Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 977 228
  • 11 245
  •   1
Отговори
# 5 475
Нашия от стрес не можеше да пишка. Висше цял ден в тоалетната милия, и нищо. Беше в клиниката няколко дни и на косъм отърва ножа. Пи доста лекарства. Оставихме му цистона, който получава сутрин със супичка.

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 15:43 от cardhu

# 5 476
Няма стрес при нас, чувства се чудесно и всичко друго е нормално. Никаква промяна в поведението няма. Яде, ходи до тоалетна, играе, спи си на любимите места.
Но това с кръвта е много хритеснително.
Довечера сме на преглед.
Храня го и с качествени гранули и пастети, но вероятно ще трябва да сменим със специална храна.

# 5 477
Essentiall, дано всичко е наред. Веднъж видях по паркета и по козината на Див петно от кръв, но никаква рана не открих. Той беше в кондиция и повече не се повтори.
В къщи драскалката се използва активно, но и подлакътника на дивана, чат пат и кухненските шкафове. Когато си проси внимание, стената с тапет, като ме гледа в очите и чака да реагирам.

# 5 478
Нослето му е в 2 цвята 😆

И очна линия опушен грим има. Laughing
Как се казва тази прелест, Мадисон?

Дивчо е виртуално намачкан веднага! Heart

# 5 479
Ден на котката и отминал рожден ден на Лизка  - вече 7 години ни радва. Две снимки на които батко ѝ я мачка и гушка с любов. Heart малко рязани, че да не я излага. Wink

# 5 480
  • Под сянката на разлистените кактуси
Уф, умирам от завист...Поне лапите да си беше изчистила, след като копа в двора...

# 5 481
Ох, котка да си! 😅

# 5 482
Тази вечер се прибирам и вадя покупките от багажника. Гледам, че до мен, малко назад е спряла една кола и стои, не мога да разбера защо. Като погледнах - двамата улични приятели стоят насред платното до мене и чакат. Добре, че човекът беше разбрал положението и не мина през тях. Само се засмя и каза: гладни котки.

# 5 483

Представям ви Шани (Шанел), името го измисли дъщеря ми.
По неволя съм гледач на бебе коте. А съм с тежка алергия към котки. Но сърце не ми даде да го оставя да умре, едва устиска душицата да отвори клиниката. И така вечер е у нас на терасата ( затворена), а денем в клиника на системи. Вече три дни е добре, в къщи, само капки в очето слагаме и едно хапченце пие. Оказа се много мило, игриво, гушливо и с хигиенни навици, а е само на месец и половина. Сърцето ми се къса, че трябва да се върне на улицата при майка си, но аз не мога да го задържа. А то се държи като домашно коте, няма да изкара и месец навън. Търся отговорни и сериозни осиновители. Янтре, сигурна ли си за рошавото коте? Ако го гушнете това мъниче, ще се влюбите в него.

# 5 484
Моето малко момче котьо- Лъв 🤣 днес става на 4г.
за висички котешки мами виртуална почерпка

Скрит текст:

# 5 485
Пуфкав синеочко😻.
Хортензия, дано да успеете да му намерите дом на това мъниче.

# 5 486
Много е красив този рожденник и определено си знае цената! Heart Eyes
Да е все така красив и пухкав още много, много години!

# 5 487
  • София
Прекрасен мъркотко, Pinko! 😻
Още много години мъркотене и гушкотене!

# 5 488
Честит Шон! Да се радвате взаимно на компанията си още дъъъълги години! Heart Eyes

# 5 489
Честит рожден ден на Шон Бонбон. Да е все така пуФкав, да е много игрив, а вие много да го слушате и да му угаждате Joy

Общи условия

Активация на акаунт