Диетата на Рене Зелуегър - 1 част

• 26 701
  • 274
  •   1
Отговори
# 195
Добре дошли на камелия и Герчо.Аз бях изключително скептично настроена,но сега след 9 дни мога да изпищя от кеф.......въпреки,че съгреших веднъж неумишлено.Продължавам и искам да ви кажа,че така свикнах,че нищо не може да ме подразни.Успех и на вас Peace

сега ще си почина малко и ще похапна малко от нещата,които бяха забранени до сега Stuck Out Tongue Winking Eye
Reola ти бой искаш ли Laughing,я изчезвай smile3513 и не дразни контингента,за да не се  върнеш в понеделник и темата изместена 10 страници назад,защото всички не могли да устоят на изкушенията Mr. Green

# 196
AAAA Anni да не чувам такива работи,темата няма да изостава    smile3512 а и нема се караш,щото имате да ме настигате.Като стигнете до 24-тия ден,вие ще похапвате,а аз ще зяпам тогава smile3503 Само да не се завърна като  Animal Pig и тогава да ми се хилите  smile3532

# 197
Само да не се завърна като  Animal Pig и тогава да ми се хилите  smile3532
хич да не чувам такива работи Naughty,манекенки ще станем и ще си останем Hug

# 198
  • София
А поради каква причина не може да се ядат млечни продукти?

# 199
А поради каква причина не може да се ядат млечни продукти?
съдържат въглехидрати Wink

# 200
  • София
Да, но количеството е минимално - на 100 гр. извара - 2г. въглехидрати.
За сравнение - Домат за 100гр. - 3 г., зеле - 4г., моркови - 8г., грепфрут - 5г.
Извадих тези данни от таблицата на Спайдер спорт.
Та затова ми е интересно. Има ли някаква разлика във въглехидратите на зеленчука напр. и на млечните произведения?
Извинете за тъпия въпрос. Embarassed

# 201
Gercho, някой хора задържат кг,когато по време на режим/диета/ присъстват и млечните храни.Предполагам,че затова са изключени като цяло.Но ти ако искаш може да пробваш да похапваш и от тях .Наистина въглехидратите им не са чак толкова много.Просто трябва да видиш как ще влият при теб,дали ше задържаш кг или ще сваляш.Ако искаш също така може постепенно да ги изключиш от менюто си.Без тях ще стопяваш по-бързо кг,а и може би затова са премахнати за по-бързо сваляне на кг и за бърз резултат. Peace

# 202
Gercho, незнам защо точно не може млечни, така пише в диетата и аз го спазвах Peace Може би вида на въглехидратите, както казваш е различен, знам ли newsm78

# 203
Gercho, незнам защо точно не може млечни, така пише в диетата и аз го спазвах Peace Може би вида на въглехидратите, както казваш е различен, знам ли newsm78
и на мен така ми обясниха нещата,а доколкото е вярно незнам. Tired

# 204
Шом са казали да не ядем - няма Hug Защо пък трябва да се чудим защо това, защо онова след като действа по тази схема Crazy

# 205
Момичета, да ви се похваля, купих си въже за скачане и ще почвам да подскачам, изгаряла много калории  animal085

# 206
Момичета, да ви се похваля, купих си въже за скачане и ще почвам да подскачам, изгаряла много калории  animal085
Браво Hug
Момичета пожелавам ви приятен диетичен уикенд,да устискаме фронта,че при мен както се очертава ще е доста тежко.Отиваме на гости на родителите ми и ще падне яко папкане,като се има в предвид,че баща ми е готвач,ноооооооооооооо аз ще издържа! Grinning

# 207
  • Пловдив
Момичета грах мога ли да ям? newsm78

# 208
боже колко сте писали,искам ви се оплачааа   newsm45

да ви кажа,и аз съм бясна обядвах пържени яйца и си одрязах малко луканка(не ми е любима,но много ми се дояде),след като си свърших обяда от любопитство да видя от каквое произведена,освем свинското,подправки и стабилизатори(като на всички) пишеше и захар  newsm61 smile3511-просто съм се отчаяла  Weary
не знам това до колко ще повлия е,но съм ядосана на себе си,че не погледнах по-рано....

ще взема пример от milenna21 за въженцето ще си подскачаме двете   animal085  hahaha

# 209
VIBORA_, спокойно, луканката е от позволените храни.....то и в лютеницата има захар Crazy И в туршиите, гладни ли да седим Crossing Arms Спокойно, нищо не е станало Hug
_MEGI_, грах не може, царевица, зрял боб също не може

Общи условия

Активация на акаунт