Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 1 052 837
  • 11 993
  •   1
Отговори
# 150
Страхотни, страхотни животинки! Напълнихте ми душата. Heart
Лъчезар като юноша бледен

Бела

Дара

# 151
  • София
Лиси ни опитоми преди година и половина, сега и синът й броди в двора, но не спира за снимки

# 152
Няма как да не покажа любимците на село. Все пак са част от семейството. Simple Smile
Джак и Томи:

Много са мили и контактни. И както се вижда са първи приятели.

# 153
Много сладко са се гушнали.

# 154
Тази тема не трябва да се казва "Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума", а " Най-хубавата тема във форума от дълго време насам". Simple Smile
Хареса ми идеята да отпадне конкурса и вместо това всеки да показва домашните си любимци, независимо какви са.

# 155
  • София

За много години!
Чудесна тема за красиви животини, благодаря,  и показвам нашето куче - Чехословашки вълк, това е Дакота, която се е заровила в есенните листа. Много си я обичам, не е гальовна, не обича много да я мачкат, а аз обичам, но не ми дава, или само за малко и си отива. Обича да краде храна, всичко което и попадне пред погледа се открадва, независимо дали е хляб, бисквитка или краставица, всеядна животина, затова хладилника се заключва с едни специални дръжки, отваря си го гадината. Тази красота си роди 5 вълчета, дадохме  ги на сигурни хора, а едно задължително се дава в развъдника. Не съм очаквала, че раждането ще е толкова скъпо, ама като пиша скъпо значи скъпо, роди секцио, иначе щеше да умре заедно с вълчетата, но това вече е минало, всичко е наред.
Имам си и коте, ама се гледа в друг апартамент, че Дакота ще го изяде живо, много сладко и непослушно коте, улична порода,  но си е моето коте,  изключително  палаво, игриво, а си е вече котка на 1 година и половина. Кастрирана е. Гледаме си се и се гоним от време на време като не слуша, карам й се, че ми се качва по главата.

# 156
  • sofiq
Няма как да не покажа любимците на село. Все пак са част от семейството. Simple Smile
Джак и Томи:

Много са мили и контактни. И както се вижда са първи приятели.

Страшни сладури !
Аз от години мечтая за куче,но се притеснявам как ще се разбират с котарака ми.

# 157
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Не вярвах, че има чистокръвен Чехословашки вълчак у нас!
Дакота е повече от прелестна! Но това е сериозно куче, със сериозен характер! Да е жива и здрава! Напълни ми погледа! Heart Eyes Heart Heart Eyes

# 158
Дакота е като мерцедеса на кучета.
Изключително човече.

# 159

Моето не е хубаво, но пък е дебело…

# 160
Аз тамън почнах да правя списък Grinning

Ама както решите.

Ето и снимка на моето куче Ити. Почина преди 6-7 години. Много ми липсва. Забравих, че всеки път като му видя снимката и плача.
Скрит текст:

# 161
  • София
Не вярвах, че има чистокръвен Чехословашки вълчак у нас!
Дакота е повече от прелестна! Но това е сериозно куче, със сериозен характер! Да е жива и здрава! Напълни ми погледа! Heart Eyes Heart Heart Eyes
Има и това е чистокръвна порода, взета е от много сериозен развъдник само за Чехословашки вълк. Сериозно куче с характер, но се поддава на обучение на команди, много е възпитано, не лае излишно, примерно, ако някой звъни на звънеца на външната врата, не го лае, но го гледа изкъсо, не хапе, и най-вече тази порода няма миризма, даже и след дъжд, но специално Дакота е силно бойно куче, бие се с всички женски из градинките, не понася женско куче, за сметка на мъжките, там се мазни и се търкаля по земята. Заплодих ме я от един красавец, също чешки вълчак, той е много едър и изключително красив и съответно се родиха много красиви вълчета, грабнаха ги веднага.

# 162
Великолепна е Дакота, очите ми останаха в нея! 😍❤️

# 163
  • Бургас
Какви хубави животинки...
И лисиче ❤️❤️❤️
Ето го моят Харко,пъха си играчките под шкафа:

Тук е в цялото си великолепие:

# 164
Елоранедей тъжи. Моята пикла-булонка почина на 17 години, преди доста време, до скоро хич не исках куче. Но ето, че Съдбата реши нещо друго и ни прати Найдена. Улична, но с много любов спечели сърцата ни. Утре зад ъгъла, може да бъдеш изненадана😉След всяко лошо нещо и остра болка, идва най-малко очакваното лечебно лЮкарство под формата на топчица - косми. 🤗Надявам се да е емотикон за прегръдка. Гуш.

Общи условия

Активация на акаунт