Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 976 963
  • 11 241
  •   3
Отговори
# 525
  • гр.София
Откак Янтра пусна темата, съм влюбена в нея( в темата-))
Поради липса на домашен любимец се включвам с тази улична красавица ( внушила съм си,че е женска),която храня до работата си, пети месец не дава да я погаля.  Но,отбрана котешка храна -  и всеки ден около 9 часа се е строила и чака.  Мърлява е като прасенце.
А това са балконските любимци на майка ми. Изключително чисти и деликатни животни, за разлика от гълъбите.

# 526

А това е Норт, котето на приятелката ми, която не е потребител на бгмама. Но пък котето й е абсолютен сладур и заслужава да бъде показан. Нали?

# 527
Това не са гълъби, а гугутки Laughing

# 528
Това не са гълъби, а гугутки Laughing
Ами... тя знае, че не са гълъби 🙄

А това са балконските любимци на майка ми. Изключително чисти и деликатни животни, за разлика от гълъбите.

# 529
Права си.
Чела съм 5 за 4 Satisfied

# 530
Не мога да не покажа тази снимка на Блеки. Гледачът му за уикенда си е намерил начин да не бъде надран Grinning

Забравих да спомена, тъй че допълвам.
Янтра, благодаря ти за тази положителна и страхотна тема Heart

# 531
  • гр.София
Да,гугутки са, но познавам човек,който твърди,че са женската на гълъба:smiley:
Не,че е нещо съществено. В София са рядкост гугутките от години, тези се появиха  с началото на Ковид.

# 532
И Норт е за мачкане и лигавене. Ох, малките са уникат.

Гълъби, гугутки...сори, не правя разлика Grinning

# 533
  • при късмета
При нас, насред София, преди 3-4 години се появиха чайки. Или гларуси, не ги различавам, ама е едно от двете. И се размножават, с всяка следваща година стават все повече

# 534
Да се включим с кучето,че само хубави котета последните страници 😁

# 535
Не мога да не покажа тази снимка на Блеки. Гледачът му за уикенда си е намерил начин да не бъде надран Grinning

Миниатюрно копие на черна пантера! 😀
Дано Блеки не е като Мъри, която агресивно напада всички гледачи, като зачезнем някъде. В резултат на това вече стои абсолютно сама по седмица с две тоалетни, голяма купа с вода и две големи паници със суха храна.

# 536
  • в очите на дъщеря ми

В пълно бойно снаряжение..тип "мразя зимата, защо ми го причинявате!"

# 537
Скрит текст:

Миниатюрно копие на черна пантера! 😀
Дано Блеки не е като Мъри, която агресивно напада всички гледачи, като зачезнем някъде. В резултат на това вече стои абсолютно сама по седмица с две тоалетни, голяма купа с вода и две големи паници със суха храна.
[/spoiler]
О, той много си харесва гледача. Първите 10 мин. се крие в мен и после забравя за мен и отива при него Grinning

# 538
Във всеки случай, погледът му не вещае добро.

# 539
Лио. Blue Heart

И още две котенца, които ми правят компания тази вечер. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт