Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 4

• 35 129
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна/Амстердам
Тази се прави на голяма работа, ама не е. 😁

# 571
Ее, какъв лесен въпрос...
Участничката наистина ли е на 32 години, или е помолила да я представят така?

# 572
  • София
Тази се прави на голяма работа, ама не е. 😁

Лигла, със самочувствие без покритие.

# 573
Голяма лигла. Дано не се задържи дълго.

# 574
Червенокоската е с голямо самочувствие,ама не виждам знания! Жокер на пети въпрос! И то за хумус!

# 575
  • София

Стани богат - 20.01.2022

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 08:14 от Mari_Mar

# 576
Тази е голям кукундрел.

# 577
  • Велико Търново
Въпросът за пигмента не беше коректен. И Исус Христос, и Богородица са рисувани главно в червено и синьо, като много често тези цветове са в комбинация - червена дреха, синьо наметало или обратното. И синьото, и червеното се използват в изображенията на светците. На "Тайната вечеря", която Билалов спомена, Христос е в синьо и червено.
Кое му е некоректното? Все пак се питаше кой пигмент е бил най-пазеният за изображенията на Христос и Богородица, поради това че е най-скъп. Значи го е нямало или е имал минимално "присъствие" в останалите изображения.

# 578
  • София
Жалко за тъй вярно. Взели сте ми думита с 'Беднякът милионер' 🙂
Как ги праскаше и с два жокера имах надежди да сътвори нещо голямо, но уви. Въпросът за исляма беше лесен (в смисъл като за нея имам предвид, аз го знам, ама това е защото съм чел в книгите и просто го помня), бях сигурен, че го знае, как може. Ех, как ме е яд за жената.
Адвокатът също беше приличен участник с кофти въпроси.
А тази последната не ми се коментира.

# 579
Тая последната май не я слуша много главата.
Ще рискувам вика щот са разколебах. Joy Да, да, разколебах се и затова ще рискувам. Я дай един жокер 50:50. Joy
Достатъчно беше да знае от какво се прави хумуса и воала.
Пп Според мен снощи въпросите не бяха много трудни, може би защото знаех отговорите им. Wink

# 580
Много жалко за Старши сержант и харесва любимия ми режисьор! Smirk Relaxed

Много емоционална за сержант. Как ме е яд дори най-глупавия като си тръгне с жокери... ама нейсе. Случва се иначе и интелигентен човек да не знае всичко в ''неговата'' сфера... по повод думата ислям, защото това което тя каза като разсъждение е така, но самата дума като значение е друго. Sad

Предстои да гледам другата част на предаването, но като ви чета май няма много смисъл Grinning Не ми се гледа още една като мидата или слънчевата соната.

# 581
И според мен не бяха много трудни въпросите - на "адвоката" почти всички бяха лесни. Този за теракотената армия е абсолютно елементарен - има ли някой, който да не го знае?

# 582
И на мен ми харесваше жената от Армията. Не я упреквам, че си тръгна с два жокера. Само такъв тип играч, готов да рискува, а не да се подсигурява, разбира се с голяма доза късмет, има шанс да стигне до последните въпроси.

# 583
И на мен ми харесваше жената от Армията. Не я упреквам, че си тръгна с два жокера. Само такъв тип играч, готов да рискува, а не да се подсигурява, разбира се с голяма доза късмет, има шанс да стигне до последните въпроси.
Е, как да стигне напред като отпада на абсолютно елементарен въпрос, който дори е в нейната сфера, от прекалена самоувереност. За да стигнеш по-напред, на по-трудни и интересни въпроси все пак трябва да отговаряш правилно, било то и с помощта на жокер. Не я упреквам, просто ме е яд, защото исках да я гледам още.

Ако въпросът за Уди Алън беше за по-голяма сума отговор можеше да е подвеждащ и тя щеше да отпадне, защото е гледала само този негов филм ''Вики, Кристина, Барселона'' и мисли, че го знае, нямаше да ползва жокер и готово.

Билалов: ''Жените винаги иамт правилни усещания за камъните''. Satisfied Да, помним.
Жената: Мисля да рискувам, защото се разколебах.

И като знаеше какво е хумус защо ползва жокер Thinking

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 10:55 от T.Valcheva

# 584
Проф.Юрий Цукровски
Скрит текст:
1.В какво занимание домашните котки прекарват по-голяма част от времето? - чистене, спане, физ. упраж, създаване на приятелства
2.Сортове на кое растение са Биволско сърце, Розово сърце, Сърцето на Албенха- праскова, домат, ябълка, ряпа
3.Кой от следните обекти има т нар износващ се пласт от който зависи трайността на експлоатацията му-дебитна карта, асвалтов път, гърбът на магарето, главата на първокласнника
4.На какво обикновено се поставят бутониерите- микрочипове, официални костюми, файтони, музикални инструменти,
5 На коя река Силви Вартан посвещава песен - ИСкър, Дунав, Ропотамо, Марица,
6.Кой суперагент от ком. свят успява да ликвидира агент 007 1967г - Авакум Захов, Ото фон Щирлиц, Ким Филби, Рихард Зорге
7.Коя звезда се намира в съзвездие Голямо Куче и е най ярката звезда на небосклона - Канопус, Полярна звезда, Сириус, Алдебаран
8.Как се казва програмата на БНР 1971-92 посветена на изкуството- а)Васил Левски, б)Людмила Живкова, с)Орфей, d)Иван Вазов
9.Знамето на коя област, бореща се за независимост, се нарича "естелада"-а)Фландрия ,б)Каталуния, с)Бавария д) Корсика
10.Кой пигмент през Ренесанса се е пазел за изображенията на Иисус и Дева Мария заради високата си цена.
а)кармин б)ултрамарин в)камбож г)вердигрис

Не каза,че е професор, сигурно, от страх да не се изложи, дошъл без някой близък в публиката. Физик, астроном
Въпросите му бяха като правени за него. На 61 г,  трябва да е чел комунистически книги, да е слушал трите програми на радиото - Хоризонт, Христо Ботев и Орфей, като астроном да му бяха задали малко по-труден въпрос,  а не за най-ярката звезда на небосклона. Песента "Ла Марица" е от аблума 1968г. Въпросите за доматите, котките, дебитнте карти - супер лесни. Въпросът за естелада - също лесен.
Един въпрос за спорт, театър, картинни, кино,  исторически дати да му бяха дали  - да използва всичките жокери и ще си ходи.
На последния въпрос Билалов защо го прати към иконите, после му подсказа да си представя  Тайната вечеря.
Въпросът не ми се струва добре изпипан, защото ако синият пигмент се е пазел само за Иисус и Дева Мария, виждаме, че и други персонажи имат доста синьо. Аз по-скоро си предтавях търсеният пигмент да се среща доста рядко, шом е скъп и се пази.

младши-сержант Йорданка Тонева
Скрит текст:
1.По-какво лъвовете могат да бъдат различени от лъвиците? -адамовата ябълка, вратовръзката, гривата, биреното коремче
2.Кое от заниманията се пратикува рано сутрин и се препоръчва от нар медицина - лов снежинки с уста, ходене по роса, яздене на магаре, разходка с трактор
3.Коя дума можем да използваме за 'нагласена работа'- кашпа, тарама, уйдурма, капама Водещият е инструктиран къде е ударението.
4.какъв принцип на обличане препоръчват специалисти наесен - тип праз, тип зелка. тип морков, тип домат
5.Кой град е наричан Малкият Йерусалим, и име Станимака до 1934?- В. Търново, Асеновград, Троян, Стара Загора  Състезателката е от Асеновград.
6."хитрец си ти-и, всички станахте такива, лукави станахте вие селяците!" Към кого са отправени думите - Сали Яшар, Моканина, Борис Морев, Андрешко
7. Какво въздействие върху човешкото тяло имат антипиретици-подобряват зрение, подтискат тревожността, намаляват  температура, спират кашицата
какво натискане за жокер, като видя, че е на път да натисне грешен отговори
8. Какво е разковниче? - магическа билка, ковашки  чук, част от каруца, пойна птичка  баба и била билкарка, тя се занимава също с билки
9.кой град осиггурява 10% от бюджета на филмите на Уди Алан от 2008?- Рим, Ню Йорк, Париж, Барселона
10.Какво буквално означава "ислям"?- свещен, подчинение, мир, прошка

Като цяло също съобразени въпросите с участника - обличане тип "зелка", ходене боса, родена в Асеновград, и въпрос, билкарството и е любима тема, сигурно  е посочила във въпросника, за антипиретици не са предполагали, че не знае, военните оказват и първа помощ. Единствено за Уди Алан, според мен са и дали, да и е по-трудно, тя пък се справи, въпросът за исляма - също специално подбран, щом е имала мисия там.
Във втора серия, сержантката си беше променила стайлинга, до 3000 лв с два жокера, не заключва 5000лв, дошла е очевидно за много пари, строи къща. На мен ми беше симпатична, нищо, че се разплака, тя обясни, че само от радост плаче. Трябва да има и емоции в това шоу, както каза и Билалов, да плачат, да се радват. Жената се целеше в петцифрените суми поне- за къщата, и за децата. Жалко, че не успя поне 5000 да измъкне, тя беше сигурна, че знае отговора. Но в Стани богат тряжва да се съмняваш и в очевидното.

На мен ми беше най-труден въпроса за "уйдурма", живея в чужбина и явно изоставам в българския, тези всичките думи нищо не ми говорят - кашпа, тарама, уйдурма, капама.

Общи условия

Активация на акаунт