Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 4

• 35 190
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Тия руснаци са уникум! Laughing Откъде им е хрумнало да пуснат слузестата жаба в нещо толкова бяло,чисто и невинно като млякото?! Joy

# 166
На жабата и аз щях да изгърмя заради приказката (или притча беше) за жабата, която паднала във ведрото с мляко и вместо покорно да се удави, започнала да рита с крака, за да се задържи на повърхността. Така след няколко часа успяла да избие бучка масло, покатерила се на него и успяла да излезе.
Мина ми през ума, че може слузта по кожата да има някакви специфични свойства, но предположих, че може би ще доведе до желиране. За антисептик не се сетих, може би защото се сетих за краставите и отровните жаби. Simple Smile

# 167
  • София

Стани богат - 10.01.2022

# 168
  • тук, на мястото си
Моята логика беше абсолютна същата. Никога нямаше да ми дойде на ума за предпазване от вкисване.

# 169
  • Велико Търново
И аз си мисля, че всеки знае кои са Симона, Ерика, Лаура, Стефани и Мадлен, но уви..
Аз съм една от тези които не ги знаят по имена. Не че въпроса беше коректно зададен.
Кое е било некоректното на въпроса?

# 170
Понеже не чух въпроса, че щъках насам-натам, а гледам Джастев рови из Гугъл и мърмори за някаква жаба Joy, го питам какво търсиш, а той - Абе, що слагат жаба в млякото, а аз първосигнално - ами, за да не се пресича.
И за избиването на масло ми мина през ума, но тая приказка(притча) я знам с мишле попаднало във ведро с мляко, та викам си няма да е това. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 171
Във Фейсбук почнаха масово да се бъзикат с въпроса за жабата. LaughingJoy

# 172
И аз си мисля, че всеки знае кои са Симона, Ерика, Лаура, Стефани и Мадлен, но уви..
Аз съм една от тези които не ги знаят по имена. Не че въпроса беше коректно зададен.
Кое е било некоректното на въпроса?
Не ясно, какво се пита. Например на мен като човек, който не знае поименно тея момичета, сигурно 10мин. се чудя какви са тези имена.
Ако въпроса беше, кое от посочените е име на една от членките на "Златните момичета", въпроса би бил коректно зададен, а не да ти пляснат няколко имена и кое било липсващото име.

# 173
  • Велико Търново
Е то по тази логика всеки един въпрос за незнаещия какво точно се пита в него, е некоректно зададен. Не виждам причина коректността да се определя в зависимост от знанието или незнанието на някого.

# 174
В случая точно това е целта на въпроса - да се сети човек какво ги свързва. Ако напишат, че са от Златните момичета, въпросът губи смисъл.

# 175
  • Велико Търново
Точно така.
Това, че някой не знае имената и не може да направи взаимовръзката, съвсем не означава, че въпросът е некоректно зададен. Означава просто, че този някой не знае за какво иде реч.

В темата много често се обвинява в некоректност, а реално причината е съвсем друга.

# 176
  • София
Жената дори не искам да я коментирам, нов ''връх'' покори днес.

Но много ме е яд за астрофизикът. Ето това е ТОП играч. Знаещ и рисков, малко луд (в добрия смисъл). И колко взе? 3000 лв. Ами няма смисъл просто, никога няма да пуснат толкова опасен играч напред. Това с жабата беше абсурден въпрос, особено за сравнително средна сума. Никога нямаше да предположа, че е 'А' Много бързо го пуснаха по пързалката. Дори и да не беше ползваш жокера, помощ от публиката, тя нямаше как да му помогне на този въпрос (така си мисля). Жалко за него.

# 177
  • тук, на мястото си
В петък доста търсих из гугъл отговора на въпроса за Умирай трудно, намерих го, но  знам какво търся. Ако просто така си ходя из интернет никога няма да попадна точно на този факт.
Такъв е може би и въпроса с жабата, сега нямам възможност да ровя. Да, въпроса е правилен, верен и т.н., но този факт е малко известен. Не трябва ли такива въпроси да се задават на по-голяма сума ?

# 178
Жабешкият въпрос беше неизвестен като факт и нелогичен. И аз бих избрала отговора с маслото.
Но ако имаше жокер 50:50 /който можеше да запази от предишния въпрос/, може би щеше да се справи. Много симпатичен играч, жалко!
Интересното е, че когато напишеш руснаци, жаба, мляко, това е първото нещо, което излиза в Интернет.

# 179
Аз писах "жаба в млякото" и пак излезе верен отговор в един от първите резултати Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт