Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 974 828
  • 11 221
  •   2
Отговори
# 2 835
  • Бургас
Как може да падат даже подозрения върху това невинно котенце?
Никакви домати и наденички не е виждало,гледа си в някаква точка на Вселената,без дори да забелязва такива тривиални неща като наденица,чери домат...

# 2 836
  • Козлодуй
Застудя и пак се обичаме Simple Smile Бяха скарани ама като застудее много е хубаво да имаш брат да те топли Simple Smile Вчера ги заварих така:

# 2 837
  • София
Господаря на къщата. 5 килограмовото страшилище, което обича да почива във възможно най-малките кашончета. Grinning

# 2 838
Как може да падат даже подозрения върху това невинно котенце?
Никакви домати и наденички не е виждало,гледа си в някаква точка на Вселената,без дори да забелязва такива тривиални неща като наденица,чери домат...
Аха, само тя си знае колко е невинна 😁 Страшна калпазанка ама много я обичаме..

# 2 839
Малко да разводня котешката идилия , с една рожденичка 😍🥳🎂

# 2 840
Да е жива, здрава и щастлива рожденичката. И още дълги години да тичате заедно на разходки.

# 2 841
  • София
Прекрасна е рожденничката! 🐶
Здрава да е и много хубави емоции да си причините взаимно!

# 2 842
Бианка ме гледа подозрително: "Само да си ми пипнала кашона!" 😈 Не мога да го разпечатам. 😆 Превзела го е и не мърда от там, спи на него от вчера. Сигурно докато съм била на работа е бил достъпен, но откакто се прибрах, гнезди там. Онзи ден без да искам я затворих в сушилнята! Затварям ѝ вратичката, че се отваря и обръща, та пречи и чувам от някъде едно измъчено глухо мяу-мяу, и по звука, та я открих. Много се смях! Satisfied

# 2 843
Скоро не съм ви показвала моя дзвер Grinning

# 2 844
Азалия, гледам добре си заредила от намалението. Голяма мъка, да не можеш да отвориш кашон пълен с ценни неща!

# 2 845
Ако щеш ми вярвай, още си е на същото място и още не е отворен! Smiley Нищо жизненоважно, просто бекъпи...
Скрит текст:

# 2 846
Кардю
и Сина

# 2 847
Нашият поспалан. Blue Heart

# 2 848
Ако щеш ми вярвай, още си е на същото място и още не е отворен! Smiley Нищо жизненоважно, просто бекъпи...
Скрит текст:

Маца за момент е напуснала бойният пост, но за всеки случай е наоколо

# 2 849
Не, това снимах точно като написах, че не е отворен кашона и си е на същото място. А тя се е запътила към новата си тоалетна, която пристигна днес в кашон, в който и аз щях да се побера. Дълбока е много, уж се води закрита. Мъж ми се шашна като я видя колко е голяма! Мислех, че ще ѝ се почуди малко, защото предишната ѝ е от години и е плитък леген с подвижен борд, уж против камъчета, но в тази баня плочките са черни на пода, и всяко изхвърлено камъче си личи, но тя я възприе веднага и веднага я сефтоса с едно голямо @...💩
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт