Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 4

• 35 146
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • Mediterraneo
Ако пишеше в бг мама, нямаше да ползва жокер за антипиретиците. Не предполагах, че жена на такава възраст може да не знае значението на тази дума.

# 556
Този за жабата крик трябваше да използва публиката като жокер, той нямаше никаква насоченост, но реши, че ще му се избистри след 50/50.
Сякаш имат лоша съдба почти всички, които разсъждават и се смеят на първите 5 въпроса.

Тази последната жена и на мен ми е симпатична много, надявам се да продължи, но за малко да отпадне нелепо... добре че Билалов я насочи към жокер.

# 557
Не ми е ясно-имаш 2 жокера, не знаеш отговора, стигнал си до 5000 лв и отговаряш ей така, по интуиция. А дамата имаше потенциал.

# 558
  • Бургас
Аз съм била жокер и само знаех от колко часа до колко ще е записа. Но не са ми се обаждали да проверят дали съм на линия.
 Жалко за дамата. Тя ми напомня на филма "  Беднякът милионер     " . И тя , като главния герой, свързваше отговорите си с някакви спомени. Но да си отидеш с два жокера...

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 18:25 от armeria

# 559
Жената играеше като във филма, всичко преживяно го навързваше. Въпроса не беше от сложните и при това, че имаше жокери, можеше да се подсигури. Казваше, че строяли къща и и трябвало много пари, но играта я игра на принципа всичко или нищо.

# 560
Потенциал като познания може би, но като психическа издръжливост - не! Не знам какъв войник е била и е!
А и за знания не е сигурно. Не каза ли, че е била на мисия в региона? Ми не се ли подготвят предварително с информация за мястото, където отиват, за културата, религията, традициите там... Не се ли е интересувала там на място, не е ли научила елементарни думички от езика!
Липсата не естествено любопитство към света наоколо винаги ми е изглеждало подозрително.

Труден въпрос е този за богомилите. Не е за 1500 лв.!

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 01:18 от птица

# 561
Тя е била в логистиката. А и да си на мисия, не вярвам да не ти се разклати психиката, колкото и добра подготовка да имаш. Единствено, ако си някакъв психопат, ще ти дреме на шапката.

# 562
Лесен е въпросът за богомилите. Учили сме го по история.
Толкова разсъждения, а накрая - жокер. Simple Smile

# 563
Ами за богомилите той си направи разбора, определи владетеля при когото се появява богомилството и кой кога е живял-защо му трябваше жокер?

# 564
  • Бургас
Тя е била в логистиката. А и да си на мисия, не вярвам да не ти се разклати психиката, колкото и добра подготовка да имаш. Единствено, ако си някакъв психопат, ще ти дреме на шапката.
Да. Хората които са ходили на мисии твърде често се нуждаят след това от психолог.

# 565
Колко сме различни хората. Знаех отговора още преди да видя въпроса. Но „Беседа против богомилите“ се учеше по литература в гимназията. Момчето изглежда близък до моя набор, но не съм сигурна дали впоследствие произведението не е отпаднало.

# 566
Лесен е въпросът за богомилите. Учили сме го по история.
Толкова разсъждения, а накрая - жокер. Simple Smile

По литература съм го учил  в 9 клас. По история нямам спомен да съм го срещал.

# 567
Може и по литература да сме го учили също или да е вкаран по-късно. По мое време много се наблягаше на Черноризец Храбър.
Но и в учебниците по история го имаше със сигурност.
Абе, където и да сме го учили, явно добре са го набили в главата ми, щом още като чух въпроса веднага си казах Презвитер Козма, преди да видя отговорите.

Виж, за Бил Гейтс не го знаех, макар че е логично.

# 568
За Бил Гейтс и аз не знаех. На следващия въпрос знаех, че ДДТ е забранен - имаше репортажи по телевизията за продукция замърсена с ДДТ.

# 569
Аз пък не го знаех/помнех и му се шашнах в първия момент. После като размислих и елиминирах този и онзи и нещата се наместиха. Но ако си там, кой знае дали лесно се мисли 😀
Симпатично момче. Трудни му бяха въпросите.

Общи условия

Активация на акаунт