Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 974 961
  • 11 221
  •   1
Отговори
# 3 225
  • Под сянката на разлистените кактуси
Херцогиня Луна: Елхата, елхата! Ура, ура! Светлини, гирлянди, топки! За игра и за дъвкане! Идвам да помагам!

# 3 226
Е, в скоро време ще има припаднала елха 🤣, нещо обичайно за това време на годината.

# 3 227
Таласъм ЕООД 😂

# 3 228
Нямам си трета котка да ме завие хубаво и отляво Confused

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 23:49 от noragami

# 3 229
Прилича на толумбичка, мърка като трактор и пърди като дявол Joy

# 3 230
Аз до сега котка да пръцка не съм чула. 😆

# 3 231
Не се чува, там е лошото! Току някой скочи, изтърси го от скута си и бяга да се спасява от облака Joy

# 3 232
Не съм чувала звука, но съм усещала аромата. Знам за какво говори Ева Grinning
Блеки много пръцкаше като малък. Ама се правеше, че не е той и все едно се мъчи да разбере от къде идва аромата Joy

# 3 233
Това миризливото не е ли от проблемна храна? Не ми се е случвало.

# 3 234
От храна казаха и ветеринарите.
Уши пръцкаше като го взехме, не се чуваше, но се усещаше миризмата. След време спря и досега не се е случвало.
Същото както го описвате и вие, търси откъде се носи зловонната миризма и изобщо не обвинява себе си.Joy
Неприятно беше, признавам си.

# 3 235
Блеки, откакто е апартаментен, проблемна храна не е ял. Все хубава му купувам, тъй че не вярвам винаги да е от храна. Това беше първите два месеца, когато го прибрах. Преди това навън е ял, каквото майка му му улови. А тя не му е давала гранули или пакетчета Grinning

# 3 236
  Оо, пръцкат и още как. Особено като са по-малки. Моето обича да спи точно пред лицето ми... Не се чува нищо, но съвсем ясно се усеща 
 Simple Smile

# 3 237
Това казвам и аз, нашият също е живял на улицата, майка не е имал като е бил намерен, кой знае какво е ял.

# 3 238
Моят си имаше майка. Не че това гарантира произхода на храната Grinning Той е селски, а у наше село, котките ядат каквото си уловят- мишки, птички и т.н. И защо само два месеца пръцкаше. Не съм променяла начина, по който го храня, нито храната. Само махнахме сухата, по негово желание, и то на много по-късен етап, месеци след като спря да пръцка. Няма сила, която да ме убеди, че в началото съм го хранела грешно и след два месеца, със същата храна вече не е проблемна храната. И на мен ветеринаря ми обясняваше, че било от храната, която му давам. И веднага ми препоръчваха Роял канин и други пълни със зърно. Според мен като са малки си пръцкат.

# 3 239
Вчера ми повериха за няколко часа една " кокона" ❤
Милата, така трепери, когато я изоставиха.После, когато се появиха нови непознати, търсеше закрила в мен.
По-лека от котарака ми и толкова доверчива. Не съм гледала куче и се впечатлих:)

Общи условия

Активация на акаунт