Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 975 340
  • 11 221
  •   1
Отговори
# 3 270
Не точно, но не се предаваме.  Joy

# 3 271
  • Варна
Когато синът ми беше на 4-5 години, бяхме в Гърция, и той като типично,  малко дете ми сочеше котките и се радваше "Мамо, виж гръцка котка".

Това стана нещо като нарицателно.

След няколко години  като бяхме на Inish Oirr и после в Дъблин, той вече беше по голям, но го бъзиках с "Мамо , виж ирландска котка".

Полазвам му твоите снимки, пак със същите думи "Ела, да видиш една ирландска котка" 😉

Той (и аз) много обичаме котки.

# 3 272
  • Под сянката на разлистените кактуси
Ето една ирландска котка, че и в замък живееше, което не попречи на мен и мама да я награбим и намачкаме. Свикнала съм им на титулованите особи, хич не ме впечатляват

# 3 273
  • Germany
И един немски футболен запалянко в началото на мача Германия-Япония

и след втория гол за Япония

# 3 274
Най-сладката “крава” Пупка, както я нарича “татко и” 😁😍

# 3 275
# 3 276
Ааа не, тук в наща къща не са на почит мачовете 😁 за мое щастие..

# 3 277
За лакоми животни ли ще си говорим?! Цуцка откакто е тук сама господарка на къщата, сигурно е лепнала най-малко кило, а може и повече да е. Така се окръгли, чувала с гранулите и кога го поръчах, кога вече ще трябва да отварям следващия! Като я вдигна си тежи, а преди беше като спихнала гайда. Всички отчитат, че е дебела вече.
А това малкото се разяде и леле мале... Мъж ми сега вечеря, готвих днес свинско със зеле, този опищя света до него да му даде мръвчица. Накъса му месце в пастета и щеше да се преметне от лакомия да излапа всичко. Сега седи кротко и вече не пищи, а тумбачето му е кръгло. Ще надмине баща си по лапане... Laughing

# 3 278
Нашето кученце като преяде вечер и на другия ден не иска да подуши храна. Все пак, гледаме да не преяжда защото ако е активен след това може да получи усукване на стомаха. С напредването на възрастта започна да ни моли буквално със скимтене за нещо "сладичко" от неговите бисквитки или месца. Ще планираме скоро кастрация и не ми се мисли каква топка ще стане.

# 3 279

Нашия хубав писанчо много обича да се гушка във нас вече е на 3 годинки.

# 3 280
  • София
И моята Кити стои върху чехлите ми, дори когато ги нося. Много са мили 🥺😻.

# 3 281
Вижда ли ви се пораснал бебо? 😀
Скрит текст:

# 3 282
  • Пловдив
Нашето кученце като преяде вечер и на другия ден не иска да подуши храна. Все пак, гледаме да не преяжда защото ако е активен след това може да получи усукване на стомаха. С напредването на възрастта започна да ни моли буквално със скимтене за нещо "сладичко" от неговите бисквитки или месца. Ще планираме скоро кастрация и не ми се мисли каква топка ще стане.
Това с надебеляването след кастрацията е някакъв мит. Ако му спазвате двигателния режим и не му увеличавате храната и грам няма да качи (ако е кастрирано след пълно завършване на растежа-препоръчително за мъжки кучета (иначе остават по-дребни , с по-слаба мускулатура и кости)
Моето е кастрирано на 18 месеца , 25 килограма, сега е 7.5 г, 27кг -но той растя до 2 години и тогава си беше 27. Миналата есен бях 2 седмици на легло и баща ми го разхождаше и хранеше.  Като станах -то не можеше да си стане от дупарата по 1 минута, и понеже бях му пропуснал външното обезпаризитяване  се шашнах да не е лепнак някоя лаймска болест от кърлеж. По спешност при Вет-а да му пуска кръвни изследвания и антигенни тестове. Той ми се смее и вика "Я го качи на кантара"- 32кг "Тряви да стане най -много 28" След 3 месеца мъки с Virbak " Diabetes & Weight Loss" свали 4кг. С още един месец на наговата си храна в количества както съм го хранил преди баща ми и с нормалните си му разходки свали още 1. И сега си е 27кг +/- 200-300грама.

Тука е напролет със зимната козина още и изглежда "по-пухкав",но си е 27кг

Before:

Ей такъв "крокозъбел" беше, ръцете и краката ми бяха постоянно надупчени:

Скрит текст:

"Заместител"

Пък какъв кротък беше на сутринта след прибирането му
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 21:42 от whitefang

# 3 283
Е не, Азалия! То бива сладурство, ама вашето е прекалено. Пораснал и още по-красив! Kissing Heart за бебко

# 3 284
Азалия, в нашите очи винаги ще си останат бебоци,без значение на възраст, височина и радиус 🥰

Общи условия

Активация на акаунт