Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 4

• 35 145
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Билалов вече й се подиграва.

# 151
  • Sofia
Довижданеее 😁

# 152
Билалов: "Кой е Хоумър Симпсън"
Участничката: "Е кой да е, от детското Симсън" (детско, ама за 16+ аудитория Grinning)

# 153
Щом са рисувани филмчетата = детски филмчета Blush

# 154
  • In The Middle Of Nowhere
Не е чувала за дон Корлеоне!😳

# 155
И накрая ще си тръгне със сума като или близка на предишния участник!
Късметът на невежите 🙄

# 156
Въпросът за жабата "изби рибата". Yum

# 157
Добре де, хора. Участниците смотани, жокерите им още по-смотани. Ако не са сигурни помагачите, по-добре да не подвеждат участниците.

# 158
Много е зле... Много се дразня когато участниците дори не се опитват да мислят. Колкото и да е притеснена.

# 159
Айде, чао с 500лв на Василчето!

Но урду и хинди не са ли един език, с разлика само в писмеността?

# 160
Ох, поне си тръгна, но трябваше още след първи въпрос.  Не е чела романа на Марио Пузо, не е гледала филмите за Кръстника, не е попадала дори на някакво гифче във фейсбук с прословутата реплика, не знае дали Хоумър не е правил предложения, на които да не можеш да откажеш..... е какво знае, коя е нейната сфера?

Добре,че не я избутаха още по-нагоре както правиха няколко пъти вече.

# 161
Уф! Доволна 😉

# 162
Не обичам да критикувам участниците твърде много, но на тази жена не ѝ е беше мястото там. Абсолютен пълнеж.

# 163
Ох, поне си тръгна, но трябваше още след първи въпрос.  Не е чела романа на Марио Пузо, не е гледала филмите за Кръстника, не е попадала дори на някакво гифче във фейсбук с прословутата реплика, не знае дали Хоумър не е правил предложения, на които да не можеш да откажеш..... е какво знае, коя е нейната сфера?

Добре,че не я избутаха още по-нагоре както правиха няколко пъти вече.
То и аз не съм чела книгата, гледала филма, попаднала на гифчета. На някой въпроси не ти трябват знания ако умееш да използваш дедукция.

# 164
  • тук, на мястото си
Аз пък за срам не знаех кой е Хоумър  и трябваше гугъл да ми каже, че това е Симпсън от детското филмче. Учудих се, че не знае кой е дон Вито. Голямо подсказване беше на първите пет въпроса, голямо чудо, то направо не и ли стана неудобно на тази жена.
Яд ме е за момчето, симпатично, знаещо, трябваше още 2-3 въпроса да издържи, ама тая жаба направо вкисна цялата манджа.

Общи условия

Активация на акаунт