Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 1 058 264
  • 12 051
  •   6
Отговори
# 405
Нашият Кардю е на 15 години. Най-добричък и кротък в цялата къща. Може по цял ден да се вре да го гушкат и мачкат.

# 406
Скоти ви благодари за коментарите с едно селфи. Още се учи да си прави хубави селфита.

# 407
  • под тепетата
Хъски ли е Кардю?

# 408
Скоти е прелестен 😍😍😍
Уникално сладурче 🥰

# 409
Да помоля за още снимки на френчита Heart (имам ултиматум ако влезе куче вкъщи да живее, мъжът ми се изнася Cry) Rage

# 410

Кардюхата е хъски, ама не съвсем.
Joy Някоя баба е кривнала. Очите му са различни. Но вече са като забулени, вижда много слабо - според ветеринарката, ние не сме усетили. Явно другите сензори работят.

# 411
  • под тепетата
Хъскитата ще си останат моята първа любов Sparkling Heart Кардюхата е страхотен!

# 412
Умореният Лъчезар спи

И Дара е кръстоска с хъски. Едното ѝ око е синьо, другото - кафяво. Тук е навигатор.

# 413
  • Русе

Преди 7 месеца го взехме за дворно куче 😀😀😀😀 явно двор е по- широко понятие, съвсем ясно ни беше разяснено.

# 414
Една глезана и от мен

# 415
Да помоля за още снимки на френчита Heart (имам ултиматум ако влезе куче вкъщи да живее, мъжът ми се изнася Cry) Rage

Че какво ще му пречи толкова?
Той и ММ беше абсолютен темерут в това отношение. Едва сме го склонили. Даже първата година, понеже е по-трудна, само дето не стигнахме до развод заради кучето. Но пък за котка е непреклонен...

Едни приятели имат френчи. Много мекичко същество.

Тук ни е на гости.

# 416
Съседа е бил на същото мнение, но след като жена му взема шнауцера, само той го разхожда и дори го взема на риба със себе си (сакрално място, до което имат достъп само просветените мъже). Наскоро се разведоха и познайте при кой остана кучето?
Моят мъж също е израстнал в семейство, в което са го учили, че животните носят болести и изискват грижи, за които ние нямаме време. Радвам се, че му промених този мироглед.

# 417
Малко горско куче 😊 Хапва боровинки от храстчетата и надушва манатарки 😁

# 418
  • София
Извинявам се, че влизам в темата ви, а нямам домашен любимец. В офиса си гледаме кученце вече 10 години, но вкъщи нямам животинка Confused
Всички животни, които видях са уникални и прекрасни!
янтра, разкошен е Въглен, разкошен, просто не се сдържах!

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 22:36 от buni

# 419
Кардю ме грабна. Много красив, много!

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 14:42 от Сирос

Общи условия

Активация на акаунт