Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 975 036
  • 11 221
  •   1
Отговори
# 3 240
И аз моята никога не съм я чувала и усещала, а вече я имаме от година и половина.. 😁 Но яде само паучове.. и евентуално ако свършат, давам малко гранули (които не са и много присърце).. лакомства и ако съм готвила нещо с пиле яде кокалите.. Аааа, и да не забравяме, че татко и почти всяка вечер и дава и луканка хаха

# 3 241
   Като кукла е коконата. Че и блондинка Simple Smile

# 3 242
  • София
Моите и тримата като малки пръцкаха много. Момчетата бяха гледани в дом. обстановка. Оникс и до момента омирисва пейзажа понякога. Девойката е миризлива. Напоследък май не.

# 3 243
Като са малки са им чувствителни стомахчетата, и дори качествената храна може да не им понася, докато не навикнат или израстнат. И на мен Ади ми беше колкото си искате пръдлив, мина му за мое щастие

# 3 244
Котката е на 10 години и никога не е пръцкала, нито е миришело на пръцкано от нея. Виж, кучето... 😆 Особено като сме в колата става страшнооо!

# 3 245
Имах котарак, който пръцкаше избирателно. Направи беля, накараш му се, хвърлиш топка чорапи по него, седнеш да вечеряш, дойде, седне до теб и - БАМ!
По терлички, жестоко отмъщение.

# 3 246
Ние имахме на балкона една улична котка, много пръдлива. Даже я бях кръстила Маца пръц.

# 3 247
  • Под сянката на разлистените кактуси
Е моите тази година просто побесняха с коледните декорации! Сега се надявам като пусна прахосмукачката да се поразчисти откъм котки около елхата Joy

Херцогинята пердашеше тази топка, като ме видя, че я снимам, се разсея

Най-удобното място да полегнеш в момента

# 3 248
Дано красивите украшения да са нечупливи, защото елхата сигурно ще припадне няколко пъти преди Коледа 😀.

# 3 249
Туната, оправи ми вечерта. Искрено се смях на снимките, най-вече как удобно е полегнала върху украсата. Мисля, че по този начин търсят внимание - като ти се пречкат, така че да няма как да не ги забележиш.

# 3 250
Писнало му е на "човека" от фотосесии, погледът е красноречив. 🤣

# 3 251
Когато вашите те използват да им правиш прогнозите за мачовете.😁

# 3 252
  • София
Две кравайчета от мен Simple Smile

# 3 253
Танута, прекрасна елха! Очаквам снимки с жива декорация Simple Smile

# 3 254
Tunata, очаквам елха с котешки звезден връх, за да е истинска елха 😁

Общи условия