Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 975 073
  • 11 221
  •   1
Отговори
# 2 820
Като я гледам, даже е намислила и още нещо😂
Точно същото си помислих и аз.

# 2 821
  • Под сянката на разлистените кактуси
Нали? Изглежда като че ли крои някакъв пъклен план

# 2 822
А за какво ти трябваше да я переш? По спомени за последен път съм прала котка преди повече от 20 години (по-точно преди 23), когато прибрах Лъки като пребито бебе от улицата и имаше повече бълхи, отколкото козина.

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 19:38 от Недоволна

# 2 823
Бианка си падна на късмета... Чувства се абсолютна господарка тук. В другата къща никога не се е катерила по шкафовете в кухнята, а тук - своеволия!

# 2 824
Нашият ни се е качил на главите вече...

...но ние сме напълно обезоръжени от този поглед. Simple Smile

# 2 825
Абсолютно съм сигурна, че всичките ни любимци са ни се качили на главите! Grinning Бианка, пак тук, спи нощно време между възглавниците ни или до тях, а в другия апартамент въобще не спеше в спалнята при нас. Сега като дойдат бебетата около Коледа, да видим как ще ги приеме и кой къде ще спи...

# 2 826
А аз си имам пришълец. Един сладък и гласовит сивушко с уникални зелени очи, бил е домашен, защото е кастриран без марка на ушето. Дойде мръсен, прегладнял, ребрата му се броят. Фуего от своя страна е изключително толерантен към него.
Засега го храня навън, а той милият иска да влезе вътре. Та, по темата с къпането, неговото е просто неизбежно. Не се бои от вода, дава да го гушкам и да го нося, много гален и привързан. Цяла нощ обикаля по прозорците на къщата и зад стъклата светят само чифт очи. По този повод е с партизанско име Таласъмчо Simple Smile
Тия дни ще го снимам преди-мокър-чист и сух.
Казват, че котка дойде ли при теб, на хубаво е и не бива да я гониш... Heart

# 2 827
На Найдето с любов да си чешка зъбите, че нищо неогризано не остана около нея 😂 (вретено от сушена говежда кожа със сушено патешко нещо си-не го запомних цялото)

В петъка ако оцелея след банята, може и да пусна снимка. Де на коте, де аз на решетка 😂😂😂

# 2 828
  • Под сянката на разлистените кактуси
А за какво ти трябваше да я переш? По спомени за последен път съм прала котка преди повече от 20 години (по-точно преди 23), когато прибрах Лъки като пребито бебе от улицата и имаше повече бълхи, отколкото козина.

Има алергии и атопичен дерматит, на снимката с хавлията се вижда над очето й раничка. Трябва да я къпя със специален шампоан, отделно кремове, лосиони и на 4 месеца на доктор за стероидни инжекции. Изобщо, има повече козметика от мен и за нейната кожа полагам повече грижи, отколкото за моята Flushed Ама какво да првя, херцогиня с нежна кожа...

# 2 829
Когато искаш да влезнеш в тигана при надениците, но майка ти ти се скара и ти се направиш на ударена с мокър парцал… 😂

# 2 830
  • Крайбрежен район
Прави се на приятно разсеяна, с надеждата и майка и да се разсее за да докопа надениците. JoyJoyJoy

# 2 831
Горска фея, даже хич не те вижда😂
Пред очите й има само наденички😻

# 2 832
Как се прави на разсеяна и гледа нагоре, но за нищо на света не поглежда към зеленчуците. Joy Много е сладка! Heart Eyes

# 2 833
Как се прави на разсеяна и гледа нагоре, но за нищо на света не поглежда към зеленчуците. Joy Много е сладка! Heart Eyes
Оооо, скоро имаше един казус.. с едни надупчени като от вампирски зъби чери домати .. кой ли ги е наял 🤔😂

# 2 834
Оооо, скоро имаше един казус.. с едни надупчени като от вампирски зъби чери домати .. кой ли ги е наял 🤔😂
Ами тя затова сега не ги поглежда дори. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт