassed

# 117
И аз снощи ядох трушия Embarassed, но днес ми е официално 1-ви ден! Blush

# 118
момичета присъединявам се и аз към вас, ако ме искате Rolling Eyes
останаха ми 3-4 кила и нещо няма мърдане, та трябва сериозно да се заема.
само искам да ви питам какви колбаси ядете, защото прочетох че трябва да са без соя?
целувки

# 119
Браво,радвам се,че има още желаещи за тази диета.Добре дошли момичета:hug:.Колкото сме повече,толкова по-голям стимул имам. Wink

Общи условия

Активация на акаунт